אממ שתי שאלות....

booshi

New member
אממ שתי שאלות....

1) למה חברי להקת סינרגיה טוענים שאנשים חושבים שהם לינקי פארק הישראלים והם אני היחידה שלא רואה שום דימיון או קשר?? 2)למה לעזאזל ראיתי איש בן 50 עם חולצה כתומה של לינקין פארק ויש לציין-החבוב בן ה-50 היה דתי!! מה קרה לעולם שלנו?

booshi

New member
הוספתי את ה-"דתי"

כדי להדגיש את חוסר הקשר....

chester2

New member
ואו

לא היה לי מושג שהם אומרים שהם הלינקין הישראלים!! כי הם ממש לא..גמאני לא רואה שום קשר..למרות שיש להם שירים טובים..הו נחמד לדעת שגם לדתיים יש טעם וב במוסיקה:p

booshi

New member
למען האמת...

אם הם דומים ללהקה כלשהי זה לניקלבאק... אפילו הסולנים דומים!! חחחח זה די משעשע אותי שהם חושבים ככה..

shula 1 6

New member
אהממ אני דתיה חח

ויש מלא דתים עם טעם טוב במוזיקה..זה באמת תלוי.. וכן גם אני ראיתי את הכתבה שהם אמרו את זה!..מה הם חשים ת'צמם??? ובאמת ניסיתי למצוא קשר ואין בכלל..ובאמת אם כבר יש יותר קשר לניקלבאק..

booshi

New member
חחח אני מסורתיה פלוס...

פשוט זה היה משעשע שהאיש היה קשיש עם כיפה...:p

shula 1 6

New member
חח דוגרי נשמע הזוי.

אני עכשיו מגלה שאין כזה הרבה מעריצים ללינקין בארץ.. הייתי בטוחה דווקא שיש מלא..עצוב.

linkin 101

New member
שני דברים..

1) אני דתי גם כן ויש לי מלא חברים דתיים שמתים על לינקין פארק (אני לא מבין מה הקשר לדת) 2)WTF לא ידעתי שאפילו בגיל 50 אנשים שומעים לינקין פארק(בטח הוא אהב את העיצוב של החולצה אז הוא קנה, גם אבא שלי קנה פעם חולצה של לינקין בלי לדעת מה זה לינקין פארק, כמובן שהיא כבר לא אצלו, אצלי P=)

booshi

New member
לא הבנת אותי!

לדת אין קשר פשוט זה היה מוזר לראות גבר בן חמישים עם כיפה בא לאסוף את הילד שלו מהבית ספר עם חולצה של לינקין פארק... ותאמין לי אני מכירה מלא אנשים דתיים ששומעים אותם ועוד מלא להקות טובות.....

Jo MilleR

New member
האמת

שסינרגיה די סטייל לינקין פארק פעם ראשונה ששמעתי אותם הם כן נשמעו ככה ואני מדגישה שוב הם לא לינקין פארק הם סטייל לינקין פארק

למעלה