אמנות החיים (1)

אמנות החיים (1)

שם הפינה: אמנות החיים
הופעה: 1 מתוך 10 (פינה זו תופיע 10 פעמים בלבד!)
מנהל הפינה: צועד בדרך הלוחמים
פתיחת פינה בפורום הינה באישור מנהלי הפורום בלבד!!! • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • והפעם בנושא: שינוי! ================ שינוי החיים הוא משהו שכולנו עושים כל הזמן, אבל בדרך כלל אנחנו לא הולכים עם זה עד הסוף. שכל אחד ישרשר לכאן בבקשה שלושה שינויים מהחיים שלו כדלקמן: 1. שינוי שהוא עשה (אפילו קטן), רצוי כמה שיותר בזמן האחרון. 2. שינוי שהוא לא עשה אבל רוצה לעשות, רצוי כמה שיותר מהר!!! 3. שינוי שהוא יודע שאדם אחר עשה בחיים שלו (אפילו מישהו מסרט, או מספר). משהו שאפשר לקבל ממנו השראה!

יה-יה

New member
הצביעו שינוי!

1. שינוי גדול שעשיתי בזמן האחרון: עברתי לגור עם שותפה. 2. שינוי שאני רוצה לעשות ועוד לא עשיתי: לעשות פעילות גופנית כלשהי. 3. שינוי שאני יודעת שאדם אחר עשה בחייו: מישהי שאני מכירה, שכנגד כל הסיכויים (משאבים כלכליים, זמן, ניידות, ´כוחות´) נרשמה ללימודים במסגרת מחייבת ולוחצת.

יה-יה

New member
2

אתמול בלילה יצאתי עם שותפתי להליכה. שעה ומשהו. בסוף ההליכה ישבנו על ספסל ו... עישנו סיגריה

יה-יה

New member
2.2

פרק א´: אתמול בבוקר לקחתי בקבוק שתייה, ספר, טלפון נייד (
) וסיגריות (
) והתחלתי לצעוד ברחובות... הלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי והלכתי עד שמצאתי גינה עם גברים, נשים וטף והרבה הרבה זבובים. ישבתי שם וקראתי ספר ("קסם אמיתי"...
) עד שלזבובים נמאס ממני. המשכתי ללכת עד שמצאתי את עצמי חזרה בבית. תענוג. פרק ב´: אתמול בלילה שותפתי, אחותה, איש אחד ואנוכי החלטנו לצאת לצעידת לילה. הלכנו והלכנו והלכנו וכו´... (כן, ממש כמו בבוקר) עד שהגענו לעיר אחרת (לא להתלהב, "כּוּלָה" ר"ג - גבעתיים
). ישבנו שם בבית קפה וחזרנו את כל הדרך ברגל. שינוי? כ ן מי שלא הבין עד כה - לא עשיתי שום פעילות גופנית משום סוג שהוא עד השרשור הנוכחי. (בעצם... סקס נחשב...?
) כיפאק לעצמי. תודה לכם.

MsPiggy

New member
סקס יכול להיחשב

תלוי אם את למעלה או למטה, ככה אמרו לי לפחות... אבל בכל זאת זה נחשב! (כי פיגי אמרה, ופיגי יודעת)

שינוי 1, 2, 3

1. הגדלתי את כמות שעות השינה שלי.
2. לשחזר!... ולישון אפילו יותר. 3. אדם שאני מכיר עבר דירה מהבית של ההורים אל דירה שכורה לבד. זהו שינוי עוצמתי לדעתי. שרשרת של שינויים עוצמתיים... לאן היא לוקחת אותנו? (אתם מוזמנים לענות, להגיב ואפילו להביא דוגמאות תיאורטיות לשרשרת כזאת אם אתם רוצים ויכולים...)

שינויים

1. שיניתי את התזונה שלי לגמרי 2. להפסיק לדחות דברים בתחום מסויים בחיי 3. לעזוב את הכל (עבודה, ארץ, וכו´) עבור מקום אחר

דונלד

New member
ש...ששש..שינוי

שינוי שעשיתי-הצלחתי להתגבר על פחד מסוים, ולו לזמן קצר, פעמיים. בכל פעם פחד אחר. שינוי שאני מעוניין לממש בחיים שלי-למדוט כל יום, בוקר וערב, בלי לעשות לעצמי הנחות. אין לי משהו שגרם לי השראה, אבל אם יצא סרט שבו הגיבור הצליח לשנות את הפחד שלו משינויים - וואו ! וואו!!! וואו!

שינויים!

1. פעם הייתי בן אדם מאד אסטרטגי בצורה מוגזמת ונלחצת, כל דבר שעשיתי היה מחושב, לא אהבתי את זה, זה הפריע לי מאד בחיים, פעלתי נגד זה, והצלחתי! היום ברוב הדברים אני מאד מהיר במידה נכונה. (עדיין לא בכל הדברים, אבל הרבה יותר טוב) 2. יש רספקט מדי גבוהה לאנשים, אני שומר על כבוד אנשים בצורה מוגזמת, ולא יודע להיות קצת אסרטיבי ועצמאי, אני מרווה מאד שאתגבר על זה. (כמעט על סף היאוש) 3. השינוי שאני רוצה בסוף להיות משהו מפורסמי עם שמחה כמו להיות שדרן ברדיו בדרן, כמו שראיתי הרבה סרטים אנשים שהצליחו להתגבר על הביישנות להיות מפורסמים. הההלללווואאיי!!!

MsPiggy

New member
תורי! תורי!

1. נתחיל מההתחלה - לפני הרבה זמן (כמה שנים) הפסקתי לשתות קולה - התחלתי להאמין בעצמי יותר, למדתי את הלקח שלי לפני הרבה זמן אבל עכשיו אני מיישמת אותו הרבה הרבה יותר - התחלתי להתעמל קצת, וסוף סוף לעבוד קצת על טנסגריטי... - זה אחד מהשינויים שקרו בי לאורך זמן: קיבלתי ביטחון עצמי!
2. ההמממ... הייתי רוצה לשפר משהו ביחסים שלי עם אימא שלי, זה הרבה עבודה ואני בכלל לא יודעת אם אני רוצה את זה, אבל הייתי רוצה שינוי קטן. 3. להחליף קרירה באמצע החיים... (אם אני אחשוב על משהו יותר טוב אני אשים כאן עוד הודעה)

DJNYC

New member
שינויים

1. מלפני שבוע אני גר לבד, אחרי שלוש שנים עם חבר שהוא משפחה. 2. להתחיל לימודים 3. חבר שלי שכתב לי אימייל מלאוס על הביקור שלו שם, ועל הירוק שמסביבו.

KEiN

New member
אני אולם קטנצ´יק-אבל שינית דברים...

1. שיגעון קטן כזה שקוראים לו שוקולד- הפסקתי לגמריי!! עשיתי מלא שינוים בהרגליי הצריכה שלי... 2. להגביר את הביטחון העצמי שלי. לצאת עם בחורות (כמו ההוא למעלה) 3. ידידה שלי- פונה לצד הראסטפארי שבה- כלומר תורת הראסטה- לא ליגוע בגוף- להישאר טבעיים- והכי חשוב להודות לג´ה על כל מה שיש (אפילו עם זה קצת)- ולחיות בשלום עם העולם ועצמך (לדעתי זו דת מאד נחמדה-בלי יותר מידיי תלות באל ודברים כאלה). ליל"צ

למעלה