אממ

Shame in you

New member
אממ

מה קורה ? מה שלומך ? יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? אהה.... מתי זה היה ? שומע מוזיקה ? למה ? איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? האאאא... עם מי ? אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ושקרים לא לבנים :p ? נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? ולא תגיד לו את זה בפנים ? איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? ומה יש לך ? הולכים עם צעיפים ? וכובעים ? כפפות ? מה עדיף, חורף או קיץ ? גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? פמינסט ? אוהב מיץ תפוזים ? נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? שותה קולה ? ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ומה הכי מעפן ? אוהב ללכת לים ? ולבריכה ? נכון אתה מתגעגע ? לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? איזה הכייייייי הכי ? עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? ובחופשים ארוכים ? מנהל פורום ? איזה ? וקומונה ? בלוג יש ? הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? וזמר\זמרת\להקה ? את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? כמה סקרים כתבת לפה ? וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? והשנואה ? ומה הצבע האהוב עלייך ? ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? איזה ? ילדותי ? מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? ועל בנים עם שיער ארוך ?

Shame in you

New member
Fiona

מה קורה ? הכל נהדר!! מה שלומך ? נו באמת יווווופי ! מזל טוב אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? היום 17 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? היום, לפני 17 שנה אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? למה השאלון הזה נשמע כאילו אתם מנסים להתחיל עם מי שעונה עליו? חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? ארוחת שישי של אמא, כפרה עליה אהה.... מתי זה היה ? לפני שעתיים ככה שומע מוזיקה ? כן למה ? ככה! איזה שיר ? Extraordinary machine תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? בזמן הארוחה האאאא... עם מי ? אחותי, איחלה לי מזל טוב אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? יש שקרים שהם מחובה ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כמובן ושקרים לא לבנים :p ? לא. אני שונאת לשקר נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? כן ולא תגיד לו את זה בפנים ? אולי איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק או גלי ומה יש לך ? גלי-תלתלים הולכים עם צעיפים ? לא וכובעים ? לא כפפות ? לא מה עדיף, חורף או קיץ ? חורף גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? לא פמינסט ? לא אוהב מיץ תפוזים ? יאפ! נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? לא נורא, העיקר שעובר לי הזמן לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? שותה קולה ? לעיתים רחוקות ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? לא נכון. הדבר הכי מזיק שאני מכניסה לגוף שלי זה עשן סיגריות. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני אישית מכורה... אוי שתקי איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תותים, קיווי ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לא זוכרת ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? מנגו ומה הכי מעפן ? הכל אוהב ללכת לים ? לא ולבריכה ? לא נכון אתה מתגעגע ? לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. סליחה על הלא -אקטואליות של השאלון אוהב שוקולד ? תלוי איזה הכייייייי הכי ? לבן עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] בייביסיטר זה לא עבודה? במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? מד"ח ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? היסטוריה מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? לא מאוחר, לצערי ובחופשים ארוכים ? כנ"ל מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? בלוג יש ? כן הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? למה הניסוח המעצבן הזה של השאלות?! לא יכולתם לוותר על "הא...תגיד"??! וזמר\זמרת\להקה ? את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? אותי. אני אעשה שם טרור כמה סקרים כתבת לפה ? 0 וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ?לא אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? אם אני לא מאמינה בו, אז מן הסתם לא מה גורם לך לחשוב ככה ? זה לא לפה מי המורה האהובה עלייך ? כולן די אהובות עליי והשנואה ? ומה הצבע האהוב עלייך ? ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יופי יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לא איזה ? ילדותי ? מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? תלוי ועל בנים עם שיער ארוך ? תלוי

../images/Emo221.gif

מה קורה ?ככה מה שלומך ?ככה יווווופי !למה יופי?,, אני להיות קצת מדוכת... אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?15 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?25.10.1991 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?שומעת מוזיקה ועונה על השאלון. חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ?אוכל סיני&%&%#&#$^$@ אהה.... מתי זה היה ?היום X: שומע מוזיקה ?כן למה ?כיבאלי איזה שיר ?Bonuse תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?היום בבוקר האאאא... עם מי ?דודה שלי ודוד שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?שקר זה שקר
ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?כן ושקרים לא לבנים :p ?אותו חרא, לא? נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?אמ, אי דונט נו...; ולא תגיד לו את זה בפנים ?לא יודעת, זה מגעיל מידי. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?חלק *0* ומה יש לך גלי מתולתל כזה~ הולכים עם צעיפים ?לפעמים וכובעים ?איזה?, צמר? כפפות ?רק שנוסעים לחרמון D: מה עדיף, חורף או קיץ ?קיץ גמאני חושבת שחורף זה חרא D: שובניסט ?--- פמינסט ?לא אוהב מיץ תפוזים ?כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ?--- שותה קולה ?כן ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?כן אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!כי זה טעים אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?בבננה/קלמנטיה ואיזה פרי הכי מעפן יש בחוף ?--- ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?את הוחפש ומה הכי מעפן ?הרגע שבו הוא נגמר אוהב ללכת לים ?אוף קורס ולבריכה ?יאפ נכון אתה מתגעגע ?כן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?כן איזה הכייייייי הכי ?נוטאלה עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.לא במה ?--- איזה מגמה אתה בבצפר ?רק בשנה הבאה... ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?זה"ב ולשון S:. בגלל המורים. אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?ציור ומתמטיקה מוזר..נכון? באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ?9:30/10:00 ובחופשים ארוכים ?כננ"ל מנהל פורום ?לא איזה ?--- וקומונה ?לא בלוג יש ?כן הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה:פופ וזמר\זמרת\להקה ?W-inds and GYM

