אמנון יצחק המלך

אמנון יצחק המלך

בקרוב אצלכם אם תרצו או לא תרצו אצלכם בסלון אמנון יצחק שיחדיר למוח המטומטם שלכם קצת יהדות, בלי קופים, בלי פיצוצים, בלי אבולוציה ובלי בלבולי מוח מיותרים שרק טומי מסוגל לזרוק בלי לחשוב לפני שהוא מבלבל תמוח ומוכיח את מה שהרב אמנון יצחק אמר כבר מזמן, טלוויזיה =טמבלויזיה בעזרת השם כל החילונים כולל אנחנו יחזרו בתשובה מהר ...............

zazaza

New member
"המלך"....

הפכת אותו לאלביס של החרדים ? אתה חזק... עכשיו כשהפצת את הזיהום הסביבתי שלך אתה יכול לחזור לחור ממנו צצת. אתה מפריע לשלווה, הגם ככה רגישה, שיש בפורום. הרב שלך ממש "מוכיח" דברים... ומאחר והוא מכנה את הטלויזיה בשם טמבלויזיה ומאחר והוא מופיע בה אני יכול רק להגיע למסקנה שהוא טמבל. ואגב, לקרוא לציבור שלם של אנשים "מטומטמים" בלי להכיר אותם רק מדגים מהי רמתך האישית. ולומר את האמת - רמתך כרגע נראית בדיוק כמו הרמה שיכולים להיות מושפעים משקרן, דמגוג, טיפש, חסר היגיון כמו "המלך" שלך. ומאחר ואתה מחפש מלכים אולי כדאי שתחזור לבועה שלך... טיפש.

Governor

New member
בס"ד. אני קורא לו בחיבה בלתי מסותרת

אמנוני טמפוני (כנגד זה שהוא קורא לשלי יחימוביץ´ שלי חמורוביץ´). מי שעל ראשו חמאה - בל יסתובב בשמש...

סיימת ? יופי ,פתח את המים

ולכל שאר המחרבנים שבחדר לא לשכוח לפתוח את המים בסוף כל תגובה. נהייה מסריח פה.........

zazaza

New member
הרמה הגבוהה,

הניסוח החד, החריף, המפולפל פשוט רואים שאתה מושפע מאמנוני טמפוני.

למעלה