אממ..סימן חיים?

scoobysnax

New member
אני יכול לתת לך רעיונות ../images/Emo6.gif

רציני
אבל בעיקרון, עם מורים צריך לדבר.. כאילו, אני יודע שזה מעצבן, אבל כדאי לדבר איתם.. נראה לי.. לי יש פרוטקציות
BECAUSE I'M LIKEABLE

gilmorefreak

New member
אתמול דיברתי, ההודעה נכתבה לאחר

השיחה..וזה אחרי שאמרתי לאמא שתתקשר [הייתי עצבנית מדי, וגם, אני ביישנית] אבל אז לא יכולתי להתאפק והרמתי גם טלפון, הקשבתי לשיחה, היא לא הובילה לשום מקום, התפרצתי, אמרתי את דבריי, המורה ממש ממש ממש עלתה לי על העצבים, צרחתי עליה, לא עזר, ניתקתי והתחלתי לבכות, אם אמא שלי לא הייתה על הקו פשוט הייתי מנתקת למורה שלי לביולוגיה את הטלפון בפרצוף..פאןפאןפאן [לא ציני!
].. היום הייתי צריכה להתקשר אליה בקשר לביוטופ, סירבתי, חברה שלי התקשרה, אני המתנתי על הקו כמו ילדה טובה והתפוצצתי מצחוק על השטויות שהיא דיברה... ואז חברה שלי אמרה משו "אז זהו אני ואיילת חשבנו לשנות את זה ל..בלהבלהבלה" ואז היא כזה: "אה, דיברת עם איילת? איך היא מרגישה?"
חברה שלי ענתה "בסדר"!
היא הייתה