אממ שאלה

m a m i 1 8

New member
אממ שאלה

באיזה שיעור המורה כבר הפסיק לגעת לכם בהגה וכאלה..כאילו מתי נהגתם באופן עצמאי לחלוטין ??

m a m i 1 8

New member
לא לא הבנת ..

כאילו ברור שמהשיעור הראשון..אבל נניח אני נוסעת בכביש מהיר או משו אז הוא ואני לפעמים קצת סוטה מהנתיב אז הוא מיישר אותי וכאלה ..

samata

New member
כנס כנס...

(/¯'/................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/...... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\.......

sansap

New member
זה תלוי איך את נוהגת... אבל

אפילו כשתגיעי לשיעור 30 ככה יכול להיות שהוא יתערב לך בהגה...זה לא אומר כלום..

edlyn

New member
ממ

אני בשיעור שלישי והמורה שלי נוגע לי בהגה רק מתי שאני סוטה קצת מהנתיב. אני מניחה שזה משתנה מאדם לאדם והשליטה האישית שלו בהגה.

samata

New member
זה תלוי

כל עוד אין סכנה בפעולות הנהיגה שלך - המורה לא יגע לך בהגה. לכן זה תלוי אך ורק בך.

2 Mיכל

New member
ממ...

אני בשיעור 16 והוא נוגע לי רק כשהוא פוחד שאני אתקע במכונית חונה (יש לי נטייה לגרום לו להתקפי לב בקטעים האלה), או כשהוא אומר לי לעשות משהו שמסיח את תשומת לבי מההגה. זה יוצא בערך פעם בשיעור.

2 Mיכל

New member
שזה נקרא נהיגה עמצאית לפי דעתך

או לא? ד"א, נראה לי שלי אישית הייתה בעיה עם ההגה בהתחלה. היה איזה שיעור וחצי שבו נהגתי על הכביש והיד של המורה הייתה על ההגה כמעט כל הזמן.

m a m i 1 8

New member
אממ

לדעתי המורה לא נוגע לי הרבה בהגה..אבל יש לי בעיה שאני תופסת תהגה חזק מדי ואז האוטו פשוט זז לי כל פעם במקום לנסוע ישר ..

edlyn

New member
גם אני ../images/Emo6.gif

אבל זה מהלחץ של השיעורים הראשונים. חחח אני אוחזת בהגה ממש חזק, כאילו שהוא יברח לי בין הידיים וכל הזמן המורה שלי מעיר לי על זה וצוחק עלי
"תלטפי אותו, הוא עדין"

popapipu

New member
לי יש בעיה שאני

כל הזמן מסתכלת על ההילוכים, אני לא מצליחה להעביר הילוך הלי להסתכל... אז המורה שלי איים שהוא ישים לי תמונה של עראפת על ההילוכים

edlyn

New member
חחחח

איזה מצב מוכר
עד שמתרגלים... גם אני כשאני מורידה הילוכים אני מסתכלת. אבל לא חטפתי איום של תמונת עראפת עליהם
מקורי.

למעלה