אממ..קונפשן טיים?

אממ..קונפשן טיים?

טוב, אז ככה- אחי הקטן מכור רציני לקרטון נטוורק. זה לא מה שרציתי לספר.. המחשב היה מקולקל כמה ימים ומרוב שיעמום (אני רציתי לראות אתהסרט- אפוקליפסה עכשיו, הוידאו שלי לא מחובר, והוא השתלט על המקלט! בושה!), פשוט התיישבתי על הספה וצפיתי בשלושת הילדות בנות השלוש (ארבע חמש) שמצילות את העולם מהרס חסר תקנה (ומאחדות את כל תושבי המדינה?), אלה הן כמובן- ילדות הפאוואר פאף.. אחת ג`ינג`ית, ארחת ברונטית, ואחת..אמ..בלונדינית. איכשהו, שמתי לב שאת כל הרעיונות המטופשים, המשפטים הדביליים והטמטום השופע, מייצגת ואומרת הבלונדה. (בבלס קוראים לה?) כל משך שלושת הפרקים, ששודרו ברצף, היא היתה המטומטמת שם. כשהיתה משימה היא היתה זאת שלא תבין, או תעשה ההפך. תמיד היא גורמת לכל הצרות, ע``י שימוש לא נכון במוח (ובסדרה כנראה שרומזים ש..אממ..אין לה אחד כזה!). חשבתי על זה קצת, ואז שמתי לב שהברונטית היא החכמה יותר, עם הפתרונות המעשיים, והיא גם הכי נונשךאנטית, והג`ינג`ית- מתחצפת לכולם, ומשתוללת הרבה. דימוי שכזה.. מה אתם חושבים על סטריאוטיפים בסדרות מצויירות? ההיו או חלמתי חלום?? זה נורא מטריד אותי.. ואם כבר בסדרות מצויירות עסקנו- אז אני קוראת להשמדת ``בסל הבובות`` מהמרקע! ביזיון שכזה עוד לא ראיתי בחיי! ועוד לחנך עם זה ילדים?!?!?!!? בושה!!! עד העונג הבא, נעמה.

luka

New member
הפאור פאף...

הם כבר הגיעו לישראל?, איפה ראית אותם? ולסיום, גו גו זו זו, גו מוזוזווזוו, גו גו זווזוו נראה לי...

ובנימת נתניה הטלאמנית:

``לייק הלווווווווווו!!`` התעלמתם לגמרי ממה שרציתי להגיד!! כן, יבורכו הקרטון נטוורק על שהם מפיגים את שעות השעמום שלי בסדרות ביזיונריות חסרות כל תוכן (ג`וני בראבו?!?! אני אוותר!) ומאפשרות לי לבלות בניחותא את שעות הערביים בימי שבת אבל.. מה הקטע שבבלס היא הכי מטומטמת?!?! משהו על העולם?? אני לא אוהבת את ג`וני בראבו, ואף פעם לא ממש התעמקתי בו, אבל אני מתארת לעצמי שהוא גם מטומטם...מאצ`ו כזה, רפה מוח.. אה, ואגב פינקי והמוח- זאת סדרה טובה! סוף סוף מראים את הבערוץ מהפאן החינוכי שלו...גו גו גו!! יערה- את מוזמנת להתחבר ל-יס...כל יום שבת שני בערך יש מרתון- כל היום עד שבע בערב יש את הקטנטנות האלה... :) איי, אני זוכרת איך כשהייתי בארה``ב בקיץ הסתובבתי לי בחנות ה-WB הגדולה ברחוב 33, ובכלל- הסתובבתי במנהטן, וכל החנות היתה מלאה בילדות האלה עם העיניים הגדולות, וכל ילדה שניה שראיתי אחזה בלון או נשאה תיק עם דמותן. כמעט השתגעתי...כל פעם שהייתי רואה אותן הייתי תוהה בליבי- פאקינג דמיט- מי הן?!?!?!!?!?!?!?! now i know. amen? עד העונג הבא, נעמה.

HodY@KambodY

New member
תאמינו לי אין כמו הסימפסון....

אין כמו הסידרה הזו בכל היקום לא חשוב איזה סדרה מצויירת תשודר אני עם הסמפסון!!!!!!

themeandi83

New member
יש סדרה חדשה

מהיוצרים של הסימפסון ,מספרת על בחור שליחויות שנכנס בטעות לתא הקפאה והוא מפשיר בשנת 3000. סדרה מופרעת עם הומור מצויין. בדיוק כמו שצריך. והפאוור פאף היא הסדרה הכי גרועה שראיתי ,הסיבה היחידה שבגללה שווה לסלוח לקארטון נטוורק זה בגלל שהם משדרים פרקים של הרובוטריקים האגדית.

N0

New member
הקרטון הזה ערוץ גאוני

אחד הערוצים הכי טובים שיש, נכון פאוור פאף גרלס לא משהו אבל ג`וני בראבו ופינקי והמוח (שמשומה רשום תמיד שיש שני פרקים רצוף שלהם ואין ) וסקובי דו ועוד אלף ואחת תוכניות (מתי יש הרובוטריקים ? ) עושות אותו לאחד הערוצים הטובים בטלויזיה. וגם הפרסומות בו איזה פרסומות גאוניות, הבעסה היא שלפעמים מפרסמים תוכניות שנראות ממש מגניבות ושאין בארץ ואז זה בעסה ( לראות שהתוכנית הבאה היא דרגון בול Z ושסוף סוף מגיע השעה שלה לראות במקום ג`וני קווסט יאק...) N0

למעלה