ראיתי פרסום על כך, עליו השלום
D daliadot Member 27/7/25 #5 נכתב ע"י danavivi: ראיתי פרסום על כך, עליו השלום לחץ כדי להרחיב... יהי זכרו ברוך. זהו יום עצוב. אמנון יחסר לנו מאוד ואין שני לו.
נכתב ע"י danavivi: ראיתי פרסום על כך, עליו השלום לחץ כדי להרחיב... יהי זכרו ברוך. זהו יום עצוב. אמנון יחסר לנו מאוד ואין שני לו.
D danavivi Well-known member 27/7/25 #4 . קבצים מצורפים PHOTO-2025-07-27-10-03-15.jpg KB 183.6 · צפיות: 16
G gadisam Active member 28/7/25 #10 הכרתי אותו היטב, נפגשנו הרבה פעמים, גם עם צביה אשתו, הן בביתו והן בכנסים ומפגשים למיניהם, היה אדם מלא חוש הומור ושנינות. יחסר לכולנו! יהי זכרו ברוך.
הכרתי אותו היטב, נפגשנו הרבה פעמים, גם עם צביה אשתו, הן בביתו והן בכנסים ומפגשים למיניהם, היה אדם מלא חוש הומור ושנינות. יחסר לכולנו! יהי זכרו ברוך.
Y yonsinai41 Member 30/7/25 #11 פגשתי אותו בסוף שנות ה-80 של המאה הקודמת בשבוע הספר בגן פעמון הדרור בי-ם .והוא הדליק אותי אז על תשביצי הגיון .אני לא יודע כמה שעות בחיי העברתי עם התשבצים שלו ואחרים. יהי זכרו ברוך.
פגשתי אותו בסוף שנות ה-80 של המאה הקודמת בשבוע הספר בגן פעמון הדרור בי-ם .והוא הדליק אותי אז על תשביצי הגיון .אני לא יודע כמה שעות בחיי העברתי עם התשבצים שלו ואחרים. יהי זכרו ברוך.