Miss Menta

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo28.gif

מה קורה ? סבבה. מה שלומך ? מעולה!1 יווווופי ! כן הא? אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 13. וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 21.11.93. אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על השאלון הזה,מן הסתם X: חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. חחחחחחחחחחחח מה הדבר האחרון שאכלת ? 'שוקולד קינדר עשיר בחלב!11' D: אהה.... מתי זה היה ? לפני 10 דקות.. אני יודעת. שומע מוזיקה ? לא. למה ? כי אני עייפה מידי. איזה שיר ? - תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אתמול בלילה. האאאא... עם מי ? דניאל. אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? מאמינה שיש כזה דבר שקרים למען מטרה טובה. לא יודעת אם הם לבנים או אדומיםXDD ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? חח כן. ושקרים לא לבנים :p ? נראלי. נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? יכול להיות שכן. ולא תגיד לו את זה בפנים ? לא. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק. ומה יש לך ? חלק P: הולכים עם צעיפים ? כן. וכובעים ? כן. כפפות ? כן כפפות שרואים את האצבעות כזה. כמו של הגנביםD: מה עדיף, חורף או קיץ ? חורףףףףףףף
גמאני חושבת שחורף זה חרא זה לא! שובניסט ? אני בת. פמינסט ? אני בן. סתם ח. מה S: אוהב מיץ תפוזים ? לא כ"כ. אם כבר פאנטה תפוזים. נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? חחחחחחחח כה. לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? ברורררררררררר.D: שותה קולה ? דיאט!
ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כה, קראתי על זה כתבה. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אוי נו, הרבה דברים לא בריאים. זה טעים מידי!! אני אישית מכורה... וואלקם טו דה קלאב
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? אמממממממ תפוח? ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לא זוכרת. ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? לא יודעת אפרסק.. ומה הכי מעפן ? לא יודעת DDD: עגבניה.XDD כי אומרים שזה פרי. אוהב ללכת לים ? לא הכי. ולבריכה ? כה מאוד. נכון אתה מתגעגע ? לקיץ? לא. D: לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. חחחח לא! עכשיו חורררררף ^^ אוהב שוקולד ? מעט. איזה הכייייייי הכי ? פסק זמן. עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] חחח רק בייביסיטר. במה ? ^ איזה מגמה אתה בבצפר ? אין עוד מגמות. ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מתמטיקה, כמובן.
אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אנגלית. מוזר.. אהא. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? היום התעוררתי ב9 כי חברה ישנה אצלי אבל בדר"כ 11-12. ובחופשים ארוכים ? כנ"ל. מנהל פורום ? לא. איזה ? - וקומונה ? כה. בלוג יש ? לא. הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? מה שיפה. חוץ מדיכאון ומזרחית. וזמר\זמרת\להקה ? נינט טייב [כןכן], אוונסנס, אוסייס,גרין דיי, מיי כימיקל רומנס, סימפל פלאן, הביטלס, בית הבובות, סינרגיה ,מוניקה סקס,משינה.נו מה יש הרבה. את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? רוני סופרסטאר
סתם חח. אממ לא יודעת. כמה סקרים כתבת לפה ? לא מעט. וכמה ענו עליהם ? הרבה ? אני חושבת שכה. מאמין באלוהים ? כן. אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? אולי. מה גורם לך לחשוב ככה ? .. מי המורה האהובה עלייך ? המחנכת שלי. והשנואה ? רחל. ומה הצבע האהוב עלייך ? כתותותוותתוותם
ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? מגניב? יווווופי.
רואה סרטים מצויירים ? לא. איזה ? - ילדותי ? - מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? אני אישית לא אוהבת. ועל בנים עם שיער ארוך ? עם זה לא מידי ארוך אז זה סקסי

