אמנויות לחימה ב

שוקוקאן

New member
אמנויות לחימה ב ../images/Emo44.gif

אהלן, למה אף-פעם לא משדרים באף ערוץ ספורט בטלוויזיה (חוץ מאשר בוויווה,אולי) תחרויות של אמנויות לחימה חוץ מג´ודו ומואיי-תאי? ומה עם תכניות תעודיות? יש למישהו תשובה אמיתית על זה? אולי נארגן איזה אקט מחאה? - עצומה, אימיילים, פצצות סירחון? וברצינות - אם נתארגן, אולי נוכל לשנות משהו שם במרומי האולימפוס הטלוויזיוני. למשמע קול יחיד הם לא מגיבים (שלחתי מייל לערוץ 5 ונאדה..) יש כאן עוד אנשים שזה קצת מפריע להם חוץ ממני?

shaybit

New member
אתה צודק אבל מידי פעם יש

למשל של לחימה משולבת יש... לי לא אכפת לעזור לך

mapopo

New member
תחרויות של אגרוף תאילנדי

בעוד כשבועיים ישדר שוב ערוץ 5 את התחרות האחרונה של לחימה משולבת להנאתכם. לגבי חומר תעודי חבל"ז הם לא ערוץ 8 .... זה ערוץ ספורט אל תשכחו את זה זאת גם התשובה שתקבלו... MAPOPO (לחימה משלובת)

aiki-freak

New member
האמת ש

האמת שיש פה ושם משדרים על אומנויות לחימה (אם כי אמנם מאוד נדירים). יש ביורוספורט שידורים של פסטיבל אומניות לחימה מצרפת. בנשיונאל ג´יאוגרפיק היו תכניות מאלפות על טאי קוון דו, קנדו וקונג פו (כולל אמניות פנימיות). ערוץ שמונה שידר כמה תכניות על ג´ודו (תיעודי) על טאי צ´י וקנג פו.. צריך להיות עירניים ועם הרבה סבלנות ואז פה ושם אפשר לדוג משהו בעל ערך... מעבר לכך אני מצטרף לעצומה... פצצות סרחון אתה אומר?

שוקוקאן

New member
אתה יודע אולי מתי התכנית הבאה?

את פצצות הסרחון אפשר להריב מהג´יפה שמצטברת על הכפות רגליים תוך כדי האימון. בשביל מה אנחנו מתאמנים? סוף סוף יש תמורה!

mapopo

New member
תשובה

אני אנסה לברר לך זה צריך להיות באחד מימי שבת ושידור חוזר בראשון... דווקא היו קרבות ממש טובים בתחרות שהולכת להיות משודרת.. אבל היא תשודר בחלקים לא כל התחרות תשודר במכה אחת היו שם איזה 15 קרבות.... MAPOPO

למעלה