אממ שאלון

רותם654

New member
אממ שאלון ../images/Emo9.gif

.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): 5.סוכר או סוכרזית: 6.מלח או פלפל: 7.פלאפל או שווארמה: 8.פיתה או לאפה: 9.סמי או סוסו: 10.אחמד או סלים: 11.מועדון או בית קפה: 12.פאב או דאנס בר: 13.תאטרון או ז'אן דארק: 14.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר? 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה היא הקללה האהובה עליך? 4.איזה קול/רעש אתה אוהב? 5.איזה קול/רעש אתה שונא? 6.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 7.גלידה – בכוס או בוופל? 8.שוקו או וניל? 9.חוף או הרים? 10.לישון או לקום? 11.שקיעה או זריחה? 12.לילה או יום? 15.בזבזן או חסכן? 13.קור או חום? 14.סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 15.הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 16.עם מי היית רוצה להיות ברגע זה ממש? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: 2.בעל חיים: 3.ספר: 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10.עונה: 11.מקום להעביר בו חופשה: 12.רכב: 13.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 14.ציטוט מסרט/ספר/סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? 2.זכית לחיוך? 3.הענקת מחמאה? 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2.פחדת מהחושך? 3.עשית משהו מסוכן? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? 5.בכית בסרט? 6.אמרת "אני אוהב אותך"? 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? 8.הופעת בעירום בציבור? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?

עונה !!

מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי ומצחצחת שיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שממש קר לי 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בשינה ומנוחה 6.מה מפחיד אותך? חרקים ונחשים 7.מה מרתק אותך? לא יודעת 8.מה מעציב אותך? מוות 9.מה משמח אותך? שמישהו אחר שמח וטוב לו ... שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? סטייק 2.מה הארוחה החלומית שלך? אין אחת ספציפית 3.מה אתה שותה במהלך היום? כול מיני 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): אין 5.סוכר או סוכרזית: סוכר 6.מלח או פלפל: מלח 7.פלאפל או שווארמה: פלאפל 8.פיתה או לאפה:פיתה 9.סמי או סוסו: סוסו 10.אחמד או סלים: אחמד 11.מועדון או בית קפה: בית קפה 12.פאב או דאנס בר: דאנס בר 13.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 14.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אף אחד מהם אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אם תחיך החיים יחיכו אליך בחזרה 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה ווילה עם בריכה 3.מעשה נועז שעשית? אין 4.מעשה טפשי שעשית? אין 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אין לי .. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? ספרד,קנדה,שוויץ ואיטליה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מיאמי 8.מה יש לך מתחת למיטה?תהילים וכול מיני ברכות לסגולה 9. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: העניים 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר? לכיתה ח או ז 1.מה היא המילה האהובה עליך? ברוך השם 2.מה היא המילה השנואה עליך? לא .. 3.מה היא הקללה האהובה עליך? יחארים אבואק (זה אומר שאבא שך ימות בערבית ) 4.איזה קול/רעש אתה אוהב? כול דבר שנשמע טוב 5.איזה קול/רעש אתה שונא? אני שונאת את כול הצעקות האלה של הרוק !! 6.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אם שטיח אדום !! 7.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 8.שוקו או וניל? וניל 9.חוף או הרים? חוף 10.לישון או לקום? לישון 11.שקיעה או זריחה? שקיעה 12.לילה או יום? לילה 15.בזבזן או חסכן? בזבזן 13.קור או חום? חום 14.סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 15.הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 16.עם מי היית רוצה להיות ברגע זה ממש? אם אחותי שהיא בצבא !! :( דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור 2.בעל חיים: כלב 3.ספר: אין אחד ספציפי 4.סרט: אין אחד ספציפי 5.שחקן:אין אחד ספציפי 6.שחקנית: לירז ,וגלית גיאת 7.דיסק:של לירז 8.שיר: בעניים עצומות 9.מקום בילוי: יש כול מיני 10.עונה: קיץ 11.מקום להעביר בו חופשה: מיאמי 12.רכב: גיפ 13.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אין אחד כזה.. 14.ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אין כזה מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני שנייה 2.זכית לחיוך? לפני שעה 3.הענקת מחמאה? לפני יום 4.קיבלת מחמאה? לפנייה שעתיים 5.עשית משהו טפשי? לפני הרבה זמן 6.פינקת מישהו? לפני הרבה זמן 7.פינקת את עצמך? לפני הרבה זמן 10.התחרטת על משהו שאמרת? לפני שבוע 11.בכית? לפני שבוע 12.הסתפרת? לפני שנה וחצי האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? כן 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? לא 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אבא שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לא זוכרת 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אף אחד ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? טקס השבעה של אחותי 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר ברור !! 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אולי 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כפרה עליכם תזכו לחיים ארוכים !! אמממממןןןןןןןןן !!! 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא ..

