אממ שאלה מישהו יכול להסביר לי מה זה נויורק האוס? ולתת לי שמות של שירים לדוגמה? תודה מראש
י יערושי New member 30/9/06 #1 אממ שאלה מישהו יכול להסביר לי מה זה נויורק האוס? ולתת לי שמות של שירים לדוגמה? תודה מראש
X X Slider New member 30/9/06 #2 ניויורק האוס זה סגנון מוזיקה הדוגמא הכי ברורה זה עופר ניסים Offer Nissim. כל הטראקים שלו זה ניו-יורק.
ניויורק האוס זה סגנון מוזיקה הדוגמא הכי ברורה זה עופר ניסים Offer Nissim. כל הטראקים שלו זה ניו-יורק.
Z zoomout New member 1/10/06 #3 הסגנון שלו זה לא tribal במקרה ? כי ניו יורק האוס זה סגנון האוס דאנס עכשיוי עם סאונד משנות ה 70... הדוגמה לזה : scooter - shake that modjo - lady
הסגנון שלו זה לא tribal במקרה ? כי ניו יורק האוס זה סגנון האוס דאנס עכשיוי עם סאונד משנות ה 70... הדוגמה לזה : scooter - shake that modjo - lady
א א ו ח נ ה New member 1/10/06 #4 מה הקשר בכלל לסקוטר ומודג'ו? סקוטר זה בכלל דאנס אירופאי ומודג'ו עשו French-House.
G GnG17 New member 1/10/06 #5 בגדול ניויורק הואס זה האוס איטי בדומה לדייפ האוס שבדרך כלל מכיל וולקל קצר שחוזר על עצמו. לבסוף השיר מגיע לאיזשהי נק' שיא. עופר ניסים הוא דוגמא טובה וכך גם רוב השירים שלו.
בגדול ניויורק הואס זה האוס איטי בדומה לדייפ האוס שבדרך כלל מכיל וולקל קצר שחוזר על עצמו. לבסוף השיר מגיע לאיזשהי נק' שיא. עופר ניסים הוא דוגמא טובה וכך גם רוב השירים שלו.