אמא שלי יולדת בעוד שבועיים וחצי בת [ב"ה] ועדיין לא בחרה שם.. בעקרון היא מתלבטת בין 2 שמות: אופָל ליאל איזה שם לדעתכם יותר יפה? אם יש לכם רעיונות לעוד שמות יפים ומקוריים- אני אשמח..
ראשית: בשעה טובה ושיהיה לה לידה קלה-אמן אני גם רציתי לקרוא לבת שלי (הקטנה) ליאל כי זה שם יפה ממש וגם הילדה שלי ושל אלוהים לי-אל אבל רב אמר לי שזה לא שם טוב אז ירדתי מזה גם אופל שלם יפה אבל קצת מוזר ואם כותבים בלי ניקוד זה חושך ואפילי ומדכא חוץ מזה שאין הרבה שמות כאלה אז זה מוזר קצת אני מקווה שתבחרו שם שמתאים נגיד למעיין שלי רציתי כמה שמות בין השמות היה יעל וזה לא התאים לה לא יודעת למה צריך משהו שאמא שלך תתחבר אליו. כיום את השם של רותם אני לא מבינה למה בחרתי אבל אני לא הולכת לשנות לה אני מקווה שגם היא לא תשנה ואם כן שתהיה מאושרת עם מה שיש לה... הרבה טוב! מיטל.
בחיים לא הייתי קוראת לבת שלי ככה! אנחנו יהודים השתדלתי לחשוב בשם מודרני יחסית ולא שרה או מרים אני חושבת שהבנות שלי או כל ילד צריך שם ראוי ושלא ילעגו לו אני אישית כבר לא ממש אוהבת את השם של בתי הקטנה אבל הוא נשאר שם נורמלי ואין מצב שיצחקו עליה הבעיה בו זה הכיוניים כי למעיין שלי יש נונה ומוש מוש ומיוש ועוד הרבה ולרותם אין כל כך אז אני קוראת לה מאמי כפרה חיים שלי וכאלה והגננת אומרת שזה ערסי ויותר מדי קולי אבל מה לעשות כל החיים לפני אני בכל זאת רק בת 19... קיצור לא מריקייט אני לא יודעת מה עבר או עובר לך בראש שחשבת על זה ואשמח לפירוט