אממ שאלה קטנה..

אממ שאלה קטנה..

אמא שלי יולדת בעוד שבועיים וחצי בת [ב"ה] ועדיין לא בחרה שם.. בעקרון היא מתלבטת בין 2 שמות: אופָל ליאל איזה שם לדעתכם יותר יפה? אם יש לכם רעיונות לעוד שמות יפים ומקוריים- אני אשמח..

לא מחבבת את שני השמות../images/Emo219.gif

אבל מי אני שאומר,הרי אין לי טעם בכלל XD. המ. אין לי מה להציע לך ^^''.

דורה17

New member
אני אומרת ליאל...

יותר יפה חח חוץ מזה שאם כבר שואלים אותי אז אני בעד ליאור/ אור שזה אמנם לא מקורי אך יפה.... או ספיר חח שזה גם יפה

מיטלי 201

New member
מיטל (שם יפה)

ראשית: בשעה טובה ושיהיה לה לידה קלה-אמן אני גם רציתי לקרוא לבת שלי (הקטנה) ליאל כי זה שם יפה ממש וגם הילדה שלי ושל אלוהים לי-אל אבל רב אמר לי שזה לא שם טוב אז ירדתי מזה גם אופל שלם יפה אבל קצת מוזר ואם כותבים בלי ניקוד זה חושך ואפילי ומדכא חוץ מזה שאין הרבה שמות כאלה אז זה מוזר קצת אני מקווה שתבחרו שם שמתאים נגיד למעיין שלי רציתי כמה שמות בין השמות היה יעל וזה לא התאים לה לא יודעת למה צריך משהו שאמא שלך תתחבר אליו. כיום את השם של רותם אני לא מבינה למה בחרתי אבל אני לא הולכת לשנות לה אני מקווה שגם היא לא תשנה ואם כן שתהיה מאושרת עם מה שיש לה... הרבה טוב! מיטל.

לאיור

New member
../images/Emo9.gif

לא מתה על שני השמות אבל אם כבר אז ליאל, אבל שיהיה המון מזל טוב !!#@~!:)

../images/Emo170.gif../images/Emo117.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

ורק הצלחה
השמות נורא יפים, אני ממליצה גם על - רון. כןכן לבת

fireyes

New member
אהממ...../images/Emo13.gif

קודם כל מזל טוב ושתהיה לה לידה קלה ב"ה.. אני כן אהבתי את שני השמות והייתי בוחרת מתוכם בליאל יש לי עוד הצעות לשם בשבילכם: ליאם שחף שיר שיהיה בהצלחה!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקודם כל מזלטוב :)

לדעתי השם הכי יפה לבת, זה עדן ודניאל אם לבחור מבין שתי האפשרויות זה ליאל [:

קודם כל מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif

ואם כבר אז ליאל .. אבל אני ממליצה על השם מיכל .. לדעתי שם יפה

ואו. אופל. איזה שם מדהים ../images/Emo99.gif

אני אישית אוהבת בעיקר את השמות: ים, אגם, ליאן, אופק, ורד, ליאור, מריקייט יש עוד המון אני אוהבת שמות מיוחדים, אבל הם מוזרים עזבו

מיטלי 201

New member
מריקייט????

בחיים לא הייתי קוראת לבת שלי ככה! אנחנו יהודים השתדלתי לחשוב בשם מודרני יחסית ולא שרה או מרים אני חושבת שהבנות שלי או כל ילד צריך שם ראוי ושלא ילעגו לו אני אישית כבר לא ממש אוהבת את השם של בתי הקטנה אבל הוא נשאר שם נורמלי ואין מצב שיצחקו עליה הבעיה בו זה הכיוניים כי למעיין שלי יש נונה ומוש מוש ומיוש ועוד הרבה ולרותם אין כל כך אז אני קוראת לה מאמי כפרה חיים שלי וכאלה והגננת אומרת שזה ערסי ויותר מדי קולי אבל מה לעשות כל החיים לפני אני בכל זאת רק בת 19... קיצור לא מריקייט אני לא יודעת מה עבר או עובר לך בראש שחשבת על זה ואשמח לפירוט

למעלה