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

מה קורה ? הכל אחלה, מה איתך? מה שלומך ? כנ"ל יווווופי ! יאי! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? בת 14 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 21.10 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת את הדיסק החדש שקנו לי ליום הולדת, Meds של Placebo חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. כתבתי. אני יותר מתוחכמת ממך, מוהאהאהא. מה הדבר האחרון שאכלת ? דפי שוקולד, יאמי. אהה.... מתי זה היה ? בבוקר שומע מוזיקה ? אכן למה ? כי זה דיסק יפה איזה שיר ? Placeb - Post Blue תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אתמול בלילה האאאא... עם מי ? מייקי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? שקר זה שקר לא משנה איזה צבע ואיזו צורה. למרות שזה לא יפה להגיד ככה, כי אני מכירה אנשים עיוורי צבעים אז הם לא יכולים לדעת באיזה צבע השקר. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כן ושקרים לא לבנים :p ? כמו לבנים נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? לא, אני פשוט אתרחק ממנו כמה שאפשר. הוא כבר יבין את הרמז. ולא תגיד לו את זה בפנים ? אם מתעורר הצורך. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? תלוי למי. ומה יש לך ? גלי הולכים עם צעיפים ? וכובעים ? אנשים מתלוננים שאני נראת נורא עם הכובע צמר, אבל אני לא באמת מקשיבה להם. כפפות ? לא מה עדיף, חורף או קיץ ? אביב גמאני חושבת שחורף זה חרא באמת? יאי! שובניסט ? אני נקבה. פמינסט ? גם לא אוהב מיץ תפוזים ? כן, במיוחד את הסחוט. נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכון, אבל זה לא באמת מפריע לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כתבתי שזה לא מפריע שותה קולה ? כן ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? לא, יש יותר מזיקים. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! מהידיעה שיש דברים יורת גרועים. חוץ מזה שאני מרבה לשתות מיץ תפוזים סחוט. אני אישית מכורה... תהני איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? קרמבו ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? מנבו ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? מלון ומה הכי מעפן ? מלון לא טעים אוהב ללכת לים ? לא ולבריכה ? כן נכון אתה מתגעגע ? לא לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. XD אוהב שוקולד ? כן איזה הכייייייי הכי ? השוקולדים שאמא הביאה לי מבלגיה. כ"כ טעיםם *ריר* עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] כן, עם אבא שלי במה ? הייתי המזכירה שלו איזה מגמה אתה בבצפר ? אני בכיתה ט' ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? ג"ג ואנגלית אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? לשון וערבית מוזר.. אני פשוט טובה בזה. ובערבית יש לי אחלה מורה (מורה זכר) באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? היום ספציפית התעוררתי ב10 כי הרעמים העירו אותי. בד"כ אני קמה בסביבות השעה הזאת. ובחופשים ארוכים ? עדיין מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? קומונה כן בלוג יש ? לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? רוק, הארד רוק, כאלה. וזמר\זמרת\להקה ? Placebo ו Funeral For A Friend הם חרושי השבוע. את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? מישהו שלא יגרום לי לבכות (מכמה שזה עצוב) כמה סקרים כתבת לפה ? 0 וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? לא אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? לא, כי אני לא מאמינה בו. מה גורם לך לחשוב ככה ? פשוט לא מאמינה שדבר כזה קיים. רע? אמונה זה דבר אישי. מי המורה האהובה עלייך ? המורה (זכר) לערבית והמורה לשעבר בלשון והשנואה ? המורה לשעבר בג"ג, שעזבה סוףסוף. ומה הצבע האהוב עלייך ? אדום ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? עכשיו ידוע לי. יווווופי. יאי. רואה סרטים מצויירים ? כן איזה ? כל מני. נגיד לפני כמה שבועות ראיתי מסביב לעולם ב-80 יום, וכום היו חיות. זה היה מצויר ונחמד כזה. חוץ מהדיבוב. ילדותי ? כן, לפעמים. מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? יפה. ועל בנים עם שיער ארוך ? יפה מאוד, תלוי למי.

Ofek The Diva

New member
לה לה

מה קורה ?בסדר מה שלומך ?יהיה טוב יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?17 וחודש:] וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?22.9.89 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? חח באייסיקיו חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? תפוח אהה.... מתי זה היה ?לפני חצי שעה ככה שומע מוזיקה ?לא למה ?לא יודעת.. לא בא לי איזה שיר ?לא שומעעעת! תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?אתמול האאאא... עם מי ?חברה שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?חחח יש גם שקר ירוק כחול וצהוב.. חח סתם.. יש שקרים לבנים ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?כן ושקרים לא לבנים :p ?חח גם נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?כן ולא תגיד לו את זה בפנים ?יש מצב שאני אגיד איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?גלי ומה יש לך ?תלתלים הולכים עם צעיפים ?כן למה לא וכובעים ?לא כפפות ?כן מה עדיף, חורף או קיץ ?סתיו גמאני חושבת שחורף זה חרא - גם אני שובניסט ?לא פמינסט ?כן אוהב מיץ תפוזים ?כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?נכון חעע לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? נכון חיחיח שותה קולה ?דיאט קולה ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?לא אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!טעים לי אני אישית מכורה...חחח איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?- ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?- ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?- ומה הכי מעפן ?- אוהב ללכת לים ?כן ולבריכה ?גם נכון אתה מתגעגע ? כן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. חחחחח אוהב שוקולד ?כן איזה הכייייייי הכי ?לבן עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ?חח בטורקיז איזה מגמה אתה בבצפר ?צרפתית ויהדות ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?מתמטיקה, אזרחות אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?צרפתית מוזר.. למה? באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? תלוי ובחופשים ארוכים ?1-2 מנהל פורום ? לא איזה ?- וקומונה ?לא בלוג יש ?היה הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?היפ הופ וזמר\זמרת\להקה ?- את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?- כמה סקרים כתבת לפה ?כלום ח וכמה ענו עליהם ? הרבה ?- מאמין באלוהים ?לא יודעת.. אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?לא מה גורם לך לחשוב ככה ?לא יודעת.. פשוט לא מאמינה בזה כ"כ מי המורה האהובה עלייך ?אילנה והשנואה ?אמממ אין ומה הצבע האהוב עלייך ?תכלת ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? וואלה מגניב יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?כן איזה ?הרבה ילדותי ?לא ממש מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?לא יפה ועל בנים עם שיער ארוך ?סקסי=]

I N S T I N C T

New member
עונה../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

מה קורה ?הכל טוב מה שלומך ?מעולה יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?בת 13 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?3/9 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?מתכתבת עם חברה שלי ועונה על השאלון הזה
חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? אורז אהה.... מתי זה היה ?לפני שנכנסתי לפורום שומע מוזיקה ?לא למה ?לא דעת איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?היום לפני כמה זמן האאאא... עם מי ?סבתא שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?תלוי על מה שיקרת.. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?כן ושקרים לא לבנים :p ?כן נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?לפעמים.. אבל לא בשליטתי.. ולא תגיד לו את זה בפנים ?לא איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק ומה יש לך ?חלק ותלתלים הולכים עם צעיפים ?לא וכובעים ?לא כפפות ?לא מה עדיף, חורף או קיץ ?קיץץץץץץץ גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ?לא פמינסט ?לא אוהב מיץ תפוזים ?אינלי בעייה איתם.. חח נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?חח לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כה שותה קולה ?ברוררר ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?כה אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!כי זה טעים
אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?אממ ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?אממ ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?ים
ומה הכי מעפן ?מזיעה.. אוהב ללכת לים ?חח כןןןן מאודדדד ולבריכה ?לאאאא איכסססס נכון אתה מתגעגע ? כןןןןןןןן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?כן איזה הכייייייי הכי ?שוקולד
עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא במה ?לא איזה מגמה אתה בבצפר ?שום מגמה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?היסטוריה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?מתמטיקה מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? מתי שאני רוצה ובחופשים ארוכים ?12-2 מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ?כן בלוג יש ?כן הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?כל מה שסקעת שר.. חח וזמר\זמרת\להקה ?סקעתתתת
את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?הראל סקעת כמה סקרים כתבת לפה ?0 וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ?כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?כן מה גורם לך לחשוב ככה ?שהוא רואה הכל, יודע הכל מי המורה האהובה עלייך ?אפחת.. חח אבל מעדיפה ת'מחנכת והשנואה ?המורה לספרות בעע ומה הצבע האהוב עלייך ?ורוד ותכלת וחום ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?לא יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?לא איזה ?לא ילדותי ?לפעמים
מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?מעוער טיליםםםםם ועל בנים עם שיער ארוך ?תלוי איך זה ..

