אממ... שאלה!

shooshale

New member
אממ... שאלה!

לא בטוחה שזה המקום הנכון אבל בדרך כלל לבנות יש את כל השיט הזה אז אולי תוכלו לעזור לי =) אני מחפשת את "דיאטת הנקודות". את הרשימה של סוג האוכל והנקודות של כל אחד.. למשהיא יש?...

אני בטוח שבאינטרנט תסיגי את זה...

וחוץ מזה זה סתאם שטיפת מוח! רק שתדעי אם את רוצה לעשות דיאטה אז תלכי הרבה ותעשי 20 כפיפות בטן של 3 סטים תחזרי אלי אחרי חודש.

ותגידי לי כמה רזית

והינה כמה דברים חשובים... תעשי את זה כל יום הליכה 3 קילומטר ומעלה עד 5 קילומטר ואם את לא יכולה לעשות 20 כפיפות בטן שעשי פחות....

shooshale

New member
ממ...

לא קשור אני לא רוצה לרזות או משהו חח אין לי כוח לזה אני רק רוצה לראות כמה מליון נקודות אני אוכלת ביום

אה... הבנתי אז תפשי בסיפריה למשל

חייב להיות את זה שם... ותודעי לנו כמה אכלת. ובקשר לזה שאין לך כוח אז חבל...

Eynav Naharan

New member
ניראה לך שרק הליכה וכפיפות יעזרו!?

ממש לא.... וחוץ מזה מי שלא יכול את זה... אני עושה אבל כניראה שעם מתקן שהוא לא ממש טוב כאילו הוא לא עושה באמת תשרירים... בכל מקרה אני עושה כמה פעמים בשבוע הרבה... והולכת 20 ד' בערך 2 קילומטר+10 ד' באופנים כאלה של חדר כושר.... ועובדה כלום לא זז...

tamarushz

New member
הכל שטויות!

פשוט צריך להיות בחוג ספורט [אני ממליצה על ג'ודו.. חיחי] ועם כל הדברים שעושים שם, אין כזה דבר שמן, לא משנה כמה אתה אוכל. [כאן נכס הקטע של הגנים.. מי שיש לו מבנה גדול אין מה לעשות.. ומי שמעגל פינות יכול לסתום את הפה ולשבת בפינה]

ODana

New member
בנות, זה נושא חשוב!

אני חושבת ששרוט צודק - רק עם שילוב של פעילות גופנית אפשר לרזות. עינב - אל תתייאשי. קודם כל פעילות גופנית זה לא רק מחטב אלא גם בריא. עכשיו, יש לי עצה כזאת בשבילך: להיכנס קצת לכל העניין של הרכב תזונתי נכון לאורך היום, איזון. וגם: לבשל לבד, לא לקנות מוכן. סתיו אלופה בכל מיני מטעמים בריאים כאלה (שאפילו רוני מוכנה להודות שזה בריא). ברגע שמכינים לבד יודעים מה נכנס פנימה ואז קורה משהו אחר בקשר שלנו עם האוכל. יש השקעה ויצירתיות בשביל עצמנו. ולא עוד פיתה עם משהו. נסי לאכול פחות לחם ומתוקים ויותר ירקות, פירות, דגנים וקטניות. ואם את צריכה פירוט מה זה מה - רק תגידי. זה באמת נושא חשוב ואנחנו נשמח לעזור גם בזה!

Eynav Naharan

New member
אמ..

לעומת ישראל אני אוכל יותר מסודר ויותר טוב+ספורט כמה פעמים בשבוע... לא החלטתי על דיאטה שאני עושה אבל משתדלת אם אני יחליט שזה דיאטה אני לא יעמוד בזה.... אמ... הרוב אני אוכלת בבית אני אוכלת משהו ב6 וחצי ככה בבוקר ואז יוצאת לבי"סאחר"כ 12:30 חוזרת בערך 13:00 אוכלת צהריים ואחר"כ פרי או משו מתוק ולפעמים בכלל לא אחר"כ עד הערב כמעט לא אוכלת כלום לפעמים יש ימים שיוצא שסתם אוכלת שטויות אבל לא תמיד אני בבית בקיצור ובערב אני אוכלת סלט וסתם עם לחם ביצה חביטה גבינה(אין פה גבינות כמו בארץ)אין קוטז ואין גבינה לבנה רגילה זה הרוב ממרחים או גבינה צהובה... אין לי מה לעשות עם זה... וזהו בערב בד"כ גם יוגורט עם תות ובננה אחרי ארוחת ערב... יאמי חחח רק פה אני אוכלת את זה בארץ לא אכלתי.. אבל זה עדיף מאשר שוקולד או לחם עם שוקולד בע...

תעשי פיעילות גופנית זה מניסיון קודם

שהייתי בן 15 הייתי שמן מה זה שמן 126 קילו ורזיתי יותר מ-80 קילו בשנה זה מטורף נכון? הכול בזכות הפעילות הגופני אני מדבר מניסיון..

תעשי פיעילות גופנית זה מניסיון קודם

שהייתי בן 15 הייתי שמן מה זה שמן 126 קילו ורזיתי יותר מ-80 קילו בשנה זה מטורף נכון? הכול בזכות הפעילות הגופני אני מדבר מניסיון..

tamarushz

New member
ברור שזה קשור לאוכל!!

כי אם את אוכלת ולא עושה כלום את משמינה.. צריך לאכול ולעשות כושר, לא לא לאכול בכלל..

למעלה