אממ...

אממ...

כבר לא כתבתי פה כמה זמן כי הייתי עסוקה בדברים אחרים... אבל אח שלי התגייס ביום רביעי, או בעצם אתמול. היו שם כל מיני ילדות שהאחים שלהם התגייסו, וכל מיני אימהות שבכו, ואבות שנכנס להם משהו לעין. לפי דעתי, המקום שבו מתגייסים יותר עצוב אפילו מבית קברות. זה מין מקום עם אוירה מוזרה, לא עצוב לגמרי, כי הגיע הזמן שהילד יעזוב את הבית, אבל לא שמח, כי הייתי מעדיפה שיעזוב למקום אחר, בדרך חזרה... שמענו שחייל נהרג ושעוד אישה נהרגה. אבא שאל בטלפון מחו"ל מה היה היום בחדשות? אז אמא אמרה " אתה יודע, כרגיל, שום דבר מיוחד, חייל פה, אישה שם" וישר חשבתי. מה אם אח שלי יהפוך להיות "שום דבר מיוחד" יהפוך להיות בעייני מישהו אחר סתם אחד שאפילו לא שווה את הזמן אויר בשיחה לחו"ל? כזה נטל שלא שווה להטריד בשבילו אבא של מישהו אחר! היום האח הגדול שלי התגייס. אמא בכתה! אני בכיתי בלב.

shirlley sarid

New member
יעל, מצטערת שלא קראתי..

אני בטוחה שאת ומשפחתך דואגים. אכן המצב שאנשים נרצחים פה הפך לשיגרה יום יומית. אני בעצמי, דובקת ברעיונות הימין(מולדת) משתגעת כל פעם מחדש. אבל שאני חושבת על זה, וכועסת ורותחת, זה בסוף עובר..בטוח גם לך זה קרה. בכל נושא זה כך. עד שלבן אדם לא קורה משהו הוא לא קולט את האסון. אני רק אאחל לאחיך שירות נעים, בטוח. שישמוא על עצמו כמה שיותר. גם לכל חיילי צה"ל שישמרו על עצמם. יש לי שני אחים ששירתו קרבי. אחד מהם הולך עוד מעט למילורים בכיסופים-שטח מפחיד. ואני מתה מפחד, אבל לא מראה זאת לאמא שלי.. כולנו באותה סירה לצערנו. שיהיה שבוע טוב.

אהבתי את המשפט

"ואבות שנכנס להם משהו לעין"
בכל מקרה אני בטוחה שאחיך אף פעם לא יהיה "שום דבר מיוחד" כי הוא תמיד יהיה מיוחד עבורך ועבור המשפחה שלך. והוא גם יחזור בשלום ויהנה מהייחוד הזה! תחשבי על הצד השני של המטבע: אמנם נהרגים הרבה חיילים אבל ביחס לכל החיילים שמשרתים בצבא הרבה יותר נשארים בחיים... ואני מקווה שאחיך הולם עם הרוב.

פומפיה

New member
ואני לא אהבתי את המשפט...

"אמנם נהרגים הרבה חיילים אבל ביחס לכל החיילים שמשרתים בצבא הרבה יותר נשארים בחיים". תחשבי עוד פעם, טוב ?! מואה ( שכואב לה על כ-ל חייל שנהרג, ולא מבינה איך כתבת משפט שכזה ). נ.ב. אם ממש לא תצליחי להבין אני אסביר לך מה לא בסדר במשפט.

למעלה