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

מה קורה ?הכל טוב מה שלומך ?מעולה יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?בת 13 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?3/9 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?מתכתבת עם חברה שלי ועונה על השאלון הזה
חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? אורז אהה.... מתי זה היה ?לפני שנכנסתי לפורום שומע מוזיקה ?לא למה ?לא דעת איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?היום לפני כמה זמן האאאא... עם מי ?סבתא שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?תלוי על מה שיקרת.. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?כן ושקרים לא לבנים :p ?כן נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?לפעמים.. אבל לא בשליטתי.. ולא תגיד לו את זה בפנים ?לא איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק ומה יש לך ?חלק ותלתלים הולכים עם צעיפים ?לא וכובעים ?לא כפפות ?לא מה עדיף, חורף או קיץ ?קיץץץץץץץ גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ?לא פמינסט ?לא אוהב מיץ תפוזים ?אינלי בעייה איתם.. חח נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?חח לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כה שותה קולה ?ברוררר ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?כה אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!כי זה טעים
אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?אממ ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?אממ ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?ים
ומה הכי מעפן ?מזיעה.. אוהב ללכת לים ?חח כןןןן מאודדדד ולבריכה ?לאאאא איכסססס נכון אתה מתגעגע ? כןןןןןןןן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?כן איזה הכייייייי הכי ?שוקולד
עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא במה ?לא איזה מגמה אתה בבצפר ?שום מגמה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?היסטוריה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?מתמטיקה מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? מתי שאני רוצה ובחופשים ארוכים ?12-2 מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ?כן בלוג יש ?כן הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?כל מה שסקעת שר.. חח וזמר\זמרת\להקה ?סקעתתתת
את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?הראל סקעת כמה סקרים כתבת לפה ?0 וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ?כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?כן מה גורם לך לחשוב ככה ?שהוא רואה הכל, יודע הכל מי המורה האהובה עלייך ?אפחת.. חח אבל מעדיפה ת'מחנכת והשנואה ?המורה לספרות בעע ומה הצבע האהוב עלייך ?ורוד ותכלת וחום ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?לא יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?לא איזה ?לא ילדותי ?לפעמים
מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?מעוער טיליםםםםם ועל בנים עם שיער ארוך ?תלוי איך זה ..

Dewberry

New member
../images/Emo215.gif

מה קורה? חורף! מה שלומך? חורף! יווווופי! חורררררף! אז בואי ספרי לנו קצת על עצמך. בת כמה את? 19. כמעט רב"ט
וואלה? יאאאאפה! מה תאריך הלידה המדוייק שלך...? 14.7.1987 אז מה, מה אתה עושה עכשיו? ממהרת לסיים את השאלון כי צריך לצאת מה הדבר האחרון שאכלת? צ'יריוס עם חלב (3%) אהה.... מתי זה היה? 12:45 פלוס מינוס שומע מוזיקה? יאפ למה? כי באלי איזה שיר? Counting Crows - A Long December תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? אתמול :p האאאא... עם מי? לא זוכרת.. אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע? שקר זה שקר, חלקם פחות נוראים ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים? אני מניחה ושקרים לא לבנים
?
מניחה בשנית נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך? חח. בדיוק אני ולא תגיד לו את זה בפנים? אכן אכן איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי? תלוי למי ומה יש לך? משהו בין גלי לחלק הולכים עם צעיפים? בטח
וכובעים? אוהבת כפפות? כל אביזרי החורף למיניהם מה עדיף, חורף או קיץ? חורף
גמני חושבת שחורף זה חרא. לכי קיבינימט שובניסט? לא פמינסט? לא אוהב מיץ תפוזים? מאוד. סחוטרי. נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה? וזה נחמד נורא לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא? כי אמרתי שזה נחמד נורא! שותה קולה? לא.. לפעמים. ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך? בגלל זה רק לפעמים אז למה אתה ממשיך לשתות את זה?!?!?! רק לפעמים! אני אישית מכורה... שיהיה בכיף איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף? תות ופסיפלורה ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף? אין כזה ובקיץ - מה אתה הכי אוהב? ענבים ואבטיח ומה הכי מעפן? שזה קיץ אוהב ללכת לים? בלילה/בשקיעה ולבריכה? יותר נוח נכון אתה מתגעגע? לא לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. נורא מאוד. אוהב שוקולד? איך לא איזה הכייייייי הכי? הכל עבדת פעם? יאפ במה? פעם במסעדה ועכשיו בצבא איזה מגמה אתה בבצפר? פסיכו-סוציו ומה המקצוע הכי שנוא עלייך? ספורט, היסטוריה וספרות אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה? אנגלית מוזר.. אני יודעת באיזו שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת? היום התעוררתי בעשר ובחופשים ארוכים? מנהל פורום? לא. תפוז מסננים אותי איזה? למרות שהיה לי פעם בהיידפארק וקומונה? יש. והיא בודדת. בלוג יש? טוב אם אתם מתעקשים: http://blog.tapuz.co.il/spork הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה? רוק, 90's וזמר\זמרת\להקה? כלמיני את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006? אותי. תבחרו בי! כמה סקרים כתבת לפה? 2 וכמה ענו עליהם? הרבה? דיי מאמין באלוהים? בתקופות אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו? נגיד מה גורם לך לחשוב ככה? שטיפת מוח שעושים לנו בתור ילדים ומה הצבע האהוב עלייך? כחול ירוק..לא סגורה על זה ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה? עכשיו ידוע יווווופי. וואווווווו רואה סרטים מצויירים? בטח איזה? כלמיני ילדותי? בין היתר מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ? יפה? מכוער? רגיל? בכללי לא אוהבת אבל יש כאלה שמתאים להן ועל בנים עם שיער ארוך? כנ"ל שאלון חמוד ביותר.

