אממ...

אממ...

אני בצבא עכשיו, עדיין בעיצומו של קורס (לא יצאתי עדיין לסדיר) צצות לי די הרבה בעיות שלפעמים אני כבר מעדיפה להתעלם כי אני מפחדת שהמפקדות כבר יחשבו שאני ממציאה... בהתחלה הייתי במרפאה איזה 3 פעמים כי היו לי דקירות בחלקים שונים בגוף כשנשמתי... הפנו אותי לבדיקות דם אבל הלו"ז לא אפשר לי לצאת עד שההפניה איבדה את תוקפה, אחרי זה הלכתי שוב למרפאה ובינתיים התחלפה הרופאה שאמרה שהיא לא מוצאת אצלי שום בעיה, הלכתי שוב וביקשתי גם הפניה לאורטופד כי בחיי שהגב שלי כואב 24 שעות ביממה, הם בטח חשבו שם שאני רוצה להוציא איזה פטור או משהו אבל באמת שלא... פשוט כואב לי!!! אז הרופאה בדקה בחפיף ואמרה שאין לי כלום, בין לבין הגעתי למרפאה עוד פעמיים על קוצר נשימה (אני מאמינה שזה בגלל החרדה שיש לי מנשק- הייתי אצל קבנית אבל גם היא לא האמינה לי ושלחה אותי חזרה בצרחות שאני לא מקבלת שום פטור מנשק) טוב, לפני כמה ימים הייתי שוב וקיבלתי סוף סוף הפניה לבדיקת דם (זה אחרי שהסברתי לרופאה שאני עושה כל חצי שנה כי אימא שלי חולה בצהבת ובכלל כי אני אנמית) כדורים של ברזל עדיין לא קיבלתי ואני כל הזמן מרגישה חולשה בגוף... קיבלתי גם הפניה לאורטופד אחרי שהייתי צריכה פשוט להתחנן לזה- וגם אז היא כתבה בצד ההפניה שהיא לא רואה אצלי שום בעיה וההפניה היא רק כי התעקשתי... ועכשיו- יש לי כבר כמה זמן בריחת שתן. זה לא שבורח לי בכמויות, אבל המון פעמים אני מרגישה טפטופים וזרמים קטנים של שתן שבורח לי, והתחתונים רטובים וזה די לא נעים... רציתי ללכת גם בנוגע לזה, אבל די, המפקדת שלי כבר תהרוג אותי והרופאה בחיים לא תאמין לי... מה לעשות?

לפנות לרופא היחידה ו...

לפנות לרופא היחידה ולדבר עמו על כל העניין. במידת הצורך - תעזרי בקצינת הת"ש שתדבר עם הרופא כדי שישלחו אותך לבדיקות. במידה וכל הבדיקות תקינות אולי כל זה נובע מלחץ- אולי כדאי שתפני לפגישה עם קב"נ .

למעלה