אממ שיער בלונד לא ממש ארוך עד האוזניים בערך זה יפה?
F FrooTeLa New member 25/10/03 #3 אה הא!!!!!!! אז אתה זה שגנבת לי את הכינוי!!! אני רציתי את הכינוי הזה! חחחח ווי מיט אט לסט... מוהאהאהא מממ... ואתה בן או בת? טוב לא משנה שיער עד האוזניים זה לא יפה
אה הא!!!!!!! אז אתה זה שגנבת לי את הכינוי!!! אני רציתי את הכינוי הזה! חחחח ווי מיט אט לסט... מוהאהאהא מממ... ואתה בן או בת? טוב לא משנה שיער עד האוזניים זה לא יפה
P Pr0zac New member 25/10/03 #4 ../images/Emo4.gif אני יודע שזה לא יפה רק רציתי לוודא אני עכשיו לא יודע מה לעשות להוריד הכל או להמשיך להאריך אין מצב שאני נשאר ככה. וסורי על הקטע של הכינוי
../images/Emo4.gif אני יודע שזה לא יפה רק רציתי לוודא אני עכשיו לא יודע מה לעשות להוריד הכל או להמשיך להאריך אין מצב שאני נשאר ככה. וסורי על הקטע של הכינוי
ש שחרחר מתוק New member 25/10/03 #5 לא כ"כ הבנתי את התיאור.. אבללל אולי תקצר ותעשה כזה בלאגן בשיער... (מבין למה אני מתכוון ) יש כאלו שעושים את זה עם פנים ווקאס... יש כאלו שפשוט מרגילים את השיער שלהם לעמוד ככה.. (אני מכיר מישהו כזה) יש כל מיני שיטות..
לא כ"כ הבנתי את התיאור.. אבללל אולי תקצר ותעשה כזה בלאגן בשיער... (מבין למה אני מתכוון ) יש כאלו שעושים את זה עם פנים ווקאס... יש כאלו שפשוט מרגילים את השיער שלהם לעמוד ככה.. (אני מכיר מישהו כזה) יש כל מיני שיטות..
P Pr0zac New member 25/10/03 #6 בוא אני אתאר את זה טוב יותר זה יורד עד האוזניים אבל לא בצורה חלקה למטה זה חלק-גלי כזה לא ממש גלי כמו מטאטא ולא חלק חלק קשה להסביר הבנתי למה אתה מתכוון פשוט אין לי מושג איך לעשות את זה
בוא אני אתאר את זה טוב יותר זה יורד עד האוזניים אבל לא בצורה חלקה למטה זה חלק-גלי כזה לא ממש גלי כמו מטאטא ולא חלק חלק קשה להסביר הבנתי למה אתה מתכוון פשוט אין לי מושג איך לעשות את זה
A amc22 New member 25/10/03 #7 אוי נו, זה נשמע דווקא חמוד../images/Emo70.gif אבל אולי תעשה כמו שטל אומר, שיער מבולגן, ספייקים וכל מה שבא לך היום הכל הולך כל עוד יש לך את מבנה הפנים המתאים כמובן
אוי נו, זה נשמע דווקא חמוד../images/Emo70.gif אבל אולי תעשה כמו שטל אומר, שיער מבולגן, ספייקים וכל מה שבא לך היום הכל הולך כל עוד יש לך את מבנה הפנים המתאים כמובן
V vashla New member 25/10/03 #8 מדהים!!!!! מהמם!!!!!!!!! שלאא תעיז לעשות עם זה משהו!!!! זה ככ יפה!!!!!!!
F FrooTeLa New member 26/10/03 #10 חחחח אוקיי תעשה קוצים כאלה ארוכים. זה יפה! בעצם- שים תמונה יש הרבה אנשים שיפה להם גלח בכל מקרה- אל תאריךךך!!! לאא
חחחח אוקיי תעשה קוצים כאלה ארוכים. זה יפה! בעצם- שים תמונה יש הרבה אנשים שיפה להם גלח בכל מקרה- אל תאריךךך!!! לאא
P Pr0zac New member 26/10/03 #11 אבל אני קשור רגשית לשיער עכשיו רציני אני לא ממשיך להאריך אני אשאיר ככה ואולי אצלם את עצמי אבל אני וגלח לא מסתדרים בגרוש
אבל אני קשור רגשית לשיער עכשיו רציני אני לא ממשיך להאריך אני אשאיר ככה ואולי אצלם את עצמי אבל אני וגלח לא מסתדרים בגרוש
P Pr0zac New member 26/10/03 #14 ניסתי ללכת עם סרט כי אם אני פשוט מרטיב אז תוך שעה שעתיים זה מכוער והופך לליפה אז ניסיתי סרט זה היה ממש סבבה ולא נראתי כמו הומו ואז באו אלי מהבצפר שאסור ללכת עם סרט מה אני אעשה -_-
ניסתי ללכת עם סרט כי אם אני פשוט מרטיב אז תוך שעה שעתיים זה מכוער והופך לליפה אז ניסיתי סרט זה היה ממש סבבה ולא נראתי כמו הומו ואז באו אלי מהבצפר שאסור ללכת עם סרט מה אני אעשה -_-
א אדוושי New member 27/10/03 #17 מה השטויות האלו? מה זה אסור ללכת עם סרט!? הייתי מזמברת אותםם..!!! איזה שטויות תבוא עם סרט עוד פעם ותשאל מה רע בו... אויש לאן הגענו
מה השטויות האלו? מה זה אסור ללכת עם סרט!? הייתי מזמברת אותםם..!!! איזה שטויות תבוא עם סרט עוד פעם ותשאל מה רע בו... אויש לאן הגענו
י ילדה מעולם אחר New member 26/10/03 #13 ../images/Emo68.gif יש לך תמונה?.... כדי שיהיה לנו יותר קל להבין תמצב שלך....