אממ .. סתם שאלה ..

Sham 69

New member
אממ .. סתם שאלה ..

אתם חושבים שיש מצב להגיע מבלינק, גרין דיי וסאם41 לדברים "רציניים" יותר?

SMILE 4 NOTHING

New member
כן,למה לא?

בני אדם משתנים!זה דבר ראשון. דבר שני-יכוליות,שמי ששומע את הנ"ל שומע אותם רק בגלל שזה מה שהוא מכיר,אם הוא ישמע דברים אחרים,אולי הוא יאהב..

Metal_F

New member
ברור...

אם אפשר להגיע מבריטני וכריסטינה לObituary ו Arcturus (ותאמין לי שאפשר), אז בטח שאפשר גם מבלינק וכאלה..

קליפס

New member
יש הבדל

בין לשמוע בריטני לבין לשמוע בלינק. אלה ששומעים בלינק בטוחים שהם שומעים רוק ושהם מבינים בזה (סוף הדרך אחושרמוטה, כמובן!), וככה יותר קשה להם להיפתח לסגנונות אחרים, כי הרי פופ זה רע ורוק זה טוב, והם שומעים טוב, אז למה להרחיב את האוסף? קליפס (פסיכית בפוטנציה).

BlackShadow

New member
נושא

אני חושב שזה מאוד תלוי בבן אדם, יש את אלה שהם חפיפניקים כאלה ושומעים מוזיקה רק כשאין להם משהו אחר לעשות... ויש את אלה שכשהם שומעים את מנגינת חייהם הם מחפשים דברים אחרים, חוקרים. אלה שבאמת אוהבים מוזיקה והיא חלק מחייהם... אבל אני בספק שאם מישהו אוהב סאם41 יאהב דברים רציניים...
וכשמדובר בפאנק אז בכלל

למה לא?

אני התחלתי רק בכיתה ט´ להתקרב למוזיקה שיש בה גיטרות בכלל (יענו עד אז..מי אמר MTV
) והתחלתי עם אופספרינג, והיום אני ביא´ והדברים שאני אוהב לשמוע זה את מטאליקה, דרים, דת´, צ´ילדרן,כל מיני גיטריסטים למיניהם וקצת מפנתרה סלייר וספולטורה ומגהדת´ (אין לי בעיה עם יותר כבדים, פשוט לא מדבר אלי) ככה שיש סיכוי

למעלה