אממ...שלום

ficer

New member
אממ...שלום

בגלל העונה הראשונה של פוקימון החלטתי לנסות לכתוב פיק ורציתי לדעת אם אכפת לכם שאני אפרסם אותו פה.

Thestral

New member
אתה מוזמן לפרסם../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo104.gif../images/Emo108.gif

ficer

New member
תודה רבה! אני שונא לכתוב פיקים בלי

לפרסם! הפרק הראשון בכתיבה ואני אפרסם אותו אולי עוד מעט.

ficer

New member
טוב, הנה. אבל גם אם זה רע אני רוצה

שתגיבו ותגידו לי איך לשפר.

WoLfN

New member
המ... דייטאון?

אם אתה הולך על מפה חדשה, אז הכל חדש, לא שהיא תתחיל בסרולין ואז תעבור למקום לא ידוע ולא מוכר... והקטע עם הכובע, לא טוב. הסבר: מי נתן? איך קוראים לו? והכי חשוב, למה הוא נתן לה את הכובע? ***לדעתי*** אם זה היה מאש, מיסטי הייתה מגיבה איכשהו, בין "זזה במקום באי-נוחות" ולבין "מתעלפת במקום תוך כדי זעקות 'אש! אש!'" או משהו כזה ^^; מקווה שעזרתי

ficer

New member
ודרך-אגב,

דייטאון (יענו "עיר יום") היא מעין עיר קטנה וחביבה כזאת, ולכן השם. את התגובה של מיסטי לא תיארתי כי אנשים יכולים להסיק דברים שאני לא רוצה שיסיקו לפי התגובה. בקשר ל"מי נתן? איך קוראים לו? והכי חשוב, למה הוא נתן לה את הכובע?", הקוראים לא אמורים לדעת את זה. מישהו נתן את זה לפרופסור אוק ואמר לו למסור את זה למאי. זה כל מה שאתה אמור לדעת. ותודה על הביקורת

ficer

New member
שכחתי להגיב על זה שהיא מתחילה

בסרולין. בסדרה הראו שאש הגיע מוירידיאן לסרולין, ומשם המשיך לעיר של סמל סרג', נכון? אבל תחשוב שלכל עיר יש כמה יציאות, אין רק שני כיוונים: העיר של סרג' (שכחתי איך קוראים לה) או וירידיאן. נגיד, אם וירידיאן דרומית לסרולין והעיר של סרג' צפונית אליה, יש גם ערים מערביות ומזרחיות.