mad artichoke

New member
P:

מה קורה ?מעופש כמו נזלת
מה שלומך ?חביב. יווווופי !אם את אומרת.. P: אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?15. וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?2/12. אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?בוהה במסך המחשב[?] חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג.... מה הדבר האחרון שאכלת ? תפוח. והוא היה טעים למדי. במיוחד התולעת ^^ אהה.... מתי זה היה ?לפני רבע שעה לערך. שומע מוזיקה ?לא O: למה ?עצלנות טהורה או שמא חוסר עניין זמני במוזיקה? איזה שיר ?-_- תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?לפני חצי שעה. האאאא... עם מי ?ענת
אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?יש, יש. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?ייתכן
ושקרים לא לבנים :p ?מממ.. -_- נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?גם לאנשים שאני לא שונאת בדם אני אגרום להם להרגיש ככה
ולא תגיד לו את זה בפנים ?לא, אין צורך. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?תלוי למי. כל מקרה לגופו. ומה יש לך ?משהו בין חלק לגלי O: הולכים עם צעיפים ?כן!
וכובעים ?לא. כפפות ?כן! P: מה עדיף, חורף או קיץ ?חורף, בהחלט. גמאני חושבת שחורף זה חרא עם מי ההזדהות..? שובניסט ?לא P: פמינסט ?לא P: אוהב מיץ תפוזים ?בכמויות מסוימות, כן. נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?יש בזה משהו.. אבל רנדומליות זה מגניב
לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כמו שניתן לראות. שותה קולה ?כרגע? לא. ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?הו, כן. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!כי.. למה אני צריכה לתרץ את זה לך?!
אני אישית מכורה...-_- איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?תפוחים, אני מניחה. ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?לא יודעת
ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?כלום..P: ומה הכי מעפן ?-_- אוהב ללכת לים ?בערך. ולבריכה ?זה תלוי, כי אם זה עולה מלא כסף זה לא שווה את זה, כי אני לא באה לשם השחייה. למעשה, אינני יודעת לשחות! O: נכון אתה מתגעגע ? כלל וכלל לא. לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ.תכיני טבלת יאוש או משהו. P: אוהב שוקולד ?בכמויות מסוימות, כן. איזה הכייייייי הכי ?לבן
עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]בערך
במה ?עזרתי בחנות של אבא שלי וביצעתי מדי פעם עבודות מסריחות כמו שמירה על ילדים|ממורמר|. איזה מגמה אתה בבצפר ?פה בוחרים את המגמות בי"א, אבל בחרתי בינתיים מחשבים, אומנות
וביולגיה
ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?מתמטיקה, ספורט ושאר המקצועות הלא מועילים. אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?אנגלית, אבל רק עקב אהבתי לשפה עצמה. השיעורים עצמם חרא.
מוזר..האמנם? באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? תלוי אם מעירים אותי או לא
ובחופשים ארוכים ?כנ"ל. מנהל פורום ? לא. איזה ?-_- וקומונה ?כן D: בלוג יש ?כן. [israblog.co.il/255008] הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?כל מיני
וזמר\זמרת\להקה ?כנ"ל. את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?לא הייתי O: כמה סקרים כתבת לפה ?לא כתבתי. וכמה ענו עליהם ? הרבה ?-_- מאמין באלוהים ?לא בדיוק. אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?לא. מה גורם לך לחשוב ככה ?אוח אין לי כוח לזה
מי המורה האהובה עלייך ?ממ.. אני סבורה שהמורה שלי למחשבים. והשנואה ?המורה לספורט
ומה הצבע האהוב עלייך ?אפור. וירוק. ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?לא.. אבל עכשיו כן. זה עוזר לך במשהו? P: יווווופי. אני מניחה שכן. רואה סרטים מצויירים ?לא בדיוק. איזה ?-_- ילדותי ?לא.. לא כ"כ. מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?כל מקרה לגופו, יש כאלו שזה מתאים להם. ועל בנים עם שיער ארוך ?כנ"ל. הודגש באמצעות מדגישומטיק

