אממ....

shiroosh999

New member
אממ....

הייתי בבצפר, והתאהבתי בידיד, כל הדרך הבייתה חשבתי בדרך, למה לא אזרוק לעזאזל את האנשים, אומר לחברות תודה על כל התמיכה, ואגיד. במסנג'ר, הכינוי שלו מהבהב, הוא אפילו לא ידוע למה לצפות, ואני בתקווה של מישהי משוגעת, החלטתי לספר ויש לי שכל ואותו... רנה.... חיייך ישתנו מן הקצה אל הקצה... כי עוד מעט.. תדע את זה....

shiroosh999

New member
אממ...

הייתי בסרט אמריקאי והתאבתי בשחקנית... כל הדרל הבייתה חשבתי במונית, למה לא אזרוק את כל הארון שלי למזוודה, אומר לאמא תודה על כל השנים... ואסע.... על נכף המטוב בוהק דגל המולדת... אהובתי עדיין לא חושדת... שאני שנחישות של גורל בלתי נמנע, סוגר את המרחק ויש לי כתובת, ותמונה. רנה.. חייך ישתנו מן הקצה אל הקצה, כי אל הדרך אני יוצא..... פקיד המכס בניו יורק בנימוס עמוס ניכור, ביקש שאספר לו את אופי הביקור, אני בא מאהבה אני עונה.. שומ אוקיינוס לא יפריד בנינו... רנה.. חייך ישתנו מן הקצה אל הקצה כי אל הדרך אני יוצא.. מסעדה, שמלה שחורה, מחשוף שמבלבל, מזל שאת הנאום הכנתי עוד בישראל, תגידי רנה תראי, אני לא עשוי מפלסטיק, איתי יהיו לך חיים אמיתיים, בערבי חמישי תשכבי במיטה עם איזה ספר, כשאני והחברה נראה כדורסל. נגור במוצקין בדירה קטנה, ואת תעשי סרט עם אבגי פעם בשנה... רנה!!! חייך ישתנו מן הקצה אל הקצה.. כי אל הדרך אני יוצא.. רנה... חייך ישתנו מן הקצה אל הקצה... כי אל הדרך אני יוצא....

איזה שיר טעימ|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

פקיד המכס בניו יוררק בנימוס עמוס ניכורר רוצה שאספר לו על אופי הביקור אני בא מאאהבה אני עוננננננננה שום אוקיינוס לא יפריד בנינווווווו.. רננננננננננננננננננננננהההההההההה

בובה..=)|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

מתעלייך

למעלה