אמן

Nachmanides

New member
ובכן, גם אני זוכה ל"צל" מתחזה.

משתמש שכינויו Nachrnanides, שמספרו 3866088, אשר נרשם ל"תפוז" בינואר 2014, מנצל את הדמיון של האות m לאותיות r ושל n, כשהן כתובות ברצף ב- lowercase english

מועד הרשמתי ל"תפוז" הוא אוגוסט 2002, ומספרי הוא 262589

קיים גם הבדל ב- signature, שלא הצליח לחקותה בשלמות

לי זה רק אומר כי המתחזה הפנים כי הובס בכל התמודדות עימי עד כה, נואש מאפשרות שידו תהיה אי-פעם, ולו פעם יחידה, על העליונה, ופנה אל המפלט האחרון - התחזות, כדי לפרסם מקולמוסי כביכול, טיעונים חלשים

מנהלים - לטיפולכם...

Nachrnanides

New member
הממם

1) כפי שציינת בעצמך יש הבדלים גדולים בחתימה וגם בשם האותיות שונות ! אז על מה תלין?

2) כתבת ש"הבסת אותי בכל ההתמודדויות עמך"... בכנות, אני לא זוכר התמודדויות שבהן הפסדתי או ניצחתי מולך. אתה יכול להוכיח שהיו כאלה התמודדויות שבהן הבסת אותי?

האח הגדול

ה-IP שלך ידוע ,
ידוע היכן קנית את המחשב +גם הכתובת העדכנית +טלפון +צילום שלך
פרטים במערכת .
עכשיו למה כל כך הרבה ניקים ? משעמם ?
דוד

Nachmanides

New member
אשר לסעיף (2), ובכן, לא אוכל להוכיח את טענתי

מבלי שתחשוף תחילה את הכינוי המקורי בו הובסת

כללית, ה"תרגיל" שנקטת (ה"התחזות"), מאפיין אך ורק משתתפי דיוני פורומים שהובסו, הפונים להתחזות כמפלט יאוש אחרון, שאם לא כן - מדוע תתחזה?!

הרי תמיד עדיף להביס את בר הפלוגתא שלך fair and square (על פי הכללים, בהגינות), אלא שהדבר נבצר ממך, ובצר לך פנית להתחזות, ובחרת ספציפית כינוי חדש מטעה...

גור42

New member
הוא לא "מתחזה" אלא סתם ילד משועמם שבא להשתעשע

מה שנקרא "טרול" בלעז.

אילו באמת היה מתחזה, הוא היה מנסה להסתיר את זהותו קצת יותר טוב. ובפרט - הוא לא היה חותם בפארודיה ברורה ומכוונת על החתימה שלך.

Nachmanides

New member
מי ש"משקיע" בפתיחת pseudonym חדש,

ינסה "לשכפל" את כל הפרטים של האוביקט, כולל "חתימה".

זה לא שהבחור השאיר במכוון פרט מסגיר ב"חתימה".
הוא פשוט לא הצליח לחקותה...

גור42

New member
כי לא הוא להתאמץ יותר מדי

כמה קשה זה להעתיק חתימה של שורה אחת?

בכל מקרה, מבחינה חוקית ופלילית, זוהי התחזות לכל דבר. הילד הזה אולי לא יודע את זה ולוקח את כל העניין בקלות, אבל אם תחליט לתבוע את "תפוז" (את הבחור עצמו מן הסתם לא תוכל לתבוע, כי הוא קטין) אז יהיה לך קייס.

בגלל זה "תפוז" רואים בכזו חומרה התנהלויות מעין אלה. בדיוק כמו שהם רואים חומרה רבה במסעות השמצה (לא קשור למקרה שלפנינו אבל באופן כללי) שעושיים לגרור תביעות לשון הרע. ;

Nachmanides

New member
לא נכון הוא שאני רוחש "אי-כבוד" לכולם כאן.

מצויים כאן מספר אנשים שמוחם טרם נשטף הבלים, ועושה רושם שמוחם גם לא ישטף לעתיד...

גור42

New member
היא התכוונה "אי-כבוד לכלום", בגלל נושא השרשור

וזה באמת מאוד לא נעים שכל העניין הזה התפתח דווקא כאן בשרשור.

מין הסתם זו בדיוק הסיבה שהאדון Nachrnanides (עם "ר") בחר בשרשור הזה כדי לפעול. כמה שיותר רעש וזעזוע, ככה יותר טוב מבחינתו.

והנערה צודקת שזה צורם. אני רק לא מבין למה היא מאשימה את הקרבן במקום את המתחזה עצמו. בעיקר כשמדובר בעבירה פלילית של התחזות לאדם אחר, ולא סתם איזו עבירה פעוטה על חוקי תפוז.

Nachmanides

New member
אני סבור כי התכוונה "לכולם", ולא "לכלום",

וראיה לכאורה לצדקתי - אחת המנטרות אשר מפמפמות לנו נערה בטירוף ורונית 1411 הוא "כבוד לכולם", או "צריך לכבד אחד את השני"

הבעיה היא שאינני מכיר כאן אישית איש, אין אני רואה את בני הפלוגתא שלי, ואינני יכול להתרשם מיופים או מחסרונם ביופי, ואין אני שומע את קולם ואינני יכולים להתרשם האם ערב הוא או כשל עורב הוא.
כל מה שיש לי הוא מה שאדם כותב, וההנחה כי הוא סובר את אשר הוא כותב, ורק על פי המלים היוצאות מתחת קולמוסו אני יכול להכריע האם הוא תבוני, אם לאו...

במקרה הספציפי הזה

התכוונתי לכלום. אבל גם כולם עובד. וזה לא שהראת כאן יותר מדי כבוד למשהו.
בקשר למתחזה זה יטופל

Nachmanides

New member
אז את טועה, גם אם מדובר ב"כלום", שכן

"כלום" פירושו "משהו", או "דבר מה"

מכיוון שחוסר ההערכה שלי יוחד ל- NAC(*) ולשטופים בו, ומכיוון שלמזלנו הקבוצה המשלימה ל- NAC אינה קבוצה ריקה - ברור שאני מכבד משהו, ולפיכך את טועה...

(*) NAC - New Age Crap

גור42

New member
צודקת. ובתור מנהלת, את יכולה לפצל את השרשור

תשאלי את מנהלת האשכול איך עושים את זה. זה לא יותר מדי מסובך.

ואם כבר את פונה למנהלת האשכול, אז אני מציע שתשאלי אותה מה את אמורה לעשות עם המתחזה הסדרתי. בהתחשב בעובדה שהתחזות לאדם אחר הינה עבירה פלילית, אני חושב שזה יטריד אותה הרבה יותר מ"חוסר כבוד".

אז את הולכת לערב את הנהלת תפוז? או שאין לי ברירה אלא לעשות את זה בעצמי?

גור42

New member
סחטין על הפעולה המהירה של הפרדת השרשורים

כל הכבוד לנערה ו/או לרונית - מי שזה לא יהיה.

במקרה אני מול המחשב כרגע

כי אני צריכה ללמוד למשהו.. בכל מקרה הייתי מצפה משניהם לא להגיב ככה בשירשור בנושא כזה.
וזו כבר פעם שניה שיש תגובות לא לעניין בשירשורים על אנשים שנפטרו. כאילו אין קו אדום.

גור42

New member
את מצפה מגנב-זהות שיהיה לו קו אדום?!

הבחור כבר התחזה לשלושה אנשים אחרים, והכבוד לשרשור זה מה שמטריד אותך? באמת?

למעלה