אממ שאלה...

מיכל C

New member
אממ שאלה...

למישהו שמכיר מסעדות\בתי קפה בירושלים מה פתוח ביום שישי במושבה הגרמנית? ויש שם גלידריה כזו..אני לא יודעת איך קוראים לה אבל ראיתי שיש שם שלט שכתוב עליו מקס ברנר..ידוע לכם איך קוראים למקום ואם הוא פתוח בשבת?

מיצמיצ69

New member
יש גלידריה מעולה בשם עמק השוקולד

ברח' עמק רפאים (אין קשר למקס ברנר)

מיכל C

New member
פתוח בשישי?

וידוע לך על עוד משהו במושבה שפתוח בימי שישי?

מיצמיצ69

New member
לא, אין לי מידע

על ירושלים רק יכולה להמליץ לך לחנות כחוק במושבה הגרמנית.... הם שמים שם שלט בתחילת רחוב וחושבים שהתל אביבים יבינו מזה שאסור לחנות לאורך כל הרחוב... אין שום סימון אדום לבן או כחול לבן... יש חניון חינם איפה שהוא - די בהתחלת עמק רפאים

בעמק רפאים

בשישי פתוחים רק הבית קפה בקולנוע סמדר ונדמה לי שגם הארומה שם. יש גם במתחם הרכבת הישן את קולוני שמאוד נחמד שם. הגלידריה שאני חושבת שהתייחסת אליה - היא סניף של אלדו, ולא יודעת לגבי שעות פתיחה שלה (אבל הייתי מהמרת שסגור). בכל מקרה במרכז העיר תמצאי הרבה יותר מסעדות שפתוחות בשבת.

מיצמיצ69

New member
הגלידריה היא ממש לא אלדו

קוראים לה עמק השוקולד-הר זהב ואאל"ט זה בעמק רפאים 23

הגלידריה שמיכל התייחסה אליה

למיטב הבנתי היא כן אלדו, ששם מוכרים לא רק גלידה אלא גם מוצרים של מקס ברנר. כבודו של עמק השוקולד-הר זהב במקומו (וגם שם מוכרים שוקולד...), אבל בכל מקרה, הרחוב ארוך ויש בו שתי גלידריות... ואם כבר דיברנו על גלידריות בירושלים - במרכז כלל (בכניסה מרחוב אגריפס) - מסתתר לו הסניף המחודש של הגלידריה המיתולוגית "קונוס" - גלידה פשוט נפלאה -מומלץ בחום!

למעלה