אממ...תגידו...!!!!!!

gilmorebabe

New member
אממ...תגידו...!!!!!!

זאת רק אני או ש.... הפסיקו לשדר השבוע את גילמור גירלז בערוץ הולמרק?!?!

gilmorefreak

New member
../images/Emo11.gif

אם היית טורחת להסתכל קצת מסביב בפורום לפני שהיית פותחת הודעה חדשה היית מגלה שלא, זאת לא רק את!

gilmorebabe

New member
לאיילת!!

בסדר........אז זאת לא רק אני.... את לא חייבת לענות בצורה כזאת מגעילה.....שיווווווו מה הולך פה אנשים אני רואה אין לכם סבלנות לאפאחד! מה נסגר?!?!? קיצרררררר...כן טרחתי..וכן הסתכלתי בעוד הודעות בפורום אבל מה לעשות לא ראיתי הודעה שקשורה לנושא....אז החלטתי לכתוב הודעה חדשה על זה..! צאי מזה!

Sweet Misery

New member
יש אולי שלוש הודעות קשורות לזה בדף.

תתפלאי. היחס שלנו נובע מחוסר סבלנות שנוצר מהרבה אנשים ששואלים את אותם שאלות שוב ושוב ושוב בלי להתחשב בדבר אחד שאנחנו מבקשים. וזה לא דבר גדול.

gilmorebabe

New member
להדרררר

יוווווווו לא שמתי
!!!! מה הקטע???? תהרגו אותי.... בואי נגיד שאני מבינה את החוסר סבלנות שלכם בנוגע לנושא של העונה הרביעית ומתי היא תגיד וכל זה......על זה באמת חרשו... אבל שמתי לב בזמן האחרון ובכלל, את יודעת מה מאז שאני בפורום שהחוסר סבלנות שלכם הוא מוגזם..באמת! בשביל מה יש פורום כזה??...בשביל לדבר על הסדרה ולדעת מידע שקשור אליה וכל זה..וזה לא שווה שמקבלים תשובות כאלה מגעילות...את יודעת..אני קוראת את ההודעות בפורום...אבל קורה שמפספסים!!!!!
זה לא סוף העולםםםם באמת!!.....לא חייבים להיות כאלה תוקפניים אפשר גם לענות יפה יותר!

Sweet Misery

New member
כנראה בגלל שאת חדשה,

לא ראית איך ענינו כאן בעבר ולמה זה התדרדר מסבלנות ונחמדות לזה. את יודעת מה? כשאני נמצאת בפורום מסויים ורוצה לדעת משהו, אני דבר ראשון מסתכלת בדפים האחרונים ועושה חיפוש לפני שאני פותחת הודעה חדשה. זה לא כל כך קשה לעשות אותו דבר.

gilmorebabe

New member
אמממממ..תראי הדר..

אולי באמת לא ראיתי כי אני חדשה... אבל סורי....כל הגישה שלכם ממש מגעילה!!!!!!!!! אז לא חשבתי לעשות חיפוש..מה הקטע!?!? וד"א ההודעה אפילו לא הייתה כתובה כנושא חדש..אלא היא עלתה באחת התגובות לאיזה נושא אחר.........

Sweet Misery

New member
אנחנו מנסים להיות נחמדים ככל האפשר,

אבל יש גבול. כמו שעכשיו הגישה שלך אלי ואל איילת היא לא הכי נעימה, וכמו שבשאלה ששאלת ישנם מיליארדי סימני קריאה ושאלה (תאמיני לי - זה מעצבן), או כמו שמישהי כמה שירשורים מוקדם יותר כתבה הודעה כאילו מישהו מאיתנו חייב לה משהו. אם כבר מבקשים עזרה, אז נכון שלפעמים זו לא בעיה לעזור, אבל לפעמים זה מייאש לענות כל כך הרבה פעמים. ואנשים צריכים לאמץ כגישה את העובדה שאף אחד לא חייב להם כלום, ושדבר ראשון יחפשו את האינפורמציה בעצמם ורק אז יגשו לבקשת עזרה. אם הדרך שלך לבצע דברים היא לא כזו ואת עדיין עושה דברים לא כמצופה בפורום - בעיה. נוצר קצר. לצערנו, מנהלות הפורום לא פעילות כאן בשביל לשים הודעות חשובות בטאגליין או בראש הפורום, או בשביל לחוקק בתקנון הפורום מה מצופה מחברי הפורום. אבל עדיין. אם את עושה משהו (את או כל אחד אחר) שאת רואה שמפריע לחברי הפורום ככלל, פשוט תלמדי לפעול כמצופה, להגיד סליחה, לבקש בלשון ראויה. הנה, אני אתחיל אם זה - סליחה עם פגענו בך ביחסנו. עכשיו הגיע הזמן שגם אתם תלמדו להתנצל אם לא עשיתם משהו כמצופה בפורום. תלמדו מזה גם משהו לחיים.

gilmorefreak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אין לי כבר כוח לנסות להסביר את עצמי לאנשים, לפחות את עוד לא התייאשת..

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif

קיבלתי סמיילי ירוק דוחה..
זאת פעם ראשונה שלי! |גאה|

gilmorebabe

New member
איילת כנסי רגע......

אני באמת שמחה שמכל מה שכתבתי לך..הדבר היחיד שהתייחסת אליו זה היה הסמיילי הירוק הזה שהוספתי... אני לא מבינה למה באמת..... או שלא היה לך מה לענות...או שלא הבנת מה היה הקטע בכל זה! אז אם לא הבנת אז אולי כדאי שתיכנסי להודעה שכתבתי גם להדר קודם וככה אולי אולי תביני יותר טוב....

Sweet Misery

New member
יש גם הרבה הודעות שאנחנו כתבנו בעבר

אולי אם תקראי אותן שוב ושוב ושוב, גם את אולי תביני יותר טוב.

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifמזלזלת בהבנה שלי?

[לא זה לא נכתב ברצינות..] חצי מהדברים שאני כותבת הם לא ברצינות..
חוצמזה שהגבתי לך במקום אחר [שרשור שכבר לא קופץ] בלה. על אממ על הכעס..
לא משנה..הבנתי מצויין את ההודעה שלך אבל זכותי לבחור למה להתייחס בתגובתי לא? אף אחד לא יושב לי פה על הראש וכופה עלי לכתוב דברים.. ואוו אני יכולה להתפלצף בנושא שעות..אני מניחה לזה עכשיו, את לא היית בסדר, גם אנחנו לא היינו בסדר [אבל התחשק לנו
וזהו. בלה. שונאת שכל הזמן מאשימים רק צד אחד..

gilmorebabe

New member
אוקיייי איילת

אז ככה.... לא זילזלתי בהבנה שלך בכלל וגם לא האשמתי רק צד אחד..... חוצמיזה כתבתי לך הודעה שהגבתי בה גם..במקום הקודם שדיברנו על הוולפייפרים וכל זה..אז אני אשמח אם תפתחי את ההודעה ותביני שאני לא מאשימה רק צד אחד..זה הכל!:) זה ברור..ואני מקווה שלכולכם שאין לי רצון לריב עם אפאחד.... אז בואו נסגור את הנושא וזהווווו

למעלה