חלמתי על..
בשלושה לילות האחרונים אני לא חולם
עכשיו ברור שיקפצו האנשים שיגידו שאני כן חולם אבל רק אולי לא זוכר חלומות. הכוונה היא אותה כוונה למרות שהפעם מילולית נראה לי אני לא ישן מספיק זמן כל פעם להגיע בכלל לחלום
היום חלמתי סוף סוף חלום שאני בבית שלי ומחליטים המשפחה ליסוע לטיול בלי אחותי משום מה אח שלי ואני מתחרים על מי ישב מקדימה ואני מגיע לכיסא הקדמי לפניו אבל ידעתי שמה שיקרה ואכן קרה זה שהוא יגיע לפני שאסגור את הדלת יפתח אותה ויוציא אותי החוצה. אני מנסה כל הזמן לחשוב אם זאת היתה השפעה שלי ואם הייתי בוחר שאני אסגור את הדלת בחלום אז אכן אח שלי לא היה מגיע מהר מספיק. אחר כך אבא שלי התחיל ליסוע ואין לי מושג למה אבל הוא נסע לכיון השני של הרחוב כלומר אני גר ברחוב חד סיטרי והוא בחלום נסע כנגד הכיוון - זה היה מאד תמוה בעיניי ובמיוחד כי אבא שלי הוא מהאנשים הכי סטרייט אדג´ים (קריצה למיכל
) שיש ולעולם לא יעשה באופן מודע משהו לא חוקי. עכשיו כשאני חושב על זה אולי המוח שלי רק שידר לי את זה כדי שאני אדע שאני בחלום? ממש לא יודע

אם מישהו פה מבין בחלומות הוא יכול להסביר לי מה דעתו שזה אומר. וגם אני זוכר שרצתי הביתה ובחרתי שוקולד. וכשחזרתי לאוטו אבא שלי ואח שלי לא היו שם. ואז wisdom העירה אותי
לא נחמדה. לא אוהב.