אמן אורח

אהרן5

New member
אמן אורח

ביום א´ הקרוב יתארח בפורום חה"כ אברום בורג שישמח להשיב על שאלות הגולשים בנושא איכות השלטון... אחת, שתיים, נסיון... חזרה לשיגרה, זה היה סתם נסוי כלים... מנהל הפורום בהחלט מוזמן לאמץ את ההצעה ולהזמין לכאן פוליטיקאי אורח שיענה על שאלות הגולשים. הצעה.

אפסון

New member
זה לא יקרה

זה לא יקרה כי אברום בורג הוא אחת האכזבות הגדולות ביותר בפוליטיקה הישראלית. לי אישית היו תקוות גדולות שהנה מגיע פוליטיקאי צעיר נמרץ ונקי כפיים שבראש מעייניו טובת המדינה ואיכות השלטון. מהר מאוד התברר שהנמרצות שלו היא בעיקר כשמדובר בשיפורים והטבות לחברי הכנסת, כמו למשל תמיכתו האיתנה בחלוקת מכוניות שרד לחברי הכנסת. אבל יש שחקן חדש בזירה: עמרם מצנע. הוא כרגע רוכב על גלי הפופלריות הנובעים רק מהאכזבה שיש בקרב הציבור מהשחקנים הותיקים. היה יכול להיות מאוד מעניין לארח אותו בפורום בנושא איכות השלטון.

אהרן5

New member
בבקשה

סתם נתתי את בורג כדוגמה. לא איכפת לי מי. אדרבה, עמרם מצנע יכול להיות דמות נהדרת. היכן מנהל הפורום? האם הוא מוכן להרים את הכפפה?

כפפה או פרדוקס?

כבר זמן רב אני בהתלבטות האם יש אדם שאפשר להזמין אותו לפורום בהיותו נציג " נקיון הכפיים". כמובן ששום פוליטקאי אינו יכול להכנס תחת הגדרה זו ולהפך. בעצם הפוליטקאים הם היחידים שיכולים להלחם כנגד השחיתות אבל כדי להיות פוליטקאי צריך...אז איך יוצאים מהפרדוקס? כך לדוגמה את שכר חברי הכנסת, מי קובע אותו? אז כיצד אפשר להיות תמים במערכת כזו? כן,כן ברור ששכר חברי הכנסת לא הועבר לוועדה חיצונית מתוך החשש שהוועדה תחליט פתאום להעלות את שכר החכי"ם פי 10 והם למרות ההסתיגות מהעניין וחוסר הנקיון הציבורי לא יכלו לעשות דבר בנידון- פחד ממש פחד. אז כבר עדיף שהם עצמם יחליטו... לך תבנה מדינה

אהרן5

New member
אפשר להזמין את מבקר המדינה

או את יו"ר הכנסת. או את מר הולנדר. ולאו דווקא כנציג טוהר המידות. כל אורח יהיה מעניין. העיקר להבין שלא רק "איכות סביבה" זה חשוב. גם "איכות שלטון" זה לא פחות חשוב... אולי אפילו יותר...

למעלה