אממ, שאלה [או שתיים]..

SanguinariuS

New member
אממ, שאלה [או שתיים]..

אוקיי, אני רוצה לדעת כמה דברים שמעניינים אותי :] 1. לפעמים יש סרטים שמראים בהם כל מיני ריקודים וכאלה. למשל הסרט "עת לרקוד", אם אני לא טועה. אני רוצה לדעת אם זה נקרא מחול, או בלט, בלט מודרני, אם יש הבדל בכלל בין כל אלה. 2. כשלמדתי בבצפר, היו לוקחים אותנו לכל מיני מופעי ריקודים כאלה. דברים אנרגטים כאלה. ומגיל קטן כבר אהבתי את הדברים האלה.. אז השאלה החשובה בעצם: איפה אפשר ללמוד לרקוד? ואיפה אפשר ללמוד במסגרת הגילאים שלי בערך [אני בן 18 וחצי]?.. נ.ב. אם זה לא המקום המתאים לשאול, אז אם אפשר שתפנו אותי לאתר\פורום המתאים.. תודה.. :]

הגעת למקום הנכון..

אבל אני לא יודעת.. אבל בטח יהיו ה אנשים שיכולו לעזור לך.. לפי מה שהבנתי.. סטודיו בי יכול להיות טוב.. זה בת"א..

Mr GK

New member
היי לך

1. את "עת לרקוד" לא ראיתי. בכל מקרה, מובן מאליו שקיים יותר מסגנון ריקוד אחד, ובסרטים שונים בוודאי שיהיו סגנונות שונים. 2. איפה אפשר ללמוד לרקוד? תבדוק במתנ"ס השכונתי שלך, במקומות שבהם יש מסגרות אחה"צ (חוגים), תבדוק האם יש באיזור מגוריך סטודיו\בית-ספר פרטי לריקוד. יש לך חברים או חברות שרוקדים? אם כן שאל אותם! אתה מוזמן לבקש עזרה כאן בפורום (בוודאי ובוודאי בנושאים הקשורים במחול!), אבל נצטרך קודם לדעת מאיפה אתה בארץ, כדי לדעת על אילו מקומות להמליץ לך.

TheBlackFairy

New member
מאיזה אזור אתה בארץ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

אם אתה מאזור המרכז הייתי ממליצה לך על סטודיו בי, בקישורי הפורום יש את האתר האינטרנט של הסטודיו, כדאי שתסתכל שם
.

Ballerino

New member
בנים רוקדים......

אני חושבת שבנים יכולים לרקוד בכל גיל, וגיל 18 זה גיל מושלם כי יש יכולת השקעה מסויימת. אני בטוחה שסטודיו B יהיה מושלם בשבילך.

בעת לרקוד לדוגמא

זה היה שילוב של כל הסגנונות, קצת מוזר, בסרטים אחרים אפשר לראות יותר פירוט, אבל שם באמת רואים גם מחול מודרני, גם בלט קלאסי וגם ג'אז והיפהופ...

למעלה