אממ, שלום^-^ אני, לי, בת 15 ואני חדשה פה [מן הסתם] מקווה להשתלב^_____^
N n u k e y New member 17/1/07 #1 אממ, שלום^-^../images/Emo110.gif אני, לי, בת 15 ואני חדשה פה [מן הסתם ] מקווה להשתלב^_____^
E Elsewhere New member 18/1/07 #2 ברוכה הבאה. ../images/Emo9.gif כואב לי הגב ;[. [אני סתם מתלונן , אין קשר אלייך.]
B barhenhalliwell New member 18/1/07 #3 הייא../images/Emo70.gif ברוכות השתלבות קלה , לא חושב שבאמת תהיה בעיה להשתלב. אני בר-חן ^^ ולרז כואב הגב, הוא צריך מסאז' או ספה שתעסה אותו..
הייא../images/Emo70.gif ברוכות השתלבות קלה , לא חושב שבאמת תהיה בעיה להשתלב. אני בר-חן ^^ ולרז כואב הגב, הוא צריך מסאז' או ספה שתעסה אותו..
P pilot promo New member 18/1/07 #4 ברוכה הבאה.. אני ים-נמצא פה מדי פעם... מאיפה הציטוטים בחתימה שלך?
N n u k e y New member 18/1/07 #5 היי^_^../images/Emo110.gif בקשר לחתימה- הציטוט הראשון משר הטבעות, השני מסדרת אמבר, השלישי משיר של אש ושל קרח והרביעי מפול מטאל אלכימיסט.
היי^_^../images/Emo110.gif בקשר לחתימה- הציטוט הראשון משר הטבעות, השני מסדרת אמבר, השלישי משיר של אש ושל קרח והרביעי מפול מטאל אלכימיסט.
F flying eagle New member 18/1/07 #8 WELCOME! אין לך מה לחשוש, כל האנשים פה אנשים נחמדים, ואנחנו לא נושכים, רק מכאיבים לרז בגב