Thestral

New member
כתוב יפה מאוד.../images/Emo104.gif../images/Emo108.gif

חסרים קצת תיאורים וקצת עלילה אבל זה כתוב מאוד יפה-
אהבתי

ficer

New member
הנה שוב, בשביל אופיר

פרק 1: מאי יוצאת למסע מאי הייתה נערה בת 10, שחורת שיער וחייכנית, שגרה עם אמה בפרברי סרולין. אמה, מיסטי, מנהיגת מכון סרולין, הייתה קרובת המשפחה היחידה שלה. "מאי! קומי כבר!" קראה מיסטי. היום היה יום-הולדתה העשירי של מאי, והיא שוב ישנה עד מאוחר. "אוף," נאנחה מיסטי לעצמה. "נראה שאאלץ להשתמש בארטילריה כבדה. אני אצטרך לאכול את העוגה לבד!" היא קראה בקול. מאי הופיעה בתחתית גרם המדרגות עוד לפני שאמה סגרה את פיה. "עוגה? איפה?" היא שאלה בהתלהבות. "תאכלי את העוגה אחר-כך." אמרה מיסטי, ובכך ציננה את התלהבותה של מאי. "קודם כל צריך להגיע לכאן אורח מיוחד שהזמנתי." בדיוק אז נשמעה דפיקה בדלת. "זה ודאי הוא." אמרה מיסטי וניגשה לפתוח. אדם זקן, לבן שיער וחרוש קמטים, עמד בפתח. חלוקו הלבן העיד על-כך שהוא חוקר פוקימונים. הוא נשען על מקל הליכה מבריק. "שלום לך, מיסטי. ושלום גם לך, מאי הקטנה." אמר הזקן. "שלום, פרופסור אוק. מאי, תכירי את פרופסור אוק מהעיר פאלט, הזמנתי אותו לכאן כדי שתוכלי להתחיל את מסע הפוקימונים שלך." אמרה מיסטי. פרופסור אוק נכנס וחייך אל מאי, שישבה ליד השולחן. "שלום, פרופסור." היא אמרה לו. "את מוכנה להתחיל את מסע הפוקימונים שלך, מאי?" שאל הפרופסור. "בטח!" אמרה מאי וקפצה על רגליה. "ואת יודעת מה צריך לעשות כדי להתחיל את מסע הפוקימונים?" שאל פרופסור אוק. "בטח! אני אבחר פוקימון מבין שלושה ואז אזכה בתגי מכון ואהפוך למאסטרית פוקימון!" אמרה מאי. "לא בדיוק. לפני זה את קודם כל צריכה...להתלבש." אמר פרופסור אוק. מאי עלתה למעלה וחזרה כעבור חמש דקות כששיערה השחור והארוך מסורק והיא לבושה בחצאית אדומה וחולצה לבנה. "אני מוכנה!" הכריזה. "יופי, אז עכשיו נוכל להתחיל. הנה הפוקימון שביקשת ממני לשמור, מיסטי." אמר פרופסור אוק והוציא פוכדור מאחד מכיסיו. "את תאהבי אותו, מאי." אמרה מיסטי. פרופסור אוק נתן למאי את הפוכדור, אבל הוא לא נשאר זמן רב בידה. "צא!" היא קראה. מאי זרקה את הפוכדור ופוקימון צב יצא ממנו. "סקווירטל סקווירט!" קרקר סקווירטל. "זה סקווירטל! פוקימון מים! אני מתה על פוקימוני מים!" קראה מאי בהתרגשות. "וקחי את אלה." אמר פרופסור אוק ונתן לה פוקדע ושישה פוכדורים נוספים. מאי כיוונה את הפוקדע שלה אל סקווירטל. "סקווירטל, פוקימון הצב. בשעת סכנה, סקווירטל מתכנס בתוך השריון שלו." אמר הפוקדע. "היי, סקווירטל! אני מאי!" אמרה מאי. "סקווירט!" קרקר הפוקימון. "עכשיו את יכולה לצאת לדרך." אמר פרופסור אוק. מאי לקחה תיק גב שבו ארזה מיסטי כמה בגדים להחלפה וסנדוויצ'ים בערב הקודם. "תודה, פרופסור. להתראות, אמא!" אמרה מאי ויצאה מהבית. "אוי לא." אמר פרופסור אוק. "רק רגע, מאי!" הוא קרא אחריה. מאי נעצרה והסתובבה אליו. "מה קרה, פרופסור?" שאלה. "שכחתי לתת לך משהו. מישהו שפגשתי בדרכי לכאן ביקש ממני למסור לך את זה." אמר פרופסור אוק. הוא שלח יד לחלוקו ושלף כובע עם סמל הליגה. "תודה." אמרה מאי וחבשה את הכובע. "היכונו פוקימונים! כי אני עומדת לזעזע את עולמכם!" קראה. היא זינקה מעל שלושת המדרגות שהובילו מדלת ביתה והחלה לרוץ. "סקווירטל סקווירט! סקווירטל סקווירט!" צעק סקווירטל ורץ אחריה. מאי וסקווירטל היו כעת בערבה שמחוץ לסרולין. מאי לא יכלה לחכות עד שתתפוס פוקימון, עד שמרוב התרגשות היא בטעות זרקה פוכדור על אבן שדמתה לג'יודוד. "סקווירט." אמר סקווירטל ושפשף את בטנו. "אתה צודק, סקווירטל. גם אני רעבה." אמרה מאי. היא התיישבה על סלע והוציאה מתיק הגב שני סנדוויצ'ים. סקווירטל התיישב לידה ולקח את האוכל שהוצע לו. "אני יודעת שנהיה חברים טובים, סקווירטל, ואני ממש שמחה שאתה הפוקימון שלי. אני יודעת שאתה תעזור לי להיכנס לליגה." אמרה מאי. "סקווירטל." אמר סקווירטל והנהן בראשו. "תראה את זה! פיג'ים!" קראה מאי והצביעה אל השמיים. להקה של פיג'ים הסתירה את השמש לרגע ונעלמה מעבר לאופק. מאי וסקווירטל המשיכו לאכול כשלפתע ראו משהו זז בתוך העשב הגבוה. "מה זה?" שאלה מאי וסקווירטל משך בכתפיו. ואז בצבץ ראש ורוד וגדול אוזניים מתוך העשב. שיניו הקדמיות בלטו כמו ועל מצחו הייתה קרן. "נידורן זכר, פוקימון סיכת הרעל. פוקימון זה מסוגל לחוש סכנה בעזרת אוזניו הגדולות וקרנו מכילה רעל." אמר פוקדע. "וואו! כדאי לתפוס אותו, נכון, סקווירטל?" שאלה מאי. "סקווירט!" אמר סקווירטל והתקרב אל נידורן. "עכשיו, סקווירטל! אקדח מים!" קראה מאי. סקווירטל ירה ופגע בנידורן, שהתגלגל לאחור. "פוכדור, צא! תפוס לי פוקימון!" קראה מאי. נידורן נכנס לתוך הפוכדור שהיא זרקה, והפוכדור החל להתנדנד. "קדימה, קדימה." מלמלה מאי. אבל אז הפוכדור נפתח ונידורן ברח משם במהירות. "אוף, זרקתי את הפוכדור מהר מדי. היינו צריכים להמשיך בקרב." אמרה מאי באכזבה. היא לקחה את תיקה והחלה לצעוד, סקווירטל לצדה. "קדימה! נצא אל העיר דייטאון!" קראה מאי והחלה לרוץ. "סקווירטל!" קרא סקווירטל ורץ בעקבותיה.

Little Melody

New member
נחמד ביותר ^_____^

נושן ישן, אבל חביב נחמד ^____^ דיי חביב נחמד. חביב נחמד מינוס. בקיצקץ: חביב נחמד טעון שיפור קליל...

Houndour

New member
מאוד חמוד ../images/Emo45.gif ../images/Emo79.gif

תבקש מהמנהל והוא יכניס

ficer

New member
טוב אז אני מבקש../images/Emo13.gif

ותודה לכם על התגובות.
ומלודי, מה זאת אומרת "לחלק ל-2"?

למעלה