אממ כמה דיסקים יש ללהקה? ומה ה2 דיסקים הכי יפים שלה?
R Rose131 New member 20/10/05 #2 ../images/Emo168.gifיש ללהקה 3 דיסקים 1. good charlotte 2. the young and the hopeless 3. the chronicles of life and death הכי יפים, לדעתי רוב האנשים פה יגידו לך שהראשון והשני אבל אני לאדעת בעצמי, לדעתי כולם יפים.
../images/Emo168.gifיש ללהקה 3 דיסקים 1. good charlotte 2. the young and the hopeless 3. the chronicles of life and death הכי יפים, לדעתי רוב האנשים פה יגידו לך שהראשון והשני אבל אני לאדעת בעצמי, לדעתי כולם יפים.
J just orka New member 20/10/05 #3 3../images/Emo54.gif וזה כבר תלוי בדעה של כל אחד.. לדעתי הכי יפים אלה: the young and the hopeless (2) the chronicls of life and death (3)
3../images/Emo54.gif וזה כבר תלוי בדעה של כל אחד.. לדעתי הכי יפים אלה: the young and the hopeless (2) the chronicls of life and death (3)
T talitook New member 20/10/05 #5 אני אסביר... התערבתי עם אבא שלי על משהו, ואם אני מנצחת (שזה המקרה) אז הוא קונה לי 2 דיסקים, אז רציתי לדעת מה מעריצי הלהקה חושבים....
אני אסביר... התערבתי עם אבא שלי על משהו, ואם אני מנצחת (שזה המקרה) אז הוא קונה לי 2 דיסקים, אז רציתי לדעת מה מעריצי הלהקה חושבים....
E EleVaTioN New member 21/10/05 #11 חח סבבה../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif יודעת עוד משו הדיסק הראשון, יש את הראשון ראשון שהוא בצבע לבן, ויש את החידוש לו (אם אינני טועה..) שהוא בצבע שחור. השחור יותר שווה
חח סבבה../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif יודעת עוד משו הדיסק הראשון, יש את הראשון ראשון שהוא בצבע לבן, ויש את החידוש לו (אם אינני טועה..) שהוא בצבע שחור. השחור יותר שווה
K Knotted String New member 20/10/05 #6 אני יותר אוהבת../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif את השני והשלישי. הם יותר בוגרים, והם גם יותר מתאימים למוזיקה אחרת שאני שומעת. הראשון חביב, אבל השני והשלישי יותר.
אני יותר אוהבת../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif את השני והשלישי. הם יותר בוגרים, והם גם יותר מתאימים למוזיקה אחרת שאני שומעת. הראשון חביב, אבל השני והשלישי יותר.