אממ..

Sandro

New member
אממ..

מישהו יודע כיצד ניתן לתרגם רשימת חדרים לעברית? בכלל, איך ניתן לשלוט בפלט של רשימת חדרים? פשוט יש לי נט פאן ומזמן לא התעסקתי עם זה..

irc

New member
איזה צאט?

אתה מתכוון שאתה עושה ליסט שיפרש לך את הקידוד? אם זה זה תרשום את שם הצאט

Sandro

New member
מה זה משנה?

אני לא צריך קוד עלוב, אני רק צריך את התכונה ($) כדי לדעת איך לשלוט בזה.. נראה יל שזה בכלל DLL.. לזה דרוש בדיקה. הקטע הוא שזה לא רשת מוכרת ולא חוקי להיכנס אלייה במירק כמו נענע או וואלה או תפוז ואחרים, אלא רשת חוקית שאני הקמתי, ומכיוון שכך אני לא יכול לפרסם אותה כי אלו הם חוקי הפורום, לא?

5h4y

New member
..

בטח שזה משנה, אתה חייב לדעת איזה סוג קידוד זה, כדי לדעת איך לקודד את זה חזרה

Sandro

New member
אני בסך הכל רוצה לדעת

איך משנים את הקידוד מה שיש לי כרגע למה שאני שואף.. לא מבין מה הבעייה הרצינית כל כך.. לא ביקשתי אדדון, ביקשתי דרך.

irc

New member
אוקי

אז ככה אתה כןן צריך קוד עלוב אם לדוגמא בנאט פאן המספר 23 הוא האות א אז תסביר קצת אני יודע שרוב המקומות שמשתמשים בנאט פאן רואים הכול רגיל חוץ מזה שאתה כותב את השם שלך כפול אבל ניתן לעשות קידוד למילים אם רוצים להקשות אז תסביר על מה אתה מדבר אולי לא הבינו אותך פה

Sandro

New member
אני לא מבין למה אתם מסתבכים..

אולי אני צריך להסביר ממש יותר בפשטות.. כאשר עושים רשימת חדרים, משמע הפקודה list/ (משום מה) אז יש רשימת חדרים (גם משום מה) ואצלי שמישהו פותח חדר בעברית בנט פאן אז במקום למשל מוזיקה יראו במירק - #^`ofgjxe. את הקידוד עצמו אני יודע לעשות והוא קיים אצלי (כיצד להפוך נט פאן לעברית), מה שלא קיים אצלי זה כיצד לקבל את רשימת החדרים באותה קידוד - ז"א, אני צריך תכונה או DLL שיתן לי למשל את החדר הראשון ברשימת החדרים, את החדר השני וכך הלאה, מכאן לפתוח חלון ולקודד לעברית זה אני יודע כי זה ממש לא בעייה - אני מקווה שעכשיו הבנתם והרמה לא עד כדי כך ירודה מבחינת הבנה. (וסליחה על הירדות, פשוט לא הבנתי למה לא מבינים אותי)

Mr Boggy Man

New member
טוב על מה אני חושב...

תנסה להוציא כפלט את רשימת החדרים (/names, או מה שבא לך, אין לי מושג איך תעשה את זה) ופשוט תעשה /list משלך. הכוונה לבנות דיאלוג שיראה כמו ליסט ויעבוד כמו ליסט רק עם קידוד. כנ"ל לגבי הטופיק ומספר המשתמשים שבאותו חדר. אתה יכול גם לנסות לבדוק איך המירק עושה את זה (לבדוק את הפעולות סוקטים וכולי) ולבנות אחד באותו סיגנון רק עם סוקטים וכולי...

Sandro

New member
אני שמח שרשמת לי את התכנון שלי..

אבל זה לא כ"כ עזר לי כי אני כבר יודע אותו - טוב, לפחות הבנת למה אני מתכוון.. אבל פיו, לא חשבתי שאין כאן אפילו אחד שיכול לעזור לי? כולה פאקינג $ או סתם איזה DLL מסכן.. אגב, לא נראה לי שזה קשור לסוקטס, אלא אם ניתן לעשות שם /list ולקבל פלט נורמלי ואז אני אצטרך לאמר לך תודה(?).

Mr Boggy Man

New member
סליחה?

א. אם זה היה התיכנון שלך, תשאל לגביו, או לפחות תודיע שזה הוא כדי שאני אחסוך לעצמי זמן. ב. תיפטר מההתנשאות הזאת.

Sandro

New member
אני לא מתנשא..

טוב, אולי התנשאתי ואני מצטער על כך, אבל אני לא מבין למה אתם עונים מסביב ואף אחד מכם לא עונה לי על השאלה עצמה? אם אתם לא יודעים, אל תענו. אם אתם יודעים משהו בכיוון, תכוונו.

Mr Boggy Man

New member
לא יודע.

אני עדיין חושב שאתה צריך להוציא את רשימת הערוצים דרך /names ולבנות דיאלוג שייתן לך את הרשימת ערוצים דרך מה שהוצאת ב/names

spheonx

New member
אממ..

לא נגעתי במירק כבר המון זמן אז אני לא זוכר מה עדיין תקף ומה לא ניסית להיצמד לraw של ה list ופשוט לתרגם את הפלט שלו לחלון אחר ? או שמא לא הבנתי את כוונתך?

Sandro

New member
יש raw לליסט? וואלה?

אני באמת תוהה עכשיו, אם זה נכון זה יהיה הרבה יותר קל משחשבתי. אבל אם כבר אתה מפתה אותי עם raw, לפחות תגיד מספר. אני עדיין חושב שהפיתרון טמון בסוקטס..

spheonx

New member
ברור שסוקטס עושה את הכל הרבה יותר

אבל הרבה יותר יפה לא זכור לי המספר אם אני לא טועה בסביבות 322 או משו כזה, ממש לא סגור על זה בכל מקרה מה רע ב
raw *:*: echo -s $numeric $1-​

למעלה