אממ..

When I Die

New member
אממ..

מה עולה לכם לראש כשאתם שומעים את השם אליס אין צ'ינס?..

Sickman

New member
באמת לא חשבת על זה ככה?

זה נראה לי הדבר הראשון שהרוב חושבים עליו כשהם שומעים את השם הזה.. מה לך עולה לראש כשאתה שומע את השם?

When I Die

New member
אממ.. (אין לי כותרת יותר מעניינת)

זה הזכיר לי את המשחק מחשב הזה.. שעכשיו שחשבתי על זה הוא מבוסס על אליס.. רק שהוא משחק דיכאוני כזה ומנכולי.. שכולם שם בדיכאון.. אבל שכחתי שהוא מבוסס על אליס בארץ..

אמריקן מגיי [משהו כזה?]

זה היה הרבה אחרי ששמעתי על אליס אין צ'יינס... המשחק הזה יצא לפני שנתיים בערך..

When I Die

New member
נראה לי..

שפשוט קוראים לו "אליס" או משו.. זה משחק ישן יחסית..

לעבר בדיקה קטנה

אם התכוונת למשחק הזה אז השם הוא American McGee's Alice [מצורפת תמונה קטנה] וכן,זאת האליס שפחות או יותר חשבתי שתראה כאשר חשבתי על השם אליס אין צ'יינס.

When I Die

New member
ועוד שאלה..

סתם בשביל להחיות ת'פורום הזה.. מקווה שלא מרגיז אותכם.. מה אתם אומרים על jar of flies?.. כאילו, הוא ממש שונה מכל השאר.. מישו יודע למה השינוי הזה?.. וסתם, מה אתם חושבים עליו?..

להפך משמח אותנו

[לפחות אותי-עדיין לא מונתי לדובר הפורום] :) באופן חריג יחסית לאחרים,זה הדיסק האהוב עליי. לא יודע למה השינוי הזה,אבל זה פשוט דיסק שאני נהנה להרדם איתו.

עוד דיסק

למרות שאני לא מת עליהם עוד דיסק שאני מסוגל להרדם איתו זה האנפלגד של נירוונה. אפרופו אנפלגד,היה ביום שישי באמטיוי | 2 את האנפלגד של אליס.

When I Die

New member
ס'עמק.. לא ראיתי..

אני חייב לשמוע ת'אנפלאגד הזה.. יש לי את כל הדיסקים.. חוץ מהחרא הקטן.. ואפרופו מוזיקה שנרדמים איתה.. דיסק טוב, קאנדלבוקס.. דיסק מעולה.. בלוזי כזה חמוד.. לא יצירת מופת אבל.. ועוד אחד.. מאד סיזן.. דיסק מדהים, קניתי שילשום [עם ג'אר וסאפ].. אחד הפרוייקטים הכי טובים שיש.. והאנפלאגד של נירוונה פשוט מעולה.. אני אוהב אותם, למרות הכל.. במיוחד את "או מי" עם המעבר המצמרר של האקוסטית.. לא משנה.. אני אשתוק עכשיו..

call me a dog

New member
אה...

האנפלאגד של אליס זה דיסק מצויין... יש לי אותו. כיף לשמוע אותו, רק הבעיה היחידה בו זה שהשירים שהם ביצעו באנפלאגד לא מתאימים כ"כ אחד לשני, וגם זה שהורידו ממנו את הקטע שבו ליין מתבלבל בהתחלה של סלאדג' פאקטורי, וזה קטע חיוני. קאנדלבאקס, זו להקה. לאיזה דיסק התכוונת כשכתבת שהוא טוב? והם מצויינים. מאד סיזן באמת אחד הפרוייקטים המרשימים שיצאו, האם שמעת את טמפל אוף דה דוג?? קנית את ג'אר וסאפ כאלבום מחובר או לחוד? ואל תשתוק אחי, תמשיך לדבר. יום טוב ושבת שלום.

When I Die

New member
אממ..

יש לי את טמפל אוף דה דוג.. דיסק ממש טוב.. אני ממש אוהב את הקול של כריס.. התכוונתי לדיסק קאנדלבוקס.. כאילו של אותה להקה.. אני צריך לשמוע את השאר [ה-2 הנותרים].. המלצה?.. כן.. זה הדיסק המחובר [של סאפ וג'אר].. שאלה לי.. אם האלבום הנ"ל לא היה מחובר, אז היה משו שונה בסאפ?.. כאילו, טראקים נוספים או משו?..

למעלה