אממ...

../images/Emo3.gif../images/Emo94.gifאני כבר אכלית מה זה מלא...

היי, אני חדשה כאן ונראה לי מה זה חמוד ומגניב פה... קוראים לי שחר ואני בת 13 וחצי. והיום כבר אכלתי כל כך הרבה שיש לי בטן ענקית... בבוקר אכלתי שתי חתיכות של עוגה יבשה (אבל טעימה עם ריבה) שדודה שלי הכינה... אח"כ בבצפר אכלתי קצת בייגלה ושתי נקטרינות... ובצהריים המון המון אורז עם קישואים וכמה בורקסים.... הצילו, אני מתפוצצת... אבל נורא כיף לדבר על אוכל
|

ברוכה הבאה!!!!

אממ... אני עדיין לא אמרתי מה אכלתי אז: בבוקר..פרוסה בטוסטר עם חמאה מלוחה... בצהריים אחותי הכינה פיצות קטנות כאלה של מעדנות...יאמייייייי

sisty

New member
../images/Emo6.gif ענק! ומה אני אכלתי../images/Emo26.gif

"מה אכלנו היום בבוקר+צהריים
טוב, מצבי רע, הכל בגלל שלימודים מרעיבים
:
6:55- אכלתי מקופלת לפני האוטובוס...מקופלת כחולה מגניבה כזאת
8:30- שיעור מתמטיקה, לקחתי מסטיק מחברה...זה נקרא לאכול??
9:30- הפסקה ראשונה: לחמניה בצורת צמה עם גבינה...
, אבל זה בריא...
11:15-הפסקה הבאה: במבה אסם!!!!!! (וקצת עוגי בשקית, מחברה...)
13:05 (יום ארוך היום...)-מנה חמה...פירה עם ירקות....
15:00- אוטובוס חזרה לקיבוצצצה--->מסטיק חדשששששש

i l i

New member
רואים שאתם קטנות!

אצלנו 15:30 זה יום קצר!!!!!!! אנחנו יכולים לחזור לפעמים בחמש ארבע ואפילו בשש! ססס.. מפונקות!! ככה: אכלתי בבוקר לחמניה עגולה צמה עם שוקולד, ובצהרים ספגטי עם רוטב אדום ושני שניצל תירס קטנים.. לא כאלו קטנים אבל הם כמו אחד גדול ושתית קולה ועכשיו קמתי (ישנתי צהריים) ושוב שתיתי קולה.. אני פאקינג שמנה.. :(:(:(:(:( אהה ו אכלתי אגוזי בבצפר גם.. רואים!! אממ ברוכה הבאה נסיכה!
תהני בפורום! אני חן ואני שמנה ואני בת 15 ממושב ליד אשדוד קוראים לו עזר.. אממ מה את אוהבת לעשות.. תספרי משו..

p r u d e n s

New member
ואילו אני../images/Emo167.gif|אאומר||מרי|

רציתי לחכות עד לערב בשביל שאוכל למנות פה את כוווווול מה שאכלתי... הקיצר תקשיבו, כי זה ארוך: 4 מלפפונים חמוצים 1 פיתה דרוזית 1 תפוח אדמה שרוף 2 שיפודי מרשמלו שרופים 1 לחמניה עם שוקולד 7 נקניקיות קוקטייל קטנות של טבעול 2 תפוחי אדמה במיקרוגל 8 קוביות שוקולד לבן 1 דנונה בר הסוף

אנייי...

בוקר: 2 פרוסות לחם -קל- עם חביטה. צהריים: ספגטי של אמא, ושניצל
בינייםםםםםםםםםםםם: - סוכריית מותר אחרי הסנדויץ' בבוקר, ומעדן שוקו דיאט .. לא זוכרת מתי

למעלה