אממ.. תקראו בבקשה.

NesheM

New member
אממ.. תקראו בבקשה.

אני לא בטוחה שזה המקום הנכון אבל ככה: ידיד מאוד מאוד טוב שלי מתחיל להתמכר לאלכוהול.. הוא כולה בן 16. והוא לא שם לב למה שהוא עושה! כולם כבר אמרו לו את זה , אפילו החברה שלו, והוא לא שם זין על אף אחד. זה ממש מפחיד אותי, כי הוא התחיל להביא אלכוהול ם לביצפר. וזה לא לעניין בכלל! אני לא יכולה להכריח אותו להפסיק. ואני לא יכולה לדבר עם ההורים שלו כי אז הוא לא ידבר איתי בחיים! אני לא רוצה שהוא יתחיל להדרדר .. עצות יתקבלו בברכה! תודה.

Death Emperor

New member
NesheM היקרה...

לפי דעתי אני חושב שאת כן צריכה לפנות להורים שלו בגלל הדבר שהוא עוד צעיר ואידיוט שלא מבין יותר מדיי מהחיים שלו (לא שאני יותר טוב) אבל הוא יכול לפגוע בעצמו בצורה קשה מאוד עם האלכוהל בכמויות שהוא שותה... לפי דעתי שווה לך להציל חבר ושהוא לא ידבר איתך מאשר שהוא יגיע לבית חולים או לעולם הבא בגלל איזה מעשה הישתכרות זה או אחר ... אורן נ.ב תוכלי לקבל עזרה הרבה יותר מקצועית בפורום התמכרות

JonnyBoy

New member
../images/Emo45.gif אני מסכים עם אורן,

אם החבר הכי טוב שלו או החברה לא מצליחים לפקוח לו את העיניים, השלב הבא הוא ההורים. האלכוהול אומנם חוקי (מגיל 18) אבל הוא עדיין סם
תהליך ההתמכרות הוא תהליך של התדרדרות וכחברה, לדעתי, רצוי מאוד שתערבי את הוריו כדי שיעצרו תהליך זה. בהצלחה,

NesheM

New member
תודה לשניכם.. ו..

רציתי גם להגיד שחשבתי על רעיון.. תכתבו לי בבקשה , אם לדעתכם הוא טוב. חשבתי לכתוב להורים שלו מכתב בעילום שם מודפס.. (שלא יזהו ת´כתב). ופשוט לכתוב להם מה קורה עם הבן שלהם. מה אתם חושבים? נ.ב שכחתי לציין לפני כמה ימים הוא נפרד מחברה שלו. ואני פוחדת שעכשיו הוא בכלל יתחיל להתדרדר..

dan dan

New member
תגובה

קודם כל, כל הכבוד לך על הערנות ועל הרצון לעזור לחבר שנמצא במצב לא טוב. קימות המון דרכים לעזור לו, אולם יש לתת לאנשי המקצוע לעשות את העבודה. את חיבת להביא את הדבר לידיעת הוריו, בכל דרך שתמצאי לנכון. הענין הוא שאם תכתבי להם מכתב אנונימי, השאלה אם הם יתיחסו לזה ברצינות. הייתי מנסה לפנות אל האב או האם (תלוי עם מי את מרגישה חופשיה יותר), ומסביר להם את העובדות, תוך בקשה מפורשת שישמרו על סודיות, דהיינו, לא יאמרו שהמידע היגיע ממך. אין לי ספק שלא רק שהם יודו לך על שהסבת את תשומת ליבם, אלא גם יכבדו את בקשתך. חיזקי ואמצי, ואשרי האנשים שיש להם חברות כמוך.

The Jackel

New member
קראי בעיון :)

נסי לראות את עצמך במקומו. לעיתים זה נעשה על מנת לבדוק את הגבולות...דרכם של נערים. איני מאמין שהליגלוג שלו נעשה מחוסר הבנה למצבו, אלא רק כהתגרות בחברה. ישנו פתרון אחר לפני עירוב הוריו שלא בהכרח יפתור את הבעיה אלא רק יכול להחמירה וראיתו כ"פושע"

למעלה