אממ..

מיטל101

New member
חחחחח....

הצלחת לעבוד עליי.....לא סתם!!! אבל למה????למה את עושה לנו את זה???אנחנו ממש נתגעגע
ותאמיני לי אני ממש מבינה אותך....! לי בכלל אין זמן להכנס לפורום למה אני לומדת ממש קשה אבל אני בכל זאת מוצאת זמן פעם בכמה ימים ומגיבה על ההודעות!! פליזי אל תעזבייייייייייייייייייי!!.... וגם אם את לוקחת פסק זמן-אז שיהיה לזמן ממש ממש ממש קצר..!! אההה, ותיכנסי כדי לבדוק מתי יהיה את המפגש פורום ותבואי בכל זאת..!! למרות שאני מקווה שעד אז את תחזרי אלינו... אוהבים אותך יסמין...........................

יסמינוש ../images/Emo10.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

דונט גו! תאמת שאני מבינה אותך אבל תעשי מה שאני עושה! גם אני הרגשתי שאני לא מספיקה לעשות דברים שאני אוהבת... אז אני פשוט נכנסת רק שעה ביום! כל יום! תאמיני לי שחצי שעה פה בפורום מספיקה להגיב לכל ההודעות יותר מפעם אחת, ואחר כך יש זמן להיכנס לאתרים אחרים ואז סתם לנטוש ת'מחשב... כמובן שאם יש יום שסתם משעמם אז אפשר להיות עוד, אבל ביום שאת יודעת שיש לך דברים חשובים לעשות פשוט תקציבי לעצמך זמן להיכנס, או אם זה יום ממש עמוס תוותרי... זה לא קריטי.
בכל מקרה, כמו שהדר (זו הייתה היא?
) אמרה, הפורום לא יהיה אותו דבר בלעדייך... אזז... אני מקווה שההיעלמות היא בהחלט לזמן קצר. מתה עליך!

kittycatbone

New member
הקטע הוא...

שהמחשב שלי איטי והאינטרנט שלי איטי, אז כדי לקרוא+להגיב לכל ההודעות החדשות בפעם אחת זה אולי שעה וחצי בשבילי...
ואני כבר *ניסיתי* להקציב לי זמן למחשב, ו*ניסיתי* פשוט להיות במחשב זמן מסויים שאני אומרת לעצמי. וזה *לא* הצליח... אז החלטתי שאני כבר יפסיק וזהו..
עכשיו אני במחשב בערך כי אני מורידה משהו ואני רוצה לסיים להוריד אותו..
וגם תמיד ישלי כמה דברים כאלה לא קשורים לעשות במחשב/אינטרנט. ככה שאני לא יכולה להחרים אותו. אבל להסתובב באינטרנט סתם ולדבר עם אנשים באייסי/מסנג'ר אני לא ממש יעשה...

בע../images/Emo75.gif../images/Emo42.gif

את ממש צודקת. עם כל החבל לי שאת הולכת, גם אני נאלצת לעשות את זה, כי כיתה י' זה לא צחוק בכלל
זה ממש מעצבן ועצוב לי, אבל אין ברירה. אני גם אתגעגע אליך יסמיני, ולכל הפורום, כי אני באמת הולכת להכנס לכאן הרבה הרבה פחות
באסה.

../images/Emo39.gif ויי...אז ככה כזה

קשה בכיתה י'?? ואני חשבתי שיא' זה השיא..... גם בכיתה ט' פה זה דיי קשה...כאילו עדיין לא נתנו את הלוח מבחנים...אבל נראה לי שבקרוב גמני אהיה עסוקה...כי המחנכת הנחמדה כבר הספיקה להגיד לנו שאחרי סוכות מתחילים ללמוד בקצב ויותר

../images/Emo10.gif../images/Emo75.gif../images/Emo42.gif

יש לי 5 בגרויות שנה
5
מתמטיקה, מחשבים, הסטוריה, אגלית ולשון

../images/Emo39.gif 5?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לנו בכיתה י' יש רק שתיים אני חושבת..לשון והיסטוריה... על לשון אני בטוחה..אבל בהסטוריה לא... טוף1 לא נורא...תחשבי שאחרי שתסיימי את זה לא תצטרכי ללמוד את זה עוד פעם לעולם!!!! לא

../images/Emo7.gif|ת]וח|../images/Emo42.gif

איזה נגמר
מחשבים לא נגמר, היסטוריה לא נגמר, ואנגלית ומתמטיקה לא נגמר.

וואו...

לי יש רק 4...אנגלית,לשון,היסטוריה ומתמטיקה...
...בעעעעעע...וכיתה י' זה קשה..אני לא מרגישה את זה עכשיו אבל בטח אחרי החגים...אני מקווה בעצם לא להרגיש את זה בכלל...
...

../images/Emo39.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כמו שאמרתי..אחרי החגים מתחילים המבחנים..ועוד אצלנו בשלישים יותר סיבוכים

kittycatbone

New member
בגרות באנגלית השנה!?!?../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

לי יהיו כנראה 4..
מתמטיקה, לשון, היסטוריה ומחשבים.. ואולי גם במוזיקה
אבל אנלא חושבת...

אופפפפ...../images/Emo7.gif

אל תלכי גם את בובה!!!תכנסי לפה מדי פעם..אני מבינה שכיתה י' זה קשה והכל(אחרי הכל גמני בכיתה י') אבל בכל זאת..

פרפר16

New member
../images/Emo2.gif יסמיןןןןןןןןןןןןןןן

למה את עוזבת
אולי בכל זאת תיכנסי פעם בשבוע ככה
אני מבינה אותך גם אני ליפעמים חושבת ככה אבל אני כבר פחות במחשב בכל מקרה בהצלחה בחוגים ותבואי לבקר אהההה וגם תבואי למפגש טוב תמונה מוגרלת במיוחד בשבילך

kittycatbone

New member
איזה חתיייייייייייך!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ובינתיים אני מניחה שאני מספיקה להיכנס פעם בשבוע או משו כזה...
מה שבטוח-ברוררררררררררררר שאני באה למפגש

למעלה