אמנות החלימה (31)

L i z a r d

New member
אמנות החלימה (31)

השירשור הקודם (31) היה מאוד פורה ומעניין וכולם מוזמנים להמשיך את הדיונים משם פה, מכיוון שהשירשור שם לא יקפוץ יותר.... וכמובן נושאים חדשים יתקבלו בברכה

L i z a r d

New member
../images/Emo26.gifמשהו של איבצן../images/Emo36.gif

מאוד מעניין! (קישור להודעה המקורית) " לאט אבל יציב אני לא יודע בדיוק היכן נגמר השער הראשון והיכן מתחיל השני אך אסכם בקצרה אעיניי טוב? נתחילת השערים לפי ראות שער החלימה הראשון: נכון היכולת להסתכל על הידיים וגם לאפס את המבט שלך על אנרגיה ולא לתת לו להעלם בקיצור להפסיק את התמונה המרצדת של החלום. וגם בנוסף לזכור את כל הפרטים שרק אפשר (היאמנתי בכך רבות יש לקחת קערה עם עלי דפנה או משהו אחר בעל ריח שממקד את החושים לערבב את כל העלים ליצור צורה להתבונן וליזכור כמה שרק יותר פרטים ממנה אבל כל זה כבר סיפור אחר) לסיכום לצור חלום צלול במלוא מובן המילה השער השני של החלימה: זה היכולת שלך ליפגוש דמיות אנרגטיות במרחב לזהות וגם לדעת לתקשר איתם להבחין בין דמות אורגנית לדמות לא אורגנית. ואני אישית ניפגשתי עם כאלה קיבלתי מהם כל מיני נתונים להעביר ולינצור בי ןכך עשיתי והגעתי להבנות חדשות השער השלישי של החלימה: יכלות לראות את עצמך ישן על הריצפה להתנתק מן הגוף ולרחף על גופך ולהבחין בו כעצם להבנה עמוקה יותר עיין ערך "מסע אסטרלי" השער הרביעי של החלימה: לי זה קרה עם פגישתי את בן דודי שהוא יוקש גדול ואדיר דיברנו בחלום כרגיל למחרת הבוקר התקשרנו וגילינו שחלומנו אותו חולם, העברת נתונים ישירם מי הקשב השני לראשון וזה מדהים!! לאחר שבוע חלמתי שאני רוצה שהוא יבוא אלי 3 ימים אחרך רציתי שהוא יתקשר אז הוא התקשר לצבא שלי ואמר איפה אתה? אמרתי לו איך אתה יודע את המספר פה והוא אמר שנתתי לו..שאלתי איפה אתה אז הוא ענה אני מחכה לך בבית כבר 3ימים והוא נישבע במפורש שאמרתי לו את כל זה ואז הכל בא לך בבום מהתת מודע.. הסייר הכחול.. השער החמישי של החלימה שלי: ניפגשתי עם אנשים רבים שלא הכרתי אך הם הכרו אותי הוא הפגשו אותי עם דמות אדירה שלקחה אותי במינהרה לקצה השני ואני הייתי בקשב השלישי של העולם הכל שם ממש שונה ואת הרוב אני לא הצלחתי בכלל ליראות כאילו אין בי מספיק אנרגיה בשביל זה תקשרתי איתם הבאתי אותם איתי לקשב הראשון נתתי להם לדבר מתוכי וזה כאב מאוד השער השישי של החלימה שלי: יום אחד ישנתי על הרצפה באמצע חלום העיר אותי משהו בעל מסה אנרגתי בקשתי שיפסיק כי הוא מפריע לי בחלום אז הוא אמר לי שזה מספיק חשוב לעשות כך קמתי,ראיתי אותי ממשיך שרוע על הרצפה התנגשנו קצת יצנו מהדלת בעודה סגורה הוא לקח אותי למקום בו כל המתים נמצאים ראיתי את כל היופי שבגן עדן אבל היה זה מעיין תחנת מעבר לאן שהוא כאילו לא ראיתי בעיניים שלי מעולם ולא שמעתי דבר בעצם הכל כל כך רגוע הצבעים אוו איזה צבעים יש שם אני לא יכול להסביר ככה בכתב אין לי את הכוח להעביר את כול הארועים שעברתי אבל זה היה השיא כי בניתי לי עולם שלי בחלום ואני חוזר אליו כל מתי שאהבה נפשי אוהב אותכם מאד איבצן זה המעט שיכולתי לספר.. בסה:כ עברו עליי 7 כאלה..." תודה לך.

L i z a r d

New member
שאלה לי בקשר לשער השביעי

למעשה, קיימת חלימה שנמצאת בהתכוונות שלך בלבד? או בהתכוונות של מישהו אחר? ואיך עשית את זה ובאיזה אופן? אשמח אם תענה אל אילו שאלה מן השאלות, או כולם

ivtzan

New member
היי?! אני אענה גם אענה!!../images/Emo97.gif

ובכן אני אנסה לענות לפי מה שהבנתי ששאלת ואם לא ירדתי לסף דעתך תשאל שוב... סבבה? טו באני יוצא מנקודת הנחה שקראת את קרלוס קסטנדה רק כדי שיהיה לנו שפה משוטפת, אם לא עבור הישר ל"אומנות החילמה" אבל אני סומך עלייך שעשית כן! טוב יאללה שלב ראשון בחלימה דינמית (שאתה קובע את החוקים שם) אתה מגיע באופן טיבעי ביותר לשלב בו אתה מתחיל להזות כל מיני התחלות של חולם בקצור אתה רואה תמונות סטטי בו ברגע את מכוון את כל הכוח שלך והרצון ליעד מסויים (התנאי הוא לשמור על רוגע פנימי עם כל כדי לא לאבד מגע עם הזרימה של החלום) זה קטע די קשה אומנם אבל גם פה אני סומך עלייך טו בעכשיו שיש לך התחלה ויש לך "רשימת כתובות" של יעד/ים בחלום אתה עובר לשלב הבא, כך שאתה פשוט נותן לתמונה לזוז ואתה הפוך להיות צופה פסיבי על הנעשה. ברגע זה ישנו עוד מכשול קטן וזה הדחף שלנו להשתתף בחלום פה אנו נכנסים לא בתור חולמים אלא תור לוחמים! שזה אומר שאנו יוצרים קשר זעיר עם המוח שלנו כזה שיכול לקשר בין הרצונות לבין בגוף החולם שלנו מאד עוזר להתכונן מראש על היכולת שלך לזכןר דברים מופשטים (ע"י קערה של עלי דפנה למשל) ופה נצר המהפך בין היותך חולם פסיבי או דנמי ויפה אמרו ב"מאטריקס" "ישנם חוקים שאתה יכול לכופף וישנם חוקים שאתה יכול להפר" זהו אני יותר אוהב להסחף בחלום פסיבי ולעדת לדלות את המידע שמגישים לך שם שכמובן הוא רב יותר ועשיר יותר עד כאן לגבי מה שהבנתי ממך מעך סאלם איבצן

L i z a r d

New member
לא בטוח אם הבנתי הכול....

הבנתי שאתה מגיע לשלב שמתחילה חלימה - ואז מסיט את נקודת המאסף ליעד אחר. משם אני כבר לא בטוח אם אני מבין.... תודה

deep ocean

New member
ויש סקר חדש על חלימה בפורום

הממממממממממ.....מעניין............

למעלה