אממ....שאלון?

חותםםם

New member
אממ....שאלון?

אוקיי, אז היה שאלון על הסידרה..עכשיו מה דעתכם על שאלון על חברי הפורום הנכבדים?
בטח כבר היה, אבל בטח אף אחד לא זוכר כלום
אז..נתחיל? שם: רותם.. גיל: 14 מיקום כרגע: כיסא ליד השולחן בתוך החדר שלי :] מיקום בדרך כלל: כיסא ליד השולחן בתוך החדר שלי
מיקום בארץ ישראל: ת"א סיטייייי מה אכלת אחרון? פסטה בולנז נאמיייייי מה שתית אחרון? דיאט קולה יאממממ מה את/ה לובש/ת? אממ..סתם בגדי בית..מכנס קצר וגופייה רחבה כזאת.. יש עליך תכשיטים? גומייה על השיער
נחשב? את/ה אוהב/ת תכשיטים? לא ממש..אבל לפעמים שזה נחוץ..שמים [= את/ה קורא/ת ספר כרגע? חח רק בגלל שאני קוראת עכשיו ספר שמתי את השאלה הזאת
כן אני קוראת.. איזה? "קיץ אחד ביחד" של ליאת רוטנר..
עכשיו שאלות יותר אינטימיות
מאוהב/ת? כן.. יש חבר/ה? דווקא כן!! הכי מושלם בעולם!!! בן/ת כמה הוא/היא? 14 וחצי.. התנשקת פעם? אממ..כן
היה נחמד? אממ..כן
מתי הייתה פעם אחרונה שהתנשקת? ביום שני שהייתי אצל חבר שלי.. אוקיי ועכשיו סתם כי משעמם לי.. מה עדיף? ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן? ברור שלוגאן!!!
מים/קולה? מים לשלטון
מתוק/מלוח? מתוק נאמייי לשתות/לאכול? לשתות..פחות משמין בדרך כלל
מוזיקה לועזית/ישראלית? לועזית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כדורגל/כדורסל: בעע =| יאללה בטח נמאס לכם כבר.. אז.. סלאמת

Lorly

New member
מכורה שכמותי ../images/Emo3.gif

שם: ארג. גיל: 15 מיקום כרגע: על הכסא מול המחשב מיקום בדרך כלל: רובצת על הספה בסלון מול הטלויזיה מיקום בארץ ישראל: באר שבע מה אכלת אחרון? אוכל סיני
מה שתית אחרון? קולה מה את/ה לובש/ת? מכנס וחולצה יש עליך תכשיטים? נופ את/ה אוהב/ת תכשיטים? המ... רק באירועים מיוחדים את/ה קורא/ת ספר כרגע? אכן. איזה? "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" מאוהב/ת? לא יודעת
יש חבר/ה? נופ בן/ת כמה הוא/היא? אבל אין
התנשקת פעם? ברור, סבתא הרביצה לי איזה אחת גדולה על הלחי היה נחמד? לא ממש, יןתר מידי גדולה מתי הייתה פעם אחרונה שהתנשקת? אני מדחיקה, מצטערת
ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן? LoVe מים/קולה? קולה מתוק/מלוח? מלוח לשתות/לאכול? לאכול
מוזיקה לועזית/ישראלית? לועזית כדורגל/כדורסל:

אנה12

New member
קול..המממממממ

שם: אנה גיל: 13 מיקום כרגע: כיסא ליד השולחן בתוך החדר שלי :] החדר של אבא שלי (המחשב שלי יעבוד רק הערב כי המסך התקלקל ו..אוךך סיפור ארוך אני אקצר אותו: """"" ואבא קנה לפטופ אז הוא יתן לי את כל הדברים של המחשב שלו) מיקום בדרך כלל: ספה על הסלון מיקום בארץ ישראל: כפיר סיביר (כפר בסא) מה אכלת אחרון? טבעות שניצללללללללל יאמיייי מה שתית אחרון? קולההההה מה את/ה לובש/ת? סמרטוטים יש עליך תכשיטים? גומייה על השיער נחשב? את/ה אוהב/ת תכשיטים? לא ממש..רק טבעות פריקיות..מוחעחע את/ה קורא/ת ספר כרגע? כן..רוקדת בתחתונים עכשיו שאלות יותר אינטימיות מאוהב/ת? כן.. יש חבר/ה? לא =( התנשקת פעם? בחלומות נחשב? חחחחחח תם כן אבל לא צרפתית =\ היה נחמד? כןןןןןן *מזילה ריר* מתי הייתה פעם אחרונה שהתנשקת? זה קצת פרטי ומביך..=\ אוקיי ועכשיו סתם כי משעמם לי.. מה עדיף? ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן? לוגןןןןןןןן *מזילה ריר (כרגיל)* מים/קולה? קולההההה מתוק/מלוח? מלוחייייייי לשתות/לאכול? לשתות מוזיקה לועזית/ישראלית? לועזית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כדורגל/כדורסל: רגלללל יאמיייי P=

...

שם: ירדן גיל:15 מיקום כרגע: על הכיסא ליד השולחן מחשב :] מיקום בדרך כלל: על הכיסא ליד השולחן מחשב :] מיקום בארץ ישראל: כפר סבא מה אכלת אחרון? טוסט מה שתית אחרון? קולה מה את/ה לובש/ת? בגדים :/ יש עליך תכשיטים? צמידים=] את/ה אוהב/ת תכשיטים? אמ.. תלוי איזה את/ה קורא/ת ספר כרגע? לא איזה? אני פשוט לא קוראת :/ מאוהב/ת? כן.. אפשר להגיד יש חבר/ה? לא בן/ת כמה הוא/היא? אין =\ התנשקת פעם? יסס
היה נחמד? מאודדדד
מתי הייתה פעם אחרונה שהתנשקת? במסיבה לא מזמן.. ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן? לוגאןן
מים/קולה? קולה מתוק/מלוח? מתוק לשתות/לאכול? לאכולל
מוזיקה לועזית/ישראלית? לועזיתת! כדורגל/כדורסל: כדורסל..

gavan

New member
אני טסה לשוויץ

שוויץ לא קשור להודעה פשוט לא היה לי מה לרשום בנושא (אבל אני באמת טסה לשוויץ...יכול להיות...) שם: גוון גיל: 12 מיקום כרגע: כיסא מול המחשב בסלון מיקום בדרך כלל: ספה על הסלון מיקום בארץ ישראל:ראשל''צ מה אכלת אחרון? פופקורן מה שתית אחרון? מים מה את/ה לובש/ת? אתם יודעים כרגיל, חולצה ומכנס יש עליך תכשיטים? גומייה על השיער (נחשב???) את/ה אוהב/ת תכשיטים? רק את הצמיד שלי את/ה קורא/ת ספר כרגע?כן, "ג'ני הג'יני- איך להיות פופולרית בלי לאבד את הראש" (לאנה, קראתי את רוקדת התחתונים ואת שאר הסדרה ואני מה זה ממליצה על הספר/ים....!!!!) עכשיו שאלות יותר אינטימיות מאוהב/ת? לא... יש חבר/ה? לא .... התנשקת פעם? לא...... היה נחמד? לא.... מתי הייתה פעם אחרונה שהתנשקת? אמ... בחלומות עם..... (לא מגלה ולא מגלה...) אוקיי ועכשיו סתם כי משעמם לי.. מה עדיף? ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן? לוגןןןןןןןן מים/קולה? קולההההה מתוק/מלוח? מתוק לשתות/לאכול? לאכול מוזיקה לועזית/ישראלית? לועזית!!!!!!!!! כדורגל/כדורסל:
אף אחד מהם

gavan

New member
ןאם כבר שוויץ

יש לי אפשרות לטוס לאחת מהמדינות הבאות אני צריכה לבחור: 1.איטליה 2.שוויץ (ארץ השוקולד....נראה לי...) 3.ספרד ופורטוגל (אני מספרד ביחד גם נוסעת ברכבת התחתית לפורטוגל...) 4.אוסטרליה (סתםםםםם, אח שלי הציע..... רק אלוהים יודע למה.....גם אם היא נשמעת נחמדה....) 5.הולנד (נשמעת מרתקת אך אחותי לא רוצה, ואני צריכה לבחור מקום שכל המשפחה שלי תרצה...) עזרה???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lorly

New member
המ...

1) חברה שלי חזרה היום מאיטליה ואמרה שהיא נהנתה נורא ושממש יפה שם. גם אמא שלי ואחותי היו שם ונהנו. 2) שוויץ היא ארץ יפהיפה (לא מתוך ניסיון) אבל אני לא חושבת שיש בה כ"כ הרבה אתרים מפורסמים. (ובלגיה היא ארץ השוקולד) 3) זה נשמע ממש נחמד 4) המ 5) אמ אני ממליצה איטליה או ספרד/פורטוגל.

חותםםם

New member
אממ..

אני הייתי באיטליה והולנד..ויותר נהנתי בהולנד דווקא.. אבל אני נורא רוצה לטוס לשוויץ..סתם כי זה נראה לי מקום מטופח חחח אבל מי יודעעעע מה שאת רוצה [=

gavan

New member
אמ...

כל המשפחה שלי רצתה על ספרד אבל עכשיו בא להם טיפה על איטליה אבל בא לי שוויץ (יש שם שלג???)או איטליה (כדי לשכנע את אח שלי לעלות על פיזה ולהשאיר אותו שם......)

gavan

New member
החלטתי (החליטו בשבילי)

ספרד זה מהכולם רוצים גם אם אני לא ממש רוצה לטוס לשם... אבל לא משנה זה יהיה כיף....

ברהה1

New member
אוקה

שם: ענבר גיל: 14 מיקום כרגע: החדר שלי מיקום בדרך כלל: לא ברור מיקום בארץ ישראל: חיפה מאכל אחרון: תפוח שתיה אחרונה: מים תכשיטים: צמיד שחברות שלי קנו לי אוהבת תכשיטים: לאאאאאאאאאא!!! ספר: לא ברגע זה ויתרתי על עניין השאלות האנטימיות...
ורוניקה+לוגן או ורוניקה + דנקן: לוגןןן!! מים\קולה: מים מתוק\מלוח? השילוב של שנייהם=) לשתות\לאכול: לשתות מוזיקה לועזית\ישראלית: ישראלית כדורגל\כדורסל:

nateli92

New member
אממ....

שם: נטלי גיל:13 מיקום כרגע: על הכסא מול המחשב מן הסתם... מיקום בדרך כלל: על הכסא ליד המחשב... חחח מיקום בארץ ישראל: פתח-תקווה מה אכלת אחרון? אמ... נראה לי שעוגיות שוקולד צ'יפס יאמממ! מה שתית אחרון? קולה. מה את/ה לובש/ת? חולצה ומכנס... יש עליך תכשיטים? לא... את/ה אוהב/ת תכשיטים? רק עגלים ולא בהגזמה. את/ה קורא/ת ספר כרגע? לא מאוהב/ת?לא... כבר לא.. יש חבר/ה? לא )-: התנשקת פעם? לא )-: היה נחמד? )-: ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן? ל-ו-ג-א-ן!!! LoVe 4 Ever! מים/קולה? מים מתוק/מלוח? מתוק. לשתות/לאכול? לאכול. מוזיקה לועזית/ישראלית? לועזית.. כדורגל/כדורסל: לא זה ולא זה...

geniusblonde

New member
ובכן...

שם: שירה גיל:17 מיקום כרגע: על הכסא, ליד השולחן, מול המחשב... (מעניין אם יהיה למישהו תשובה אחרת לזה...) מיקום בדרך כלל: בדיוק איפה שאני נמצאת עכשיו. מיקום בארץ ישראל: תל אביב. מה אכלת אחרון? סלט יווני. מה שתית אחרון? מים. מה את/ה לובש/ת? חצאית וחולצה. יש עליך תכשיטים? אממ, שני צמידים, שתי שרשראות, טבעת ועגילים. את/ה אוהב/ת תכשיטים? כן, אבל אפילו שמה שנראה לכם שיש עלי עכשיו זה קצת מוגזם, זה ממש לא, תאמינו לי. (אה ואחת השרשראות נראית ממש כמו השרשרת השחורה של ורוניקה, ויש לי אותה מכיתה ח' אז אתם לא יכולים להאשים אותי בגנבה!) את/ה קורא/ת ספר כרגע? שניים. איזה? הממ, אחד באנגלית אז אני לא יודעת איך יקראו לו עברית והשני הוא חלוקת הארץ. מאוהב/ת? עוד לא מאוהבת, בואו נקרא לזה קראש. יש חבר/ה? לא. התנשקת פעם? כן... היה נחמד? מה נראה לכם? ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן? לוגן! מים/קולה? דיאט קולה. מתוק/מלוח? מתוק. לשתות/לאכול? לאכול. מוזיקה לועזית/ישראלית? לועזית.. כדורגל/כדורסל: אם אני צריכה לבחור אז כדורסל.

coralline

New member
היי ../images/Emo13.gif

התחלתי לראות את הסדרה בקביעות רק לא מזמן (אבל אני משלימה את החסר...) שם: איילת גיל: 16 מיקום כרגע: כיסא מול המחשב.. מיקום בדרך כלל: כנ"ל או בספה מול הטלויזיה מיקום בארץ ישראל: גמן גן מה אכלת אחרון? פיצה מה שתית אחרון? מים מה את/ה לובש/ת? חולצה בצבע תכלת ומכנסיים שחורות יש עליך תכשיטים? לא את/ה אוהב/ת תכשיטים? בעיקר שרשראות כי עגילים עושים לי אינפקציה את/ה קורא/ת ספר כרגע? כן איזה? הצל של אנדר עכשיו שאלות יותר אינטימיות מאוהב/ת? לא יש חבר/ה? לא בן/ת כמה הוא/היא? התנשקת פעם? היה נחמד? מתי הייתה פעם אחרונה שהתנשקת? אוקיי ועכשיו סתם כי משעמם לי.. מה עדיף? ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן? ממ לא יודעת מים/קולה? מים מתוק/מלוח? קשה קשה... לשתות/לאכול? לשתות? מוזיקה לועזית/ישראלית? לועזית כדורגל/כדורסל: כדורגל!!!

colilon

New member
וואלה...לפני שאני נרדם...

שם:יאיר גיל: 15 מיקום כרגע:על מזרון ים בבריכה עם הלפטופ על הברכיים... מיקום בדרך כלל: מתגלש...(אני לא הולךל לפרט יותר) מיקום בארץ ישראל: אמממ... מה אכלת אחרון? נראה לכם אני זוכר?! וופל?! מה שתית אחרון? שוקו...וזהו... מה את/ה לובש/ת? מה אני לובש.. ג'י אני לא יודע אהה כן, חצאית ושמלה... יש עליך תכשיטים? שמונה שרשראות וארבעה צמידי זהב עם פילוניםם קטנים וחמודים שמטיילים כזה הלוך וש...הגזמתי... את/ה אוהב/ת תכשיטים? בטח, הם יקרים... את/ה קורא/ת ספר כרגע? אממ...וואו.. איזה? נו כבר אמרתי, אממ...וואו... עכשיו שאלות יותר אינטימיות מאוהב/ת? בטח יש חבר/ה? כן, אוזניים ועיניים גדולות ושמה שולה.. בן/ת כמה הוא/היא? אממ, 35 התנשקת פעם? אממ... עם שולה?! היה נחמד? עם שולה?! מתי הייתה פעם אחרונה שהתנשקת? שוב, עם שולה?! הערה:שולה היא הכלבה המאוד מכוערת\מסריחה שלי... אוקיי ועכשיו סתם כי משעמם לי.. מה עדיף? ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן?לא דע...אני אישית אוהב את וויבל ולוגאן... מים/קולה?תלוי, זה נביעות או מי עדן? מתוק/מלוח?שמעתם פעם על פופקורן עם שוקולד מומס למעלה?! אני לא... לשתות/לאכול?אני כבר שמן אז...לאלכול...והרבה... מוזיקה לועזית/ישראלית?שרית חדד היא לועזית? אם כן אז ישראלית... כדורגל/כדורסל:כשאת אומרת כדורגל הכוונה היא לפוטבול אנגלי או אמריקקי?! תוספת: אני לא באמת בבריכה.. אני בים... או שלא...

למעלה