אממ...

SadClown

New member
אממ...

תגידו, מה אתם אוהבים בעצמכם, ומה אתם לא אוהבים בעצמכם? {פנימית וגם חיצונית... איך שבא לכם}

בחיצוניות שלי אני לא משקיעה הרבה

וגם לא מתייחסת אליה הרבה, היא לא חשובה לי מאוד... יש לי קטעים שאני מרגישה כזה רע ואז אני משקיעה קצת יותר בעצמי וזה מעלה לי את הביטחון, אבל בד"כ אני בשלום עם החיצוניות. עם הפנימיות יש לי תסביכים כל הזמן...חח... אבל בעיקרון לא הייתי רוצה להשתנות מה את?

yossi iv

New member
החיצוניות שלך באמת..

לא חשובה לך?? זה אחלה שאת בשלום בין החיצונית והפנימיות , אך כמו שאת משקיעה בפיתוח וטיפוח הפנימיות כך גם...נכון?

SadClown

New member
באמת מצויין שאת בשלום עם החיצוניות

ואם את רוצה, תוכלי להיעזר בנו גם לגבי מה שאמרת שמציק לך בפנים :)

כן,

משתדלת להיות יצירתית, עושה כל מיני דברים כדי לעודד את זה, להרחיב את הדעת... קוראת ספרים וכו', להיות עצמאית, וכו' וכו'... בלה בלה בלה.

אה שנייה, התכוונת לשאול אם אני

משקיעה בטיפוח החיצוניות... אממ, מינימלי, לא הייתי אומרת שכן.

Aussie Girl

New member
לא נראה לי שהייתי משנה משהו...

אף אחד לא מושלם אבל גם החסרונות זה מה שאנחנו.

נו מעעע??? אם כולם פה יחכו ליוסי

ויחקו את יוסי, אף אחד לא יענה על כלום בפורום. כולם רק יפרסמו פה אימרות כנף

shelly egan

New member
בואי נראה... ../images/Emo118.gif

נתחיל מה-'אוהבת': לפעמים אני אוהבת את איך שאני נראית, אולי גם את החוש הומור המעוות שלי, ואת הנאמנות שלי והרצון לעזור לאנשים אהובים.
ונסיים ב-'לא אוהבת': לפעמים אני לא אוהבת את איך שאני נראית, את הציניות שלי, ואת הביישנות (-חוסר ביטחון)... יש עוד הרבה דברים שאני שונאת אצלי... אני רק צריכה לחשוב על זה יותר...

ChilD SouL

New member
חתיכת שאלה...

אני חושבת שבחיצוניות אני אוהבת יחסית הכל, תלוי באיזה מצב רוח.
בפנימיות אני גם אוהבת יחסית הכל, אם כי תמיד אומרים לי שאני מאוד עקשנית וצינית, אבל אני חיה עם זה טוב מאוד, אפילו מאוד מאוד.

למעלה