אממ קשור לפסקול

juggernaut

New member
אממ קשור לפסקול

אני מחפש איזה מנגיבה מהסרטים שלא מפסיקה להתנגן לי בראש ויש כ"כ הרבה איך אני אדע?!

juggernaut

New member
אה ועוד משהו

אני צריך לדעת מה קורה אחרי שנגמר ROTJ. איזה ספר\קומיקס\לא משנה מגיע ישר אחרי?

KingpinEX

New member
יש אתר שהוא אנציקלופדיה

של סטאר-וארס ומספר בקצרה מה קורה ומראה את הטיים ליין... תאמת לא יודע למה אמרתי לך את זה כי אני כבר לא יודע את הכתובת, סורי.

the Sithari

New member
בקצרה:

מסדר הג'דיי החדש מוקם--> הרפובליקה החדשה מוקמת--> גראנד אדמירל ת'ראוון לוקח שליטה על האימפריה--> מפסיד (מן הסתם)--> מגיעים היווזן וונג (yuuzan vong)- פולשים מגלקסיה אחרת--> מתחילה מלחמה גדולה מאד--> צ'ובאקה מת--> קרבות קרבות קרבות בלה בלה בלה--> לא יודע מה קורה אחרי זה (בטח הג'דיי ניצחו)

KingpinEX

New member
נראה לי שהספר שבא ישר אחרי זה

הכפפה של ויידר אבל לא בטוח כי לא קראתי... בכל מקרה יש גם תסיםפור עם השיבוט של סידיוס שמרה היא האפרנטיס שלו ואז בסוף היא הורגת אותו, וגם השיבוט של לוק שזה בעצם כאילו היא מבצעת את מה שהיא הבטיחה לסידיוס שהיא תהרוג את לוק. בכל מקרה מדובר הרבה על מרה ולוק ועל הילדים של ליאה והאן.

the Sithari

New member
לא!!!!!

הכפפה של דארת' ויידר וכל הספרי המשך של זה זה הזבל הכי גדול ומפגר שקראתי בחיים שלי ואני לא מבין איך לוקאס אישר אותם... אל תעיזו לקרוא אותם

bleach16

New member
למה?

אני דווקא אהבתי אותם,כשהייתי בת 12... הם נורא ילדותיים,אבל העלילה שלהם חביבה למדי...

the Sithari

New member
גם אני אהבתי אותם אבל...

זה היה גם כשהייתי קטן, ואחרי שמבינים קצת יותר (הרבה יותר) בסטאר וורס ובספרים טובים מבינים שזה פשוט תת רמה

KingpinEX

New member
מרה זה אישתו של לוק

יש להם אפילו ילד.... (בן סקאיואלקר[על שם אובי-און{בן-קנובי}])

גילקי

New member
בספרי ההמשך המעפנים...

שם גם לוק מייסד מחדש את אקדמיית הג'דיי... מעפן כבר אמרתי?

bleach16

New member
הייתי בטוחה שכבר קראתי אותם...

לאיזה חלקים אתה מתכוון?

funkey monkey

New member
לא בספרים האלה..

בספרים הרשמיים. האמת אני ראיתי אותה יותר בקומיקסים כמו The Last Command שם היא הורגת את השיבוט של לוק.. היא מופיעה גם בהרחבה של 'אביר ג'דיי','מיסתורי הסית''.

MajorWinters

New member
היוז'אן ווג נורא מעניינים אותי...

יש להם גם יכולות להשתמש בפורס? האם הגלקסיה המוכרת לנו מתאחדת כנגדם? מה קורה שם...

Darth Tomer

New member
אני יודע

שהאימפריה והרפובליקה התאחדו נגדם. חוץ מזה כלום.

KingpinEX

New member
הם מנצחים

ומפרקים את הריפובליקה... אחר כך גיקן נראה לי... קורע אותם ונהיה גיבור של הגלקסיה יחד עם לוק

funkey monkey

New member
מה שנקרא "שלום קר"

רק בשביל שהיוז'ן לא יפוצצו אותם ביחד. ואם אני לא טועה, הבן של סולו (או של סקיווקר) מפוצץ אותם.

KingpinEX

New member
קודם כל

הNJO מנצחים אותם ומפרקים את האימפריה קר אחרי זה ג'יקן סולו מביס אותם. חבל רק שאנקין סולו מת... בגיל צעיר...

למעלה