D o o S h a

New member
עונה P=

מה קורה ? ככה מה שלומך ? לא מדהים יווווופי ! מה יופי?!
אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 14 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 10.8 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? כלום... חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? ארוחת צהריים אהה.... מתי זה היה ? בצהריים שומע מוזיקה ? לא למה ? כי לא באלי איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? שעתיים ככה האאאא... עם מי ? חברה שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? יש כזה דבר ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כע ושקרים לא לבנים :p ? כע נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? תלוי ולא תגיד לו את זה בפנים ? לא יודעת... תלוי. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלקקק ומה יש לך ? גלי הולכים עם צעיפים ? למה לא וכובעים ? פחות כפפות ? רק כשממש קר מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץץץ!!
גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? ממש לא פמינסט ? לא ממש
אבל מאמינה בשיוויון זכויות אוהב מיץ תפוזים ? כע נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? כן... אבל חאפיף לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? מסתבר שותה קולה ? לא איכככ ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כן אבל לא בגלל זה אני לא שותה- זה פשוט לא טעים! אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? ממ.. תפוזים ואשכולית אדומה ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? ממ... לא יודעת ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? הרבההה=] ומה הכי מעפן ? לפעמים חם מדי וזה מעצבן אוהב ללכת לים ? כןן ולבריכה ? גם נכון אתה מתגעגע ? כןןן לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. ממש. אוהב שוקולד ?
איזה הכייייייי הכי ? הכל חוץ ממריר עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? אין ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? ספרותתתת. רק בגלל המורה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? לא ממש מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? ממש תלוי... היום מתי ב-1. יותר נכון העירו אותי ובחופשים ארוכים ? 12 ככה מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? כע בלוג יש ? לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? מממ... פופ וזמר\זמרת\להקה ? אין מישו מועדף את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? מישו יותר נורמלי ממי שהיה שנה שעברה... כמה סקרים כתבת לפה ? פעם הייתי כותבת הרבה.. היום לא וכמה ענו עליהם ? הרבה ? חלק כן חלק לא מאמין באלוהים ? ממ אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? לא מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? ממ.. לא יודעת והשנואה ? המורה לספרותתת שתישרףףףף ומה הצבע האהוב עלייך ? כל מיני ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? ואו [??] יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לפעמים איזה ? ילדותי ? ככה מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוער ועל בנים עם שיער ארוך ? לא לכולם זה מתאים.. אז תלוי. בעיקרון לא

hilonet14

New member
עונה :)

מה קורה ? מניינים? מה שלומך ? ממצפ??? יווווופי ! =] אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 14 ושלוש חודשים =] וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 23.8.1992 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? אני עונה על שאלון! חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג.אוכלת סלט ירקות... מה הדבר האחרון שאכלת ? נוו סלט =] אהה.... מתי זה היה ? עכשיוווווווווו שומע מוזיקה ? עכשיו לא למה ? כי לא בא לי איזה שיר ? מה איזה שיר.. אמרתי שאני לא שומעת תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? לפני 5 דקות האאאא... עם מי ? חברה אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? כן ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כן ושקרים לא לבנים :p ? כן נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? כן ולא תגיד לו את זה בפנים ? נכון איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גלי ומה יש לך ? גלי הולכים עם צעיפים ?לא ממש וכובעים ?לא כפפות ?לא מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץ גמאני חושבת שחורף זה חרא... נכון! שובניסט ? לא פמינסט ? לא אוהב מיץ תפוזים ? כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? נכון לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? לא אני לא עונה שותה קולה ? כן ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? סיגריות יותר מזיקקק שלא נדבר על סמים! אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! טעים! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?לא יודעת ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לא יודעת ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אבטיח ומה הכי מעפן ?לא יודעת אוהב ללכת לים ? כן ולבריכה ?כן נכון אתה מתגעגע ? מאודדדד לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אמןןןן אוהב שוקולד ? פסדר לא משו איזה הכייייייי הכי ? פררו רושה??... {אם רושמים ככה} עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא במה ? לא איזה מגמה אתה בבצפר ? =] ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? בנתיים פיזיקה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אנגלית חחחחח מוזר.. מה שנכון נכון! באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ?10-11 פחות או יותר ובחופשים ארוכים ?12 מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ?לא בלוג יש ?לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? הכל חוץ ממזרחית ודיכאון וזמר\זמרת\להקה ? ROBBIE WILLIAMS את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? הראל סקעת כמה סקרים כתבת לפה ?1 וכמה ענו עליהם ? הרבה ? כן מאמין באלוהים ? כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן מה גורם לך לחשוב ככה ?לא יודעת מי המורה האהובה עלייך ? אין והשנואה ? הרבה ומה הצבע האהוב עלייך ? הכל! ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. חפיףףףףףףףף רואה סרטים מצויירים ? כן! איזה ? בובספוג ילדותי ? כן מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? לא יפה ועל בנים עם שיער ארוך ? לא ארוך מדיי יפה!

