אממ... שלום לכולם..

avivirus

New member
אממ... שלום לכולם..

אני לא יודעת אם לכתוב באנגלית אבל ראיתי שרוב ההודעות בעברית אז מי שלא יבין, אני אתרגם לו ... אני לא נערה מחו"ל אני מסתפקת (בנתייייים) בחיים בארץ, אבל הייתי רוצה לדבר עם מישהוא מחו"ל. אז אם יש פה מישהוא בסביבות גיל ה- 13- 15 שרוצה לדבר עם מישהיא מהארץ כדי להיזכר איך זה פה, ויותר כדי לספר לי איך זה שם.. שפשוט יתחיל לדבר... אהההה...ודרך אגב שמי הוא אביב...

MissNusha

New member
אמממ... מה את רוצה לדעת?

שאלי ואני יענה(= ברוכה הבאה.. נועה, 14 וחצי, אוסטרליה.

avivirus

New member
ואאיייי...

דבר ראשון לפני שאני מתחילה לשאול אני פשוט רוצה להגיד שאוסטרליה זה אחד מהמקומות הכי שוווים בעולם (זה ולונדון) אז השאלה הראשונה שלי היא (ובלי לשקר או לכתוב לי פילוסופיה שלמה P:) איפה יותק שווה לגור בישראל או באוסטרליה?

MissNusha

New member
אוסטרליה

אין לי ספק שאני אחיה באוסטרליה ולא בישראל.

FIRE GODDESS

New member
זה עיניין די אישי כאילו..זה תלוי בך

את צכה לנסות את שניהם ולדעת איפה אני מרגישה יותר טוב כמובן שזה לוקח הרבה ולא עושים את זה בשניה...

avivirus

New member
חחחחחח...

סורי, מתנצלת מראש אם מישהוא נעלב, אבל את האמת לא מפריע לי...אז אם בא לך דבר...

faland

New member
בא לי...

אמרת משהו על שאלות? בכל מיקרה אני איליה בן 16 מטורונטו קנדה... גר פה שנה וקצת...

faland

New member
אי אפשר למחוק פה מודעות?

טוב בכל מיקרה אני איליה בן 16 מריצ'מונד היל קנדה... מה יש לספר? אלוהים אני מרגיש כמו בראיון עבודה... אה לא יודע תישאלי שאלות אם את רוצה...

vashla

New member
היי, אפשר להצטרף לשיחה?

אני בר, מארץ ישראל הפורחת והיפה שלנו:) בת 15..
ואני גם אשמח להתכתב איתכם...לא משנה לי הגיל:) אז איליה איך החיים שם? מתגעגע לפה?

faland

New member
מותר...

החיים פה? סבבה רק קר... אין אלימות... בקושי יש אנטישמיות (אגב אם את רוצה בדיוק כתבתי בבלוג שלי על מיקרה אנטישמי שקרה לי לפניי כמה ימים... מתגעגע לחברים יותר מלארץ... סתומרת אם הייתי יכול הביא את החברים לפה היה הכי כיף אבל הם לא רוצים לנטוש את ארץ הקודש... עוד?

The Ang3l

New member
ריצ'מונד היל אה..?

ימליין!! מקום יפה מאוד אני בכל אופן גרתי שנתיים בת'ורן היל מדינה יפה אנשים נחמדים, קצת מוזרים . מעדיף את ישראל בגלל האנשים והאווירה ואני שונא שמישהו מדבר לא יפה או מלכלך עלינו אז אם אין לכם משהו טוב להגיד סתמו ת'פה

למעלה