אממ.. שאלה נראה לי

The Cat Woman

New member
יאללה להתחיל לקחת גלולות!!!!!!

מפחית כאבי מחזור? (למרות שאני לא כ"כ סובלת) מחזיר קצת ברזל לדם?? מתאים לי!!! טוב, עכשיו ברציני... גלולות נותנים גם לבנות שהמחזור שלהן לא סדיר, שיש להן בעיות במחזור... נתנו לחברה שלי

לי זה בדיוק מה שאני צריכה

אני תמיד סובלת מכאבי תופתתתתתתתת במחזור... כל מי שמכיר אותי יודע .. אלה במחזור - פצצת אטום - גם עצבנית וגם מתפוצצת מכאבים וגם המחזור שלי פיתח מאז שהתחילו לי הבחינות הלחוצות לדחות את עצמו חופשי... ככה שמאז אני לא עוקבת אחריו מה שכן לפני חודש הוא הגיע לי בדיוק בדיוק על היום ועל השעה מוזר הא.. (בשבילי כן!!) ועכשיו נראה לי הוא מאחר.. וד"א אמא רוצה לשים אותי על גלולות רק בגלל זה כי כואב ולא סדיר וכל זה בעע.. אני אמרתי אמא תעשי מה שבא לך (במילים אחרות יאללה גלולות בלאגןןןן)

אממ.. שאלה נראה לי

בשביל גלולות נגד הריון חייבים מרשם רופא? ואם אני צריכה אחד כזה, ההורים שלי לא ידעו מזה אם אני לא רוצה, נכון?

א ו ד ם

New member
כן צריך מרשם רופא..

לא ההורים לא ידעו אם לא תספרי להם מן הסתם..

Ze Colmeia

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif

פעם היה אפשר, אבל אחרי שגילו שזה מסרטן ולא כל גלולה מתאימה לכל בת אתה חייב מרשם כדי לקנות כזה דבר, יש לזה תופעות לוואי אתה יודע, אז צריך מרשם בשביל הגלולה עם הכי פחות או כלום....

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifזה מסרטן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

The Cat Woman

New member
צריך מרשם........

צריך להתיעץ בגניקולוג כי לא כל גלולה מתאימה לכל אחת. ואם לא תספרי להורים שלך, הם מן הסתם לא ידעו! יש חיסיון רופא-חולה ככה שהרופא בטוח לא יגלה...

למעלה