אממ.. תקשיבו שנייה...

Miss Kitty

New member
אממ.. תקשיבו שנייה...

תקשיבו.. אני חייבת חופש מהאינטרנט. אני כבר כמה ימים חושבת על למחוק את רשימת הפורומים שלי, את המסנג'ר, פשוט לשכוח מכל השנה וחצי האחרונות שאני נמצאת על המחשב.. תראו.. אני לא הולכת להתחבר יותר בזמן הקרוב. אולי גם בזמן הרחוק.. אני כנראה יחזור.. אני רק לא יודעת מתי. התמכרתי לאינטרנט ולמחשב, ואני צריכה לעזוב את זה! אמממ.. זהו נראה לי.. ביי כולם..! נדבר כבר מתישהו..

Torn

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

אני ממש מקווה שתחזרי אלינו בימים הקרובים, זה טוב לקחת חופש מדי פעם לנקות קצת את הראש
אבל לא להרבה זמן

bsbgirl

New member
../images/Emo10.gif למה כולם עושים את זה?

זה ממש חבל!! בשביל מה להגמל? זה לא מזיק!

i got u aj

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

Saucy Girl

New member
?!

ת'אמת, עד היום, לא קרה שהזלתי דמעה על מישהו. תודה לאל. רק על סבא שלא זכיתי להכיר. על אנשים שהם לא משפחה, לא נראה לי שאני אזיל דמעה.אה אה.

Torn

New member
אין על מה להזיל דמעה../images/Emo70.gif

היא תחזור

Saucy Girl

New member
יישר כח צחיח!!!!

סתם, תשארו חזקים חחבר'ה! היא רק יוצאת מהפורום לפרק זמן.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifנתגעגע ../images/Emo7.gif

אבל העיקר שאת עושה משהו טוב למשהו שרע לך.. אני מקווה שתרגישי יותר טוב בכל מה שתעשי!

LiOr CaRtEr

New member
אוי אני מצטערת!!!!

אני כל כך מטומטמת!! הייתי בטוחה שכבר כתבתי על זה הודעה!!! טיפשה.... אוי! טוב תחזרי אלינו מהר! ו.. באמת הרבה אנשים עושים את זה, אבל לא נורא, כנראה שזה עוזר והכל.. ובשביל לנקות תראש. בכל מקרה, אני אתגעגע, ומקווה שתחזרי מהר!

Miss Kitty

New member
יא....

כמה תגובות..
כאילו מה אמרתי כבר..
טוב.. צחי שיכנע אותי.. אני חוזרת.. בערך... כאילו, אני כאן, אבל אני ממש מצמצמת את השעות שאני על המחשב... מקסימום שעה, שעה וחצי ביום.. SO.... תגידו לי וולקאם באק!

למעלה