נמנמנמנ

מה קורה ?אחלה מה שלומך ?הכל טוב יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?16 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?16 10 90 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?כלום חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? מלפפון חמוץ חח אהה.... מתי זה היה ?לפני 15 שעה שומע מוזיקה ?עכשיו? לא למה ?כי כואב הרשא תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?חצי שעה האאאא... עם מי ?עוז אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?שקר זה שקררררר ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?לא ושקרים לא לבנים :p ?כה נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?חחח לא יודעת ולא תגיד לו את זה בפנים ?הוא בטוח ידעעע איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?חלק ומה יש לך ?גלי הולכים עם צעיפים ?כהההה וכובעים ?לא כפפות ?לא מה עדיף, חורף או קיץ ?חורףףף גמאני חושבת שחורף זה חרא .. וואי זה מזה לא!!! שובניסט ?לא פמינסט ?לא אוהב מיץ תפוזים ?לא נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?כה.. לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כה שותה קולה ?רק דיאט ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?כה... אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!כי זה סופר טעים אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?ממ.. לא יודעת ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?את הבריכה והיםם ומה הכי מעפן ?החום הזיעה איכסס וללמוד בקיץ.. והשמש הזאעת בעעעעעעע אוהב ללכת לים ?כה ולבריכה ?כה נכון אתה מתגעגע ? לאאאאאאאאאא לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ.:איככככ אוהב שוקולד ?כה איזה הכייייייי הכי ?מריר אורירי חחח עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]:כה במה ?מלצרות הדרכה וכזה... איזה מגמה אתה בבצפר ?ביולוגיה כימיה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?מתמטיקה אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?היסטוריה וזה רק בגלל המורה מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 8 9 10 ובחופשים ארוכים ?גם.. מנהל פורום ? לא איזה ?לא וקומונה ?לא בלוג יש ?לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? וזמר\זמרת\להקה ?אלאנניייססס את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? כמה סקרים כתבת לפה ? וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ?לא אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?לאאאאא מה גורם לך לחשוב ככה ?לא מי המורה האהובה עלייך ?עימנואלללללל והשנואה ?אמיריתתתת ומה הצבע האהוב עלייך ?ורוד צהוב וחוםם ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?לא אני שואת את זה איזה ?לאלא ילדותי ?לא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?תלוי איך הפניים ועל בנים עם שיער ארוך ?גם תלוי

עונה ../images/Emo14.gif

מה קורה? הכול טוב.
מה שלומך ? כנ"ל.
אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה? 11 וקצת.
מה התאריך לידה המדוייק שלך? 11.8.95
אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? שומעת את בMP4.
חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג.
.
מה הדבר האחרון שאכלת? שוקולד.
מתי זה היה? לפני שעתיים.
שומע מוזיקה? כן.
למה? כי בא לי.
איזה שיר? שמעון השכן.
מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? לפני חצי שעה.
עם מי? עם חברה שלי.
אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים? או ששקר זה שקר,לא משנה איזה צבע? לא מאמינה לזה.
ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים? אולי.
ושקרים לא לבנים? כן.
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך? לא, אני שונאת בלב.
ולא תגיד לו את זה בפנים? בדרך כלל לא, אבל אם ממש נמאס לי אני יכולה לצרוח.
איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי? גלי.
ומה יש לך? חלק - גלי.
הולכים עם צעיפים? לא.
וכובעים? לפעמים.
כפפות? שצריך.
מה עדיף, חורף או קיץ? קיץ.
גמאני חושבת שחורף זה חרא. זה לא חרא, יש שלג.
שובניסט? לפעמים.
פמינסט ? לא חושבת.
אוהב מיץ תפוזים ? כן.
נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה? אכן כן.
לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת,לא? עונה.
שותה קולה ? כן.
ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך? כן. אבל אני שותה רגילה, לא דיאט. דיאט יותר גרוע.
אז למה אתה ממשיך לשתות את זה?!?!?! כי בא לי.
אני אישית מכורה... אחלה
.
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? אפרסק?
ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לא יודעת.
ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? אבטיח?
ומה הכי מעפן? לא יודעת.
אוהב ללכת לים ? כן.
ולבריכה ? כן!
נכון אתה מתגעגע ? קצת.
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. כן...
אוהב שוקולד ? ברור.
איזה הכייייייי הכי ? רגיל.
עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא.
במה ? -.
איזה מגמה אתה בבצפר ? קטנה עוד למגמות.
ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? חשבון כמובן.
אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? ספורט.
מוזר.. אוקיי.
באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? אין שעות קבועות. אני קמה בדרך כלל מוקדם, אבל מתעקשת להישאר במיטה ולהירדם שוב לרבע שעה לקום וחוזר חלילה.
ובחופשים ארוכים ? כנ"ל.
מנהל פורום ? לא.
איזה ? -.
וקומונה ? לא מנהלת.
בלוג יש ? לא.
הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? אין משהו קבוע.
וזמר\זמרת\להקה ? הראל סקעת, קרן פלס ובלאק איד פיז.
את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? הראלי או קרן.
כמה סקרים כתבת לפה ? אחד
.
וכמה ענו עליהם ? הרבה ? אולי 10 אנשים.
מאמין באלוהים ? לפעמים.
אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? אולי.
מה גורם לך לחשוב ככה ? ....
מי המורה האהובה עלייך ? אסתי, כי היא סתם מפגרת שנותנת לנו לראות סרטים כמו מלך האריות... נו, לפחות לא לומדים.
והשנואה ? פסי.
ומה הצבע האהוב עלייך ? סגול.
ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? לא...
יווווופי.
.
רואה סרטים מצויירים ? לפעמים.
איזה ? מה שיש בקולנוע ומעניין אותי.
ילדותי ? לפעמים.
מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? לא בעד זה.
ועל בנים עם שיער ארוך? תלוי מי זה, יש כאלה שיפה להם ויש שממש לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

לאו14

New member
עונהה../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

מה קורה ?הכל פסדר..:] מה שלומך ?מצויין.. יווווופי !טופי..
אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?בת..14 וחצי..
וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?3.3.92 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?עונה על השאלון ומדברת עם חברות.. חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג.אה..
מה הדבר האחרון שאכלת ? ג'חנון.. אהה.... מתי זה היה ?אממ..לפני שעה וחצי בערך.. שומע מוזיקה ?לא.. למה ?כי אין ליי כוח לפתוח.. איזה שיר ?........... תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?לפני שעה.. האאאא... עם מי ?בת דודה שלי..
אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?אממ..יש שקרים שהם מכוונה טובה..וצריך להבין את זה.. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?כן.. ושקרים לא לבנים :p ?כן..
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?סביר להניח.. ולא תגיד לו את זה בפנים ?אני יגיד.. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?גלי!!! ומה יש לך ?תלתלים..שיער כבש..מכיר?!? הולכים עם צעיפים ?כן..בחורף.. וכובעים ?לא.. כפפות ?לא.. מה עדיף, חורף או קיץ ?אמממ... גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ?לא!!!!!!!!!!1 פמינסט ?אמ...לא... אוהב מיץ תפוזים ?כן!! נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?אכן!!
לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן.. שותה קולה ?כן!! ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?בקטנה.. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!כי זה טעים..וחיים רק פעם אחת!! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?אממ...תותים?!? ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?הרבהה!!אנ'לא מתה על פירות.. ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?תפוח?!? ומה הכי מעפן ?חוץ מתפוח ותותים אנ'לא אוהבת שום פרי.. אוהב ללכת לים ?כןןןןןןןןןןןןןןןן ולבריכה ?כןןןןןןןןןן נכון אתה מתגעגע ? בטירוףףףף לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ.כן..עוד שנה..קטנטן עליי!! אוהב שוקולד ?בטח!! איזה הכייייייי הכי ?מרירר!! עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]אממ.. במה ?אמממ.. איזה מגמה אתה בבצפר ?אין עדיין מגמות..רק עוד שנה..אבל בכללי אומנות..אני בכיתת אומנות.. ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?אנגלית..רק בגלל המורה.. אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?פיסול+ציור!! מוזר..ממש לא!!
באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ?12 ככה.. ובחופשים ארוכים ?אם אין מסיבה או משו יום לפני..גם 12.. מנהל פורום ? לא.. איזה ?.... וקומונה ?פעם ניהלתי..אבל פרשתי.. בלוג יש ?היה..ויתרתי..החיים שלי משעממים נוראא!! הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?מזרחית ופופ.. וזמר\זמרת\להקה ?הראלל סקעתתת
את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?הראל סקעת או נינט[ואנ'לא מעריצה שלה..פשוט יש לה קול שמתאים..] כמה סקרים כתבת לפה ?שום דבר.. וכמה ענו עליהם ? הרבה ?.............. מאמין באלוהים ?כן.. אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?כן!! מה גורם לך לחשוב ככה ?אי אפשר להסביר..אמונה.. מי המורה האהובה עלייך ?למתמטיקה!! והשנואה ?אנגליתתתתתתתת
ומה הצבע האהוב עלייך ?כחול ותכלת!! ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ?חח עכשיו ידוע לי..
יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?כןן
איזה ילדה קטנה אניי!! איזה ?ארתור..סדריק.. ילדותי ?אממ.... מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?תלוי בפנים.. ועל בנים עם שיער ארוך ?אממ....תלוי איזה בנים..

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה קורה
אני קורא(ת)
מה שלומך
בסדר... יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה
16 עוד מעט וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...
8.1.91 אז מה, מה אתה עושה עכשיו
עונה על השאלון ומתכתכת באייסי ובמסן חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת
אני בדיוק אוכלת עכשיו סלט:) אהה.... מתי זה היה
עכשיו! שומע מוזיקה
לא למה
סתם.. לא הפעלתי את המדיה איזה שיר? -- תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..
לפני שעתיים בערך האאאא... עם מי
בת דודה שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים
או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע
יש דבר כזה שקרים לבנים ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים
כן ושקרים לא לבנים :p
חח נראלי שכן, אבל אני משתדלת שלא. נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך
כנראה ולא תגיד לו את זה בפנים
לא.. אני לא אבוא למישהו ואגיד לו אני שונאת אותך בדם! איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי
חלק ומה יש לך
גלי הולכים עם צעיפים
כן וכובעים
לפעמים כפפות
כן מה עדיף, חורף או קיץ
קיץ
גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט
לא פמינסט
לא אוהב מיץ תפוזים
כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה
לא נורא.. סולחת לך.. לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא
מסתבר שותה קולה
לא ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך
אבל אני לא שותה קולה אז למה אתה ממשיך לשתות את זה
מה לא הבנת בזה שאני לא שותה קולה?
אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף
תפוז ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף
אממ לא יודעת ובקיץ - מה אתה הכי אוהב
שזיף ואפרסק ומה הכי מעפן
ענבים אוהב ללכת לים
כן ולבריכה
כן נכון אתה מתגעגע
כרגע לא.. אני קופאת מקור
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד
ברווווווור! איזה הכייייייי הכי
רגיל הכי טעים:) עבדת פעם
לא חח איזה מגמה אתה בבצפר
מחשבים וקולנוע ומה המקצוע הכי שנוא עלייך
מתמטיקה כמובן
אתה אוהב איזשהו מקצוע...
איזה
ספורט וקולנוע מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת
11-12 ובחופשים ארוכים
12 מנהל פורום
כן איזה
אוף טופיק בשירלי לילו וקומונה
לא בלוג יש
לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה
ישראלית ורוק קל וזמר\זמרת\להקה
שירלי לילו, אוונסנס, הראל סקעת, עברי לידר את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006
לא יודעת כמה סקרים כתבת לפה
0 חח אני זאתי שעונה תמיד מאמין באלוהים
כן! אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו
כן מה גורם לך לחשוב ככה
האמונה באלוהים מי המורה האהובה עלייך
לא יודעת פחח והשנואה
כנ"ל ומה הצבע האהוב עלייך
ורוד! ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה
יופי לך! יווווופי. רואה סרטים מצויירים
לא איזה? -- ילדותי
לא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ
לא אוהבת שיער קצוץ לבנות ועל בנים עם שיער ארוך
תלוי עד איפה ארוך.. ויש כאלו שזה מתאים להם. אבל אני מעדיפה קצר.

למעלה