אממ...

danna8

New member
אממ...

אתם מתכוונים להתלונן בתפוז משוב על הפרסומות הלא צנועות שיש בפורום?

אלי ו.

New member
לדעתי רצוי להתלונן

עד היום רק אני התלוננתי, ככל שיתלוננו יותר יש סיכוי להשפיע.

SupermanZW

Well-known member
בוודאי שלא

רק התעלמות מהפרסומות תגרום להיעלמותם, ותודה לאבשלום קור שהראה את הקשר בין התעלמות להיעלמות.

א77

New member
בוודאי שלא... No 2

בוודאי שלא כי זה לא יועיל. זה הריווח שלהם. הם נותנים לך בחינם להשתמש בפורום, ומי שמשלם עבורם זה בעלי הפרסומות. ועוד משהו: שאילתך בנושא היתה כמובן בגלל שבתור שומר תורה זה פוגע בך ובי ובכל שומר תורה. יש גם גויים שמואסים בסגנון זה. אבל אין להם ולי במה משותפת למשלה זו. כמו"כ מי ששנה ופירש לפי עדותו. מי שמחלל שבת בפרהסיא ואינו מאמין במה שאנו מאמינים כפי שנמסר לנו במסורה מדור דור, הרי ה'בוודאי שלא' שהוא כתב, ו'בודאי שלא' שלנו, זה שני עולמות...

אלי ו.

New member
ואני אומר

יש פרסומות רבות שהם יכולים לשים בפורום הזה. דוקא פרסומת המעודדת דבר עבירה היא בעייתית מאוד בפורום כזה. האם הם היו שמים בפורום צמחונות פרסומת לבשר? מן הסתם לא.

danna8

New member
למרות שנראה לי...

שיש לך משהו נגד צימחונים, במקרה הזה אתה צודק!

אלי ו.

New member
את טועה

אין לי דבר וחצי דבר נגד צמחונים וטבעונים. להיפך אני מאוד מעריך אותם. אני לא מסכים עם הפילוסופיה של פיטר סינגר ועם הקמפיין המגעיל והצבוע של PETA (הריגת תרנגולות = אוושויץ) ואם אנחנו כבר ב
בפורום הזה, הידעת שהראי"ה היה צמחוני?

danna8

New member
אה אוקי../images/Emo13.gif

לא ידעתי שהוא צימחוני לגמרי, שמעתי שהוא היה אוכל רק בשבת וממש טיפה. אבל קראתי (דוקא בעיתון חרדי) על רב אחר שהיה צימחוני, מצטערת שאני לא זוכרת איך קוראים לו. ד"א- גם אני בכלל לא מסכימה עם ההשוואה לאוושויץ, אם אני לא טועה הרב קוק אמר שהסכנה בצימחונות היא שאנשים ישוו את ערך חייהם של האנשים לחיות.

danna8

New member
לא לעשות כלום...

זה כמו להסכים עם זה, אני חושבת שעלינו לפנות בבת אחת הרבה אנשים מהפורום ולהתלונן בפורום משוב, וכמובן לא לשכוח לנמק. אם זה יעזור זאת שאלה אחרת, לדעתי חשוב לנסות.

למעלה