אממ..
חדשה וזה..

אממ..../images/Emo9.gif חדשה וזה..

הו, פאק, מאיפה להתחיל.. אז, אני לימור [חבריי קוראים לי זיגי \ ליידי סטארדאסט], בת 14 מפ"ת. מיוז היא בין הלהקות שאני הכי מושפעת מהן. בכתיבת והלחנת שירים וכד'. יש לי את האלבומים: Black Holes & Revolutions Showbiz Absolution אבל גם האחרים יהיו, אין ספק בכך. מיוז היא בין הלהקות הכי אהובות עלי. ו..מת'יו..נו..מת'יו..

Dark Avanger

New member
הו לא.

אנחנו לא קוראים לך זיגי/ליידי סטארדסט, אל תשלי את עצמך D:

:O שמן! מה אתה עושה פה?

שאלה טובה באמת. יוווו אני אוהבת אותך3> XD ובטח שכן. הרבה אנשים קוראים לי זיגי. בעיקר בבי"ס. שמן3>

זה עלול שלא להגמר..

AC\DC Aerosmith A-ha Black Eyed Peas Blur Bullet For My Valentine Bush David Bowie Deep Blue Something Depeche mode Europe Garbage George michael Goo Goo Dolls Green Day Guns & Roses HIM INXS Jimi Hendrix Lenny Kravitz Manic Street Preachers Marilyn Manson Massive Attack Metallica Muse Nickelback Nirvana No doubt Oasis Radiohead Slipknot Snow Patrol The Beatles The Cure The Darkness The Killers The Kooks The Raconteurs The Rasmus The Strokes The Verve The White Stripes Travis White Snake Wishville הלהקות\אמנים המודגשים הכי אהובים עלי...

WTF

לא הדגשתי נכון>< יש שם כאלה שאני לא שומעת כבר בכלל. כמו ג'ורג' מייקל WTF. [זה הועתק מהבלוג] David Bowie Guns&Roses Jimi Hendrix Manic Street Preachers Muse Metallica Nirvana Radiohead Oasis Wishville אלו הלהקות האהובות עלי. בלאט.

למעלה