או....
טוב, אז דבר ראשון... לתגובה הראשונה... הקליפים והסינגלים שהם משחררים הם תמיד השירים היותר נורמלים בדיסק, ולכן לא ניתן לשפוט לפי זה... ובקשר לשני... אני ממש לא מסכים איתך, דבר ראשון הם בכלל לא מונוטוניים, להיפך, הם אחת הלהקות הכי לא מונוטניות... אין אף זוג שירים שלהם שישמע דומה בכלל וזה בגלל ההתחלפות התמידית של המוסיקאים וחוסר ההדבקות לסגנון מסויים. עכשיו, לפי ההתחלה של התגובה שלך ("לא צריך להכיר את הלהקה לעומק על מנת לשפוט, אפשר לדעת מהרגע ששומעים אותם") אני מניח שאתה לא מכיר אותם לעומק... הם מסוג הלהקות שכשאתה שומע בהתחלה הם ישמעו לך סתם, משעממים ואחרי שתשמע דיסק שלהם 4-5 פעמים תתחיל להבין את הגאונות מאחורי כל שיר, דעתי לפחות... אם אתה כן מכיר לעומק אז אני מכבד את דעתך למרות שבקשר למה שאמרת "מדובר בלהקה שנופלת על ריף אחד שהוא מאוד מגניב, ומריצה אותו בלופ מאה פעם עד שנגמר השיר" , זה לגמרי לא נכון... החל מהקטע של ה"מגניב" שזה בכלל לא משהו שאתה יכול להגיד בקשר לאנשים האלה, כי מדובר בפרוייקט של מעל 10 (אולי 20?) מוסיקאים שונים בעלי נסיון שונה בתחומים שונים במוסיקה שכל הרעיון שלו הוא ליצור את המוסיקה שהם אוהבים, וזהו. ובקטע של הריפים, זה לגמרי לא נכון, וזה כבר לא עניין של דעה, אלא עובדה, כי אתה יכול לשמוע את כל שלושת הדיסקים ולא למצוא מעל 5 שירים בעלי ריפ שחוזר על עצמו... אבל אם יש מישהו שכן מכיר את הלהקה לעומק אז אני ישמח לדעת מה הוא חושב...