אממ ....

• פותח הנושא GC14
  • פורסם בתאריך

GC14

New member
אממ ....

אבל לא הבנתי ... מה עושים פה?! קראתי כבר הכל... וניגמר לי כבר מה לעשות ...

EdgeHead

New member
מסתכלים על הנוף

כאילו עליי
לא סתם..אין מה לעשות פה..מדברים על ג'י.סי וזהו בערך.....הבעיה היא שלא תמיד יש על מה לדבר..כמו בימים האחרונים..אבל בדר"כ שפותחים שירשורים על זה שהפורום לא זז..השירשור נעשה מפלצתי כזה של 50 ומשהו תגובות..

EleVaTioN

New member
יא יא יא../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

אולי יש לך משו לומר והיית רוצה לשתף אותנו? את תמיד מוזמנת לומר חוצמזה היית גם בארכיון?

GC14

New member
...

כן.. הייתי בארכיון .. ממש מגניב... הייתי גם כל כך משועממת.. שקראתי את כל השמות של האוגרים של בילי..

the z girl

New member
פעם...

הפורום היה מאוווד פעיל, ופעם אחת כשהוא מת אני הצלתי אותו.
בעזרתם החביבה של כל האחרים שהיו פה.. ואז הפורום שוב התדרדר, ועכשיו הוא עומד די מטה שם.. (וואי אני מתארת את המצב הנפשי שלי או מה?!, זה ממש דומה!!) הממ... זהו חחח
אןי לי רעיונות סתם להציף את הפורום בהודעות חסרות תכלית של מה קרה היום וכמה משעמם וכמה בילי חמוד וכמה בנג'י מצחיק ואיזה כוסונים כריס וג'ואל ואיזה טדי BEAR פול.. חחחח והממ.. אנשים לאט לאט יגיבו יותר ויכנסו יותר ואז הפורום יחיה! והו! אני מצילת נפשות הא?!

riotgrirl

New member
יש לי רעיון..

אולי שכל אחד יספר איך התחיל סיפור האהבה (חחח:) שלו עם ג"ש?... זה יכול להיות חמוד....

Blink Park 41

New member
שלי שלי

ראיתי לפני מלאאא זמן את הקליפ של לייף סטיל אוף דה ריץ' אנד דה פימוס ולא הספקתי לראות איך קוראים לשיר וראיתי רק איך קוראים ללהקה...אז חיפשתי בקאזה והורדתי מלא שירים שלהם לראות אם זה השיר הזה ואז ראיתי שגם השירים האלה ממש יפים ואז ביקשתי מאבא שלי שיקנה לי את הדיסק שלהם כי הוא בדיוק נסע לארצות הברית וזהו

riotgrirl

New member
ניייס../images/Emo9.gif

עכשיו אני.... אני לפני איזה חצי שנה נימאס לי מכל מה ששאני שומעת והחלטתי להתחיל לשמוע משו חדש ואז ניזכרתי שיש קליפ חמוד כזה עם זקנים (boys and girls) והורדתי... ואני מן בנאדם כזה שאם אני אוהבת שיר אחד אני ניכנסת לשוונג ומורידה את כל השירים שקיימים... ראיתי שזה שירים ממש יפים ומאז אני מאוהבת קשות בג"ש:)

למעלה