אממ..

shiran™

New member
אממ.. ../images/Emo121.gif

למישהו יש ספוילרים יפים ונחמדים לתת לי

popit

New member
../images/Emo58.gifבטח שיש!וטונה!

הנה ספויילרים מעונה 5: 1)דונה ואריק חוזרים, והוא מציע לה נישואים.בסוף הם מתחטרים ועוברים לגור ביחד בסוף העונה (הם אורזים ובעונה 6 הם יגורו יחד). 2)הייד וג'קי סוף סוף נהיים זוג, בהתחלה הם מסתירים עד שכולם תופסים אותם חוץ מקלסו.שהוא מגלה הוא מנסה להחזיר אליו את ג'קי בכל דרך אפשרית (הנה לך כמה דברים מצחיקים לדוגמא:קנה לה מתנות,התחיל איתה כל הזמן, וירה בהייד ברובה אוויר). 3)פז מתחיל לעבוד במשרד הרישוי וסוף סוף (!) מאבד את בתוליו עם אחת העובדות שנהייתה חברה שלו (נינה קוראים לה). 4)קיטי חושבת שהיא בהריון אבל מתברר שהיא טעתה ושהיא כבר לא יכולה להביא ילדים מבחינת הגיל, ואז חצי עונה היא מדוכאת, אז מתישהו רד קונה לה גור כלבים מאמי! 5)בפרק לפני האחרון לעונה, פז נתפס מקשקש על מגדל מים והוא אמור לעוף מארה''ב בתוך שבוע, כלומר בפרק האחרון.כדי להשאיר אותו בדקה האחרונה בפרק האחרון לעונה לורי ופז מודיעים לכולם שהם התחתנו נישואים פקטיביים!!! ואם את רוצה לדעת עוד מה קרה לג'קי והייד הנה קצת: בפרק 13 לעונה, החברה של קלסו מקליפורניה, אנט (ג'סיקה סימפסון) מגיעה ואז ג'קי רואה אותם מתנשקים וצועקת ''GET OF MY BOYFRIEND!!!" ואז היא שמה לב שהייד עומד בחדר והיא בורחת. פרק אחרי זה הוא אומר לה שהוא נפרד ממנה, אבל בסוף היא אומרת לו (יותר נכון, פולטת) שהיא אוהבת אותו והם חוזרים להיות יחד. בפרק 22 לעונה (מתוך 25) הייד בטוח שג'קי בגדה בו עם קלסו והולך להחזיר לה.ואז מתברר שהוא טעה והוא הצטער לפני ג'קי, אבל היא לא הייתה מוכנה לחזור אליו.ובסוף הוא בא אליה ואמר לה שהוא אוהב אותה, אבל גם אז היא לא חזרה אליו (ואפילו אמרה לו שהיא כבר לא אוהבת אותו יותר, אבל לפי דעתי היא סתם אמרה כי 5 דקות לפני זה היא אמרה לדונה שהיא כן.)ובפרק האחרון לעונה הם אומרים לה שתחליט ביניהם (בין קלסו להייד.הייד הבין שיש לו עוד סיכוי איתה.)והיא אומרת להם בסוף שהיא תחליט אחרי הקיץ (עונה 6). וכמעט בטוח על 95% שהיא בסוף בוחרת בהייד.אבל זה לא בטוח לגמרי,צריך לחכות לעונה 6 שתצא בספטמבר. מספיק ספויילרים אני מקווה....

shiran™

New member
מספיק ספוילרים.. ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

טובים
את חלקם הכרתי אבל חלק חדשים
גור כלבים.. איזה מאמיייייייייי

פMפיטה

New member
../images/Emo58.gif popit- כנסי.....

את יכולה לשים תמונה של נינה הזאתי שתשכב עם פז?

shiran™

New member
לא ממש רואים...../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif../images/Emo110.gif

אבל היא לא נראית לי ממש מכוערת. אני רק מקווה שהיא לא תהיה משוגעת

shiran™

New member
ידעתי על..../images/Emo58.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

1, 2, 5, וגם על ג'קי הייד קלסו וחברה שלו ידעתי

למעלה