אממ.. שלום לכולם!!!

אממ.. שלום לכולם!!!

אוקיי אז שמי אנה :) ו... וביום שני אני טסה לח''ול! למטרת לימודים... הכרטיס אצלי כבר חודש... אבל עד עכשיו לא לקחתי את העיניין ברצינות.... ככול שהימים עוברים זה נהייה רציני יותר... והיום קלטתי שאני אשכרה נוסעת!!! כן כן! עוד 3 ימים אנה לא פה!! הקטע הקשה זה מישפחה והחברים... הם נשארים פה... איך אתם מתמודדים עם זה???? כיאילו לעזוב את הכול , חברים אימא סבתה והחבר!! החבר... אוח החלק הקשה ביותר... עד שמצאתי את אהבתי אני עוזבת... חודשיים וחצי אנחנו ביחד... החודשיים הכי יפות שלי.. אבל אני מתנחמת מהעובדה שאנחנו נפרדים בטוב ולא בצעקות וריב... טוב די עם הדמעות!! בקיצורררררר שיגעתי אותכם אה?... (אפשר עוד קצת?) בשדה התעופה יפגוש אותי אבא החורג שמעולם לא פגשתי... (סיפור ארוך...) ומישפחה שאף פעם לא פגשתי... ות'אמת.. אני אדם דיי ביישני כזה... לא ממש אבל טיפונת... (עבדתי על זה הרבה בכדי שזה יהפוך מענקי לטיפונת...) בקיצור אני מקווה שאני יצליח! ולא יזיק אם תזרקו לי איזה מילה טובה או הצלחה לפני שאני נוסעת! :)) באהבה וחיבוק..

rafitur

New member
TAKE IT EASY

?ANA HI HOW R U IM STUDYING IN MELBOURNE ALREADY 1.5 YEAR IT WAS VERY HARD FOR ME ALSO IN THE BEGINNING BUT U GETTING USED TO IT ESPECIALLY NOW WHEN U HAVE INTENET , U CAN SPEAK WITH YOUR FAMILY EVERY DAY, DONT TAKE IT SO SEIRIOUS ITS AGREAT OPORTUNITY FOR U TO LEARN ANOTHER LANGUGE AND TO MEET NEW PEOPLE I ALSO LOOOVVVEE ISRAEL THE BEST COUNTRY IN THE WORLD BUT NOW ITS MORE EASY FOR ME TO STUDY IN AUSTRALIA ILL COME BACK WHEN ILL HAVE MORE MONEY AND WITH QUALIFACATION HAVE AGOOD GLIGHT TAKE IT EASY RAFI OZI LAND

למעלה