אממ...=\

dor_

New member
אממ...=\

על איזה שבט רשעים גוד מדבר?שהוא אמר שהוא חושב שפיקולו הופך לטוב..ושהוא מנהיג שבט רשעים..איך הוא יכול להיות בתור "נמקוקי" מנהיג שבט??ולמה הכוונה שבט??ולמה לא מזכירים את זה יותר בסדרה חוץ ממתי שפיקולו אומר לגוהן כשהוא חוזר לבן-אדם אחרי שהוא הפך בפעם הראשונה לאוזרו "אתה תהיה אחד משבט הרשעים יום אחד.."=\\\\\\\\\

king kazabubu

New member
זה השבט שפיקולו הקים אם אני לא טועה

בדרגון בול... הוא מנסה להפוך את גוהן לאחד מהשבט...

dor_

New member
אמממ..

וזה שבט תחרותי?(כי איך שהבנתי בדרגון בול יש איזו תחרות..) או שזה שבט רשע באמת???וגם בהמשך פיקולו ינסה להפוך את גוהן לאחד מהשבט או שבכלל אחרי שהוא התחבר עם גוהן הוא הפסיק להיות שם?

Light woman

New member
האמת...

אין לפיקולו ממש שבט או שזה שבט בלתי נראה... גוהאן לא יגדל להיות אחד מהשבט.. הוא יעבור חצי שנה במקום הזה שפיקולו תקע אותו ואז פיקולו מאמן אותו. האימון שהוא מאמן אותו מזה קשה ולפני האימון פיקולו אומר לגוהאן: "אתה תתאמן כל הזמן מלבד הזמן שבו אתה אוכל או ישן!" וגוהאן עונה לו: "איך אני אשרוד?" ובאמת אחרי האימונים גוהאן מתחשל ומתחזק אחרי שהוא נפצע קשות מפיקולו... ואחרי זה נאפה מנסה לרצוח את גוהאן ופיקולו מציל אותו ומקריב את עצמו למענו, ואומר לו שהוא לימד אותו מה זה חבר, למרות שאין לי מושג איך הוא חבר שלו אחרי כל המכות שגוהאן קיבל... בכל מקרה זה לא משנה... זה מוכיח שלפיקולו יש לב זהב והוא הכי אציל נפש (וחתיך) מכל האנשים והחיזרים בסדרה!

king kazabubu

New member
אני לא מבין את הבעיה...

זה לא קורה י פיקולו הופך לטוב... הרי הוא הולך לכוכב של קינג קאי ורק טובים נמצאים שם... יותר נכון רק טובים באים לשם לאימון

.....

אין כזה דבר שבט רשעים אף פעם לא מזכירים את זה (חוץ מבגרסה העברית הדפוקה הזאת כמובן) תסתכל בכל אתר שאתה רוצה אין כזה דבר

למעלה