עוננה ../images/Emo6.gif

.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מדליקה את הטלוויזיה על ערוץ 2 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מכוונת את השעון של הטלוויזיה שיתכבה אחרי 20 דקות בערך
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?למה יש כל כך הרבה גשם
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אח שלי הגדול בכור
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?שישי בערב עם החבר'ה ושבת בבית עם המשפחה
6.מה מפחיד אותך?ג'וקים[יש לי פוביה מטורפת],גנבים,אנסים,נרקומנים... 7.מה מרתק אותך?סיפורים על העבר 8.מה מעציב אותך?גשם,שניגמר לי הדמי כיס
,שהורגים ואונסים וכו' 9.מה משמח אותך?חברייייםםם
,משפפחה! שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?פיצה
,פתיתים
[אני יכולה לאכול את שני הדברים האלה תמיד וזה לא יציק לי] 2.מה הארוחה החלומית שלך?ארוחה כמו בבית מלון שיש הכול מהכוול! 3.מה אתה שותה במהלך היום?קולה,מים,תה
4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): XL יאממי
5.סוכר או סוכרזית:סוכר 6.מלח או פלפל:מלח 7.פלאפל או שווארמה:שווארמה 8.פיתה או לאפה:גם וגם
9.סמי או סוסו:סמי 10.אחמד או סלים:סלים 11.מועדון או בית קפה:מועדון 12.פאב או דאנס בר:פאב 13.תאטרון או ז'אן דארק:תאטרון 14.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו גלילאי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?חיים פעם אחד! 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?שופינג!!! 3.מעשה נועז שעשית?לא יגיד 4.מעשה טפשי שעשית?לא אגיד
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לא אגיד
6.האם היית בחו"ל, ואיפה?ארה"ב 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?אי בודד 8.מה יש לך מתחת למיטה?מלא דברים כי המיטה ניפתחת
9. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:לא אגיד
10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר?גיל 3-5 1.מה היא המילה האהובה עליך?לעזעזאל[מילה שאני אומרת כל הזמן!] 2.מה היא המילה השנואה עליך?אין כזאת
3.מה היא הקללה האהובה עליך?כוס אמק 4.איזה קול/רעש אתה אוהב?הקול של שפרה מהאח הגדול
5.איזה קול/רעש אתה שונא?דנה ממפרץ האהבה
6.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?כמו שעשו לתמרה וקרין בשיר שלנו 4 קבלת פנים עם דנה אינטרנשיונל
7.גלידה – בכוס או בוופל?וופל 8.שוקו או וניל?שוקו 9.חוף או הרים?חוף 10.לישון או לקום?לישון 11.שקיעה או זריחה?זריחה 12.לילה או יום?יום 15.בזבזן או חסכן?בזבזנית!! 13.קור או חום?חוווום 14.סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מפחידות 15.הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 16.עם מי היית רוצה להיות ברגע זה ממש?מממ....לא אגיד
דברים אהובים עלייך: 1.צבע:לבן,שחור,אדום 2.בעל חיים:כלב 3.ספר:בחינת בגרות,תריסים ירוקים פתוחים 4.סרט:סוף העולם שמאלה,רק כלבים רצים חופשי,יש לה ביצים,שוברות הלבבות 5.שחקן:יהודה לוי 6.שחקנית:לירררזז
7.דיסק:לירז,רן דנקר,קרן פלס,דודו טסה 8.שיר:אני רץ,עם אלה החיים,יש לי סיכוי להינצל,הזמן עושה את שלו..יש עוד מללא!! 9.מקום בילוי:פיצוציה או גשר עם החבר'ה
10.עונה:קייץץ 11.מקום להעביר בו חופשה:ניו-יורק 12.רכב:של אמא
13.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:מממ..ללא אגיד
14.ציטוט מסרט/ספר/סדרה:"הזמן עובר,מכירים אנשים חדשים","כולנו שווים כולנו בני אדם"
מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?שדיברתי בטלפון עם נתנאל 2.זכית לחיוך?מאחי הגדול בכור 3.הענקת מחמאה?בן דוד שלי אייל 4.קיבלת מחמאה?מאמא על הבגדים
5.עשית משהו טפשי?לא יגיד לכם אבל זה קרה בשלישי
6.פינקת מישהו?ממ...אתמול... 7.פינקת את עצמך?תלוי במה.. 10.התחרטת על משהו שאמרת?ליפני זמן מה.. 11.בכית?ביום שלישי
12.הסתפרת?ב 31.8 האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?כן 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן?כן 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית?לא! 5.בכית בסרט?כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?לאא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:נתנאל 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:דודה שלי אנה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אנה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך":_____ 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אחי הגדול בכור
ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?יציאה עם החבר'ה מחר בערב
2.צביקה הדר או צביקה פיק?צביקה הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?הראל סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא... 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?תודה
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?לא..זה דווקא מעיר את הפורום הזהה

