אממ...שמעו שניה

אממ...שמעו שניה

אני וירדי המצאנו משחק מדליק ביותר... והחוקים הם: צריך לקחת את אחד השירים של חמסה ולעוות אותם למשהו מגניב..כמו"תרים איתי כוסית ואת הכל תשכח.הבט קדימה הציבור מיד יברח"...או ש.."שמה איפור קצת לא ברור כדי להסתיר את כל הכיעור"...פסדר..? אז תשרשרו שירים מדליקים מההודעה הזו!!

../images/Emo6.gifאו ש...

בוא ונתחרמן ביחד בסדינים..בסך הכל אתה לקוח... כל הזכויות שמורות לליאור כנפי בעלת הראש הכחול...

או.....

לא יכול לקרות מצב שלא תיראה מונית, בילתי אפשרי שתלך ברחוב ולא תדרוס אותך מכונית... דרוש שיפוררררר

Love benja

New member
יש לי משהו ... ../images/Emo94.gif

"תן, תן, תן לי חחומוס בפיתההה, תן, תן, תן לי חומוס וטחינה.. בוא לפאלפל ונעשה חיים, בוא אליי הבייתה וננפנף שיפודים." כל הזכויות שמורות לי..חח

איזה מאמייייייי

ממש מותק!!! אני ינסה להמציא משהו יפה בדקות הקרובות...אני מקווה שכשאתי ניכנסה היא קראה את זה!!

יש גם...

רק אלוהים...את כאב (שם כלשהו) יודע...מה יש בפנים...בתוך ה**** מה שביניהן...תם ואינינו....היכן אותה..האורגזמה?? ניכתב מתוך שיעמוםםםםםםםםם

אם אני...

"אוהבת....אז אני חייבת...לחגוג עד שהשכן עלי יצרח,אם אני אוהבת...אז אני נושבת....לאן שהשכל יברח...אהבה אחת קופה חידה כל החידות שנכיר בתוך החושך...אהבה שאת צופה דרך מדור הכרויות...שם לא חיים ביושר...לעולם ועד קיבינימאט..כן אבל בפרט...שתהיה זו נעמה אתל..." ה-כ-ל ניכתב בצחוק...וברור שבצחוק..כי כל אחד היה רוצה רומן עם נעמההה

למעלה