אממ שאלה על עונה 5

Infinity AL

New member
אממ שאלה על עונה 5

סופעונה 5 ליתר דיוק. זכור לי שבאיזשהו פרק בסוף העונה ה5, מישו אומר משו על זה שהוא הוחזק הכלוב[?] ושהוא ראה את בריי שם... אני לא מוצאת את זה בתקצירים של סוף העונה החמישית. אז יש שתי אפשרויות: -או שאני מוזרה ואני דמיינתי את זה -או שזה באמת קרה אבל לא מופיע בתקצירים. אני אשמח לתשובה, אם זה באמת קרה ואם כן אז קצת יותר פירוט...בריי חי? לא חי..היה, לא היה...יש לי בלאגן
תודה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifכן [../images/Emo58.gif עונה 5, למי שעדיין לא ראה../images/Emo3.gif, אם יש כאלה...] לא דמיינת../images/Emo9.gif באחד הפרקים האחרונים [נדמה לי הלפני אחרון 5.51] רואים אי שבו מוחזקים שבויים בכלוב. אל הכלוב מובלת עוד קבוצת שבויים, ואז ניתן להבחין שבכלוב יושבים קייסי והשומר, והובלה אליו גם אליס [או שקייסי הובל אליו, אני לא זוכרת בדיוק../images/Emo122.gif]. קייסי ואליס נפגשים ומדברים, ונדמה לי שקייסי אומר לאליס שהוא הועבר לכלוב הזה לא מזמן מאי אחר, שם הוא היה עם בריי. אז כן, בריי ככל הנראה חי, רק שזה לא עוזר לנו כי אין עונה שישית באופק../images/Emo7.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהמחר החדש היא לא עונה 6, היא סדרת המשך, זה שונה...

בסדר לא נורא.. זה כמו....

"קטנטנות" שעשו לזה סידרת המשך "פינת אור", אז עושים יעני "השבט" ו "המחר החדש" סידרת המשך.

למעלה