אמן אמן אמן

פלוטו24

New member
אמן אמן אמן ../images/Emo178.gif

אם להקות חשובות כמו דפש מוד, עומדות להגיע ב אוגוסט 2006 לארצנו הקטנטונת, ויבול שלם של הופעות בינלאומיות עומד בפתח, מה הסיכויים שטורי תחליט סוף סוף לכבד אותנו בביקור? האם זה באמת יקרה? (בניגוד לביטול של שנה שעברה) מה אתם חושבים?

northern lad

New member
מצרף עוד אמן אחד, אבל...

אל תפתח ציפיות, חבל להתאכזב לא נראה לי שהיא תגיע לפני אלבום חדש, וגם אז בנינו מסתבר שהיא לא ממש מתגעגעת לכאן...מי יודע אולי בצדק. אבל אולי מי יודע... אולי היא תפגוש את דייב במטוס ללונדון והוא יספר לה שהיו כאן הרבה חברה ששילמו 330 ש"ח ושהקהל סבבה ואז אולי היא תחליט לעשות "עליה", גם אם זה יהיה רק ליום. בכל אופן האמת שבא לי תקליט חדש לא פחות מאשר ביקור.אני חייב להוציא את הדבורים שהתעופפו לכאן השנה... ונאמר בלי קשר.אמן ואמןואמן!!!!

JaneGrey

New member
אני סומכת על ניל

גיימן שמגיע לכאן בספטמבר(או אוקטובר אני לא בטוחה) ושכידוע הוא חבר מאוד טוב שלה והגורו הלא רשמי...בכל אופן אני מקווה שהוא ישכנע אותה להצטרף אליו לארץ הקודש, ואימרו אמן!

northern lad

New member
האמת שלא יודע...

אני פשוט לא חושב שהיא כל כך סופרת אותנו.לא ברור לי מה היא שמעה או חושבת עלינו, לא זכור לי איזה התיחסות שלה האמת נראה לי שהיה לה נחמד...לפחות אני מקווה.אבל אנילא משלה את עצמי שיש לנו פינה חמה בלב שלה. בטח זה יצא קצת ממורמר אבל אין בי תחושות רעות בלב אליה.הלוואי שהיא תגיע מתישהו...גם אם אני אהיה כבר זקן ותשוש...

JaneGrey

New member
היא דוקא מאוד סופרת אותנו

היא אמרה בראיון שהסיבה היחידה שהיא לא מגיעה היא שהיא לוקחת לכל מקום את נטשה והיא מפחדת להביא אותה לפה. וניל גיימן הודיע רשמית שהוא בא לפה לפסטיבל אייקון וגם דיבר על זה ועל טורי בכנס בלונדון. אז יש תקווה! (הוא לא דיבר על טורי במובן של באה לפה ...לא רוצה ליצור ציפיות שווא, סתם דיבר עליה)

פלוטו24

New member
נו, עכשיו המצב המדיני משתפר,

הבטחון גובר, הכל נפלא! השמש זורחת, הציפורים מצייצות וטורי תבוא בע"ה. כי הכל כל כך מושלם במדינה הזו!
(כמובן שכל מה שנאמר עד כה הוא סרקזם טהור).

למעלה