../images/Emo41.gifדווקא בא לי../images/Emo3.gif

.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי?
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? כנ"ל?
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? בהתחלה התלבטתי איזה יום היום, אם צריך לקום לבצפר ואז נזכרתי שחופש
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לישון, קניון, לטייל, הופעות... 6.מה מפחיד אותך? מוות. 7.מה מרתק אותך? לא יודעת,אין משהו ספציפי 8.מה מעציב אותך? מוות, מחלות, תאונות... 9.מה משמח אותך? אנשים שאני אוהבת, מוזיקה, להשיג ת'מטרות שלי.. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? צ'יפס, בשר 2.מה הארוחה החלומית שלך? טוב זה ארוך
פיתה וחומוס לנגב, קבב וסטייק לייד, עם תוספת של צ'יפס וסלט
3.מה אתה שותה במהלך היום? מין בדר"כ 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): - 5.סוכר או סוכרזית: סוכר 6.מלח או פלפל: מלח 7.פלאפל או שווארמה: שווארמה 8.פיתה או לאפה: לאפה 9.סמי או סוסו: אע? 10.אחמד או סלים: כנ"ל \: 11.מועדון או בית קפה: בית קפה 12.פאב או דאנס בר: פאב 13.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 14.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אמממ אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אם יש משהו שאתה באמת רוצה, תעשה הכל[כמעט] כדי להשיג אותו, ולא לוותר או לשבת בבית ולחכות שזה יפול מהשמיים, לקום ולעשות משהו. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה בית 3.מעשה נועז שעשית? לא יודעת 4.מעשה טפשי שעשית? היה הרבה, לא זוכרת 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אם זה סוד למה שאני אגלה?
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא הייתי 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לא הייתי רוצה. 8.מה יש לך מתחת למיטה? כלום 9. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:
10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר? לכיתה ו' 1.מה היא המילה האהובה עליך? חבל"ז XD 2.מה היא המילה השנואה עליך? 'כוסית' 3.מה היא הקללה האהובה עליך? כוסעמקקק
4.איזה קול/רעש אתה אוהב? של אוריתי
5.איזה קול/רעש אתה שונא? חריקות S: 6.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? מאיפה לי? 7.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 8.שוקו או וניל? וניל 9.חוף או הרים? חוף 10.לישון או לקום? לישון 11.שקיעה או זריחה? זריחה 12.לילה או יום? יום 15.בזבזן או חסכן? חסכנית 13.קור או חום? קור 14.סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות חחחחחח 15.הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 16.עם מי היית רוצה להיות ברגע זה ממש? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור 2.בעל חיים: כלב 3.ספר: אי הילדים 4.סרט: הסודות 5.שחקן: אין 6.שחקנית: לירז 7.דיסק: מציאות נפרדת 8.שיר: עוד ארון אחד 9.מקום בילוי: שנקין 10.עונה: חורף 11.מקום להעביר בו חופשה: פריז 12.רכב: לא יודעת 13.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: חחח כל מי שאני אוהבת\מעריכה אמרתי לו. 14.ציטוט מסרט/ספר/סדרה: פפייי לא זוכרת מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום 2.זכית לחיוך? היום 3.הענקת מחמאה? היום 4.קיבלת מחמאה? היום 5.עשית משהו טפשי? אתמול 6.פינקת מישהו? לא יודעת 7.פינקת את עצמך? מה זה לפנק את עצמי? 10.התחרטת על משהו שאמרת? היום 11.בכית? לפני כמה ימים 12.הסתפרת? לפני חודשיים משהו כזה האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? יש מצב 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? לא 5.בכית בסרט? לא 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? כן 8.הופעת בעירום בציבור? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אחותע 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אבא שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אחותי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אתם לא מכירים. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אחותי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? מחר שנקין
2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כפרעליכם
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? יאס.

RTur

New member
עונה:

.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתלבש 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מדליק את הדיסקמן 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? סעמק איזו שינה גרועה 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אולגה 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בכיף חח 6.מה מפחיד אותך? אויש נו התחילו השאלות המעצבנות.. 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? פיצה 2.מה הארוחה החלומית שלך? ^ 3.מה אתה שותה במהלך היום? לרוב תה, מיצים.. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב): אנערף.. וודקה רדבול? קוקטיילים, קורונה.. 5.סוכר או סוכרזית: סוכר 6.מלח או פלפל: מלח 7.פלאפל או שווארמה: פלאפל 8.פיתה או לאפה: פיתה 9.סמי או סוסו: סומו 10.אחמד או סלים: סלים דיון 11.מועדון או בית קפה: בית קפה 12.פאב או דאנס בר: פאב 13.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 14.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: מי זה הקורנפלקס הזה? אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אין לי מוטו 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מפקיד בבנק? 3.מעשה נועז שעשית? לא יודע 4.מעשה טפשי שעשית? לא יודע 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: כשאני מורח משהו על פרוסת לחם אז אני לא יכול שיהיה לי חלק בלחם מקופח, אני חייב שיהיה מרוח על כ-ל השטח של הפרוסה חחח 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן. רוסיה, ארה"ב, קנדה, יוון, אוקראינה, ירוחם
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? הממ.. LA? 8.מה יש לך מתחת למיטה? במיטה בבסיס - התיקים שלי חח. 9. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: תח.. עיניים
10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר? ללא ספק כיתה ט'-יב' 1.מה היא המילה האהובה עליך? מוסיקה? חח 2.מה היא המילה השנואה עליך? פסיכומטרי חח 3.מה היא הקללה האהובה עליך? סעמק 4.איזה קול/רעש אתה אוהב? פסנתר? חח 5.איזה קול/רעש אתה שונא? נגנים שמזייפים 6.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? מה זה איך? שטיח אדום ולימוזינה כאילו דא?
7.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 8.שוקו או וניל? וניל 9.חוף או הרים? חוף 10.לישון או לקום? גם וגם 11.שקיעה או זריחה? שקיעה 12.לילה או יום? לילה 15.בזבזן או חסכן? באמצע 13.קור או חום? חוםםם 14.סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מעצבנות 15.הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 16.עם מי היית רוצה להיות ברגע זה ממש? עם הלהקה שלי בהופעה חח דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול/ירוק 2.בעל חיים: הממ.. לא יודע 3.ספר: כל ספר של דן בראון 4.סרט: סוף העולם שמאלה 5.שחקן: אדם סנדלר 6.שחקנית: לירז צ'רכי.. 7.דיסק: הדורבנים, לירז צ'רכי, דודו טסה 8.שיר: NO DOUBT-DONT SPEAK 9.מקום בילוי: יש כמה.. 10.עונה: קיץ 11.מקום להעביר בו חופשה: צימר 12.רכב: לא משנה 13.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: ביונסה חח 14.ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אויש נו מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? בטח לפני כמה שניות 2.זכית לחיוך? לפני כמה דקות 3.הענקת מחמאה? אתמול.. אין לי שמץ חח 4.קיבלת מחמאה? גם 5.עשית משהו טפשי? לא יודע 6.פינקת מישהו? אתמול 7.פינקת את עצמך? לפני שבוע 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא יודע 11.בכית?לא זוכר 12.הסתפרת? לפני שבוע האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? לא שזכור לי 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? לא 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אולגה 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אלה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אלה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לא זוכר 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: לא יודע ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? השנה האזרחית החדשה 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? כן 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תהנו 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? סוג של חח

יאא באלי בטוב חחח

מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?חוזרת לישון 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?שומעת שירים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?איזה יום יהיה לי 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אבא שלי הוא בא להאיר אותי לפסטיגל 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?לבלות עם חברים ולהיות עם המשפחה 6.מה מפחיד אותך?הרבה דברים 7.מה מרתק אותך?זה דבר כדי קשה חח קשה לעניין אותי 8.מה מעציב אותך?כל דבר הכי קטן אני ילדה די רגישה 9.מה משמח אותך?לשמוע על לירז שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?קוסקוס ואורז פרסי חח כמו שאמא שלי מכינה י'איך באלי עכשיו
2.מה הארוחה החלומית שלך?אממ... 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים וקולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב):לא שותה 5.סוכר או סוכרזית:סוכר 6.מלח או פלפל:מלח 7.פלאפל או שווארמה:פלאפל 8.פיתה או לאפה:לאפה 9.סמי או סוסו:אממ..מי אלה
10.אחמד או סלים:אף אחד 11.מועדון או בית קפה:שניהם אני מתה על המקומות האלה 12.פאב או דאנס בר:פאב נירא לי 13.תאטרון או ז'אן דארק:תאתרון 14.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:אמממ...אף אחד חעחע:D אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?לירז צ'רכי 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?הולכת לחנות 3.מעשה נועז שעשית?להתפרץ היום למאחורי הקלעים של הפסטיגל אממ...אבל היה אחלה חח הצתלמתי עם כל הכוכבים טוב את חלק כבר ראיתי לא פעם 4.מעשה טפשי שעשית?עשיתי המוןן אבל על אף אחד אני לא מצטערת כי מטעויות לומדים 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?או או עכשיו לתת את כל הרשימה הייתי במלא מקומות הייתי ביוון ספרד צרפת טורקיה נוי יוקר ארצות הברית לונדון סן פרנסיסקו איטליה ובתילאנד 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?נוי יוקר נירא לי אבל הכי טוב בבית 8.מה יש לך מתחת למיטה?אבק חח המון אבק 9. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:חזה חח:p 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר? כשהייתי קטנה ועם לתקופה קרובה לפגישה עם לירז ועדן 1.מה היא המילה האהובה עליך?לירז צ'רכי חחח אני שומעת את השם הזה אני נדלקת חעחע:D 2.מה היא המילה השנואה עליך?בובה 3.מה היא הקללה האהובה עליך?כלבה חח אני לא אוהבת לקלל 4.איזה קול/רעש אתה אוהב?את הכל של לירז צ'רכי 5.איזה קול/רעש אתה שונא?את הקול על התוכי שלי הוא חופר 6.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?יפה בלי לראות את החטאים שעשיתי כאילו לא שעשיתי משהו רציני אבל בלי לראות את הטעויות 7.גלידה – בכוס או בוופל?וופל 8.שוקו או וניל?וניל 9.חוף או הרים?חוף 10.לישון או לקום?לישון 11.שקיעה או זריחה?שקיעה הכי רומנטי בחושך 12.לילה או יום?לילה 15.בזבזן או חסכן?בזבזנית ברמות היסטריות 13.קור או חום?קור אני אוהבת חורץ 14.סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות נירא לי 15.הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?תמיד רואה חצי ריקה 16.עם מי היית רוצה להיות ברגע זה ממש?לירז צ'רכי דברים אהובים עלייך: 1.צבע:לבן 2.בעל חיים:כלב 3.ספר:לא קוראת כל כך ספרים 4.סרט:מדגסקר 5.שחקן:יהודה לוי ורן דנקר 6.שחקנית:לירז צ'רכי ברורררר 7.דיסק:של ריטה ולירז 8.שיר:הכל יהיה בסדר 9.מקום בילוי:בצי'קה במקום כזה שכל הח'ברה שלי יוצאים אליו ביום שישי 10.עונה: 11.מקום להעביר בו חופשה:אילת או מחוץ לארץ 12.רכב:ג'פ 4 על 4 חח אני מתה על האוטו שלנו 13.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:ילד מהכיתה שלי אני מאוהבת בו אבל לא אמרתי לו את זה
14.ציטוט מסרט/ספר/סדרה:לא ככה,ככה חעחעח עדןןן זוכרתתת:D מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?חח היום כהצטלמתי עם כל הכוכבים של הפסטיגל 2.זכית לחיוך?היום מכל הכוכבים של הפסטיגל חעחע:D 3.הענקת מחמאה?היום,לשירי מימון 4.קיבלת מחמאה? היום מדון לני גבאי 5.עשית משהו טפשי?אתמול
6.פינקת מישהו?היום,סייתי צריכה לסדר את החדר שלי כי חברה שלי מחיפה באה לישון אצלי 7.פינקת את עצמך?זה קורה הרבה גם היום 10.התחרטת על משהו שאמרת?אתמול
11.בכית?אתמול
12.הסתפרת?מיזמן זה לא קרהההההה האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לאא!!!ואני גם יוותר על התענוג! 2.פחדת מהחושך?אני אל אוהבת ממש ממש חושך ביגלל בכללי 3.עשית משהו מסוכן?שילשום 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית?לא קרה! 5.בכית בסרט?אתמול ראיתי סוף העולם שמאלה והתחלתי לבכות לא יודעת למה 6.אמרת "אני אוהב אותך"?היום!אבל אני לא חושבת שהילד שאמרתי לו את זה הבין את זה 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?הלוואי שזה לא היה נכון!היה לי יותר קל 8.הופעת בעירום בציבור?לאאאאאאאאא!!!!! לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:את יולה חברה שלי זו שבאה עלינו מחיפה 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:עם רעות ועדי עשינו שיחת של שלוש 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:עדן 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך":לעומרי הילד שדיברתי אליו בשאלה 6 ו-7 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:יולה חח היא באה לישון פה..אז היא באה מהנביעה ברכבת שהייתה ממש עייפה אז היא ישנה אצלי במיטה ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?ללכת לצי'קה עכשיו ! 2.צביקה הדר או צביקה פיק?צביקה הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?אממ...מי שמשעמם לו חחח 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?יש לי שאלה משמעם לכם? וחוץ מזה עם זה מישהו מהפורום אז אני אוהבת את כולכם 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?כןןן!!!!חעחע:D

רותם654

New member
עונה..../images/Emo9.gif

מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פיפי חחח
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?שומעת מוזיקה
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?שאני צריכה להתקשר לחברה שלי...
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אחותי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בדרך כלל כל הבוקר אני בחוץ עד הצהריים... 6.מה מפחיד אותך?שמשהו רע עומד לקרות ואני לא יודעת מזה... 7.מה מרתק אותך?לקחת סיכונים(בעיקר בבצפר
) 8.מה מעציב אותך?שאני גורמת למישהו אחר רע
9.מה משמח אותך?ימים שהכל הולך טוב בהם!!!
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?סושי
2.מה הארוחה החלומית שלך?הרבה דברים... 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים בטעמים
4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב):לא... 5.סוכר או סוכרזית:סוכר
6.מלח או פלפל:מלח
7.פלאפל או שווארמה: שווארמה
8.פיתה או לאפה:פיתה
9.סמי או סוסו:חחח..סמי
10.אחמד או סלים:סלים
11.מועדון או בית קפה:בית קפה
12.פאב או דאנס בר: פאב
13.תאטרון או ז'אן דארק:תאטרון 14.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו גלילאי
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?"להנות מהחיים...כמו שאתה
" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?צורחת מאושר
3.מעשה נועז שעשית?לא זוכרת... 4.מעשה טפשי שעשית?עזבו..פדיחות.... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לא מגלה!!!
6.האם היית בחו"ל, ואיפה?כן אממ.. ארגנטינה,צרפת,הולנד,בלגיה,גרמניה,שוויץ,איטליה...
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?ארגנטינה ליד הדודים שלי או בארה"ב
8.מה יש לך מתחת למיטה?קופסאות של פליימוביל 9. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:העיינים
10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר? הייתי מתחילה את כתה א' שוב... 1.מה היא המילה האהובה עליך?ספסל חחח..
לא סתם "כן.." 2.מה היא המילה השנואה עליך?"לא"
3.מה היא הקללה האהובה עליך?מטומטם... 4.איזה קול/רעש אתה אוהב?של אנשים ברחוב.. 5.איזה קול/רעש אתה שונא?מוסיקה על ווליום ענקי :-{ 6.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?בזיקוקי דינור!!!חח..מה איך?כמו שאני
7.גלידה – בכוס או בוופל? בכוס
8.שוקו או וניל?וניל 9.חוף או הרים?חוף 10.לישון או לקום?לישון
11.שקיעה או זריחה?זריחה
12.לילה או יום?אמ...שנהם 15.בזבזן או חסכן?בזבזן ברמות חחח 13.קור או חום?חום 14.סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מפחידות... 15.הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 16.עם מי היית רוצה להיות ברגע זה ממש?עם חברים שלי... דברים אהובים עלייך: 1.צבע: תכלת,לבן,ירוק ושחור... 2.בעל חיים:כמעט הכל במיוחד כלבים... 3.ספר:פרוזה,מתח... 4.סרט:יש מלא...בעיקר אימה וקומדיות רומנטיות 5.שחקן:עופר שכטר
6.שחקנית:לירזזז
7.דיסק:מריה איסבל 8.שיר:Story Of A Girl 9.מקום בילוי:ת"א 10.עונה:אביב
11.מקום להעביר בו חופשה:חו"ל? 12.רכב:לא יודעת.... 13.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:יש...לא רוצה להגיד מי... 14.ציטוט מסרט/ספר/סדרה:"גם אם בחוץ מעונן בסוף השמיים תמיד כחולים.."משהו כזה
(כמעט מלאכים) מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?היום בבוקר 2.זכית לחיוך?אתמול 3.הענקת מחמאה?אתמול 4.קיבלת מחמאה?אתמול 5.עשית משהו טפשי?לפני החופש 6.פינקת מישהו?מזמן.. 7.פינקת את עצמך?ביום הולדת שלי
10.התחרטת על משהו שאמרת?אתמול חח... 11.בכית?לפני שבוע בערך... 12.הסתפרת?עסיתי פן אם זה נחשב ביום חמישי האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לא..
2.פחדת מהחושך?לא מהחושך... 3.עשית משהו מסוכן?כן 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית?לא 5.בכית בסרט?כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?לא! לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אבא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:פז חברה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:פז.. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך":חבר שלי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אחותי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?ת"א 2.צביקה הדר או צביקה פיק?הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?אולי 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?תהנו? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?אממ... לא העביר לי ת'זמן...

רוית46

New member
עונהה:

1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?פותחת טלויזיה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?למה להעיר אותי?? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?סרטים חברות בהנאה.. 6.מה מפחיד אותך?עכברים 7.מה מרתק אותך?ספר או סרט מסתורי 8.מה מעציב אותך?מוות 9.מה משמח אותך?משפחה חברים ששמח למישהו שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?מרק תימני ולימון 2.מה הארוחה החלומית שלך?בשר ציפס סלט 3.מה אתה שותה במהלך היום?קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב):אין 5.סוכר או סוכרזית:סוכר 6.מלח או פלפל:מלח 7.פלאפל או שווארמה:שווארמה 8.פיתה או לאפה:פיתה 9.סמי או סוסו:סוסו 10.אחמד או סלים:סלים 11.מועדון או בית קפה:בית קפה 12.פאב או דאנס בר:דאנס בר 13.תאטרון או ז'אן דארק:תאטרון 14.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו גלילאי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?הגרסה האופטימית:החיים קשים אך שורדים,הגרסה הפסימית:החיים קשים ואז מתים 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?חורשת את העיר בקניות קונה וילה ואוטו 3.מעשה נועז שעשית?חיקיתי מול בית ספר שלם מפורסמים בקטעים מצחיקים 4.מעשה טפשי שעשית?לא יודעת.. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:כשאני לוקחת צלחת ושמה אוכל אז בזמן שאני באה לשים את האוכל במיקרו אני לוקחת כפית ממלאה אותה באוכל ומחזירה לקופסא באוכל חחח או לפעמים מוסיפה עוד כפית.. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?לא הייתי. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?ארגנטינה,אל איי,פריז,רומא, 8.מה יש לך מתחת למיטה?מלא ניירות ונוסטלגיה 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עיניים 10 אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר?לכיתה ו' 1.מה היא המילה האהובה עליך?ס22ה 2.מה היא המילה השנואה עליך?קנאה 3.מה היא הקללה האהובה עליך?טפנו.. 4.איזה קול/רעש אתה אוהב?שקט רוגע.. 5.איזה קול/רעש אתה שונא?קול שגורם צמרמורת 6.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?בכל דרך שהיא העיקר להגיע לשםם 7.גלידה – בכוס או בוופל?בפוול 8.שוקו או וניל?וניל 9.חוף או הרים?הרים 10.לישון או לקום?לישון 11.שקיעה או זריחה?שקיעה 12.לילה או יום?לילה 15.בזבזן או חסכן?חסכנית 13.קור או חום?חום 14.סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מפחידות 15.הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 16.עם מי היית רוצה להיות ברגע זה ממש?לא יודעתת דברים אהובים עלייך: 1.צבע:גווני הכחול 2.בעל חיים:דולפין 3.ספר:אל עצמי 4.סרט:אין כמו בבית 5.שחקן:ליאוז אשכנזי 6.שחקנית:לירז צ'רכי 7.דיסק:"לירז צ'רכי" 8.שיר: "בסוף היום אני צריכה אותך" 9.מקום בילוי:קניון 10.עונה:קיץ 11.מקום להעביר בו חופשה:אילתת 12.רכב:גיפ' 13.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:לא יודעת יש המון אנשי 14.ציטוט מסרט/ספר/סדרה:"הוא הרס לי את החיים ואני יגמור לו את הקריירה "איך תגמרי לו?" "אני אסכסך אני אחמם ואז אני אשבור ובסוף אני גם אגמור" מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?לפני שנייה 2.זכית לחיוך?כל הזמן 3.הענקת מחמאה?אתמול 4.קיבלת מחמאה?לפני שעה 5.עשית משהו טפשי? לפני שבוע 6.פינקת מישהו?לפני יומיים 7.פינקת את עצמך?היום 8.התחרטת על משהו שאמרת? לפני החופש 9.בכית?היום ב-12 10.הסתפרת?לפני הרבהה (6 שנים,ורק אני עושה קצוות) האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לאא 2.פחדת מהחושך?כן כשהייתי קטנה 3.עשית משהו מסוכן?כן 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית?לא 5.בכית בסרט?כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אח שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:בת דודה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:בת דודה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך":חבר 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אחותי התינוקת ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?סרט 2.צביקה הדר או צביקה פיק?צפיקה הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?הראל סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?כן 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?מה ניש? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?לא היה נחמד

למעלה