היי?! אני אענה גם אענה!!../images/Emo97.gif
ובכן אני אנסה לענות לפי מה שהבנתי ששאלת ואם לא ירדתי לסף דעתך תשאל שוב... סבבה? טו באני יוצא מנקודת הנחה שקראת את קרלוס קסטנדה רק כדי שיהיה לנו שפה משוטפת, אם לא עבור הישר ל"אומנות החילמה" אבל אני סומך עלייך שעשית כן! טוב יאללה שלב ראשון בחלימה דינמית (שאתה קובע את החוקים שם) אתה מגיע באופן טיבעי ביותר לשלב בו אתה מתחיל להזות כל מיני התחלות של חולם בקצור אתה רואה תמונות סטטי בו ברגע את מכוון את כל הכוח שלך והרצון ליעד מסויים (התנאי הוא לשמור על רוגע פנימי עם כל כדי לא לאבד מגע עם הזרימה של החלום) זה קטע די קשה אומנם אבל גם פה אני סומך עלייך טו בעכשיו שיש לך התחלה ויש לך "רשימת כתובות" של יעד/ים בחלום אתה עובר לשלב הבא, כך שאתה פשוט נותן לתמונה לזוז ואתה הפוך להיות צופה פסיבי על הנעשה. ברגע זה ישנו עוד מכשול קטן וזה הדחף שלנו להשתתף בחלום פה אנו נכנסים לא בתור חולמים אלא תור לוחמים! שזה אומר שאנו יוצרים קשר זעיר עם המוח שלנו כזה שיכול לקשר בין הרצונות לבין בגוף החולם שלנו מאד עוזר להתכונן מראש על היכולת שלך לזכןר דברים מופשטים (ע"י קערה של עלי דפנה למשל) ופה נצר המהפך בין היותך חולם פסיבי או דנמי ויפה אמרו ב"מאטריקס" "ישנם חוקים שאתה יכול לכופף וישנם חוקים שאתה יכול להפר" זהו אני יותר אוהב להסחף בחלום פסיבי ולעדת לדלות את המידע שמגישים לך שם שכמובן הוא רב יותר ועשיר יותר עד כאן לגבי מה שהבנתי ממך מעך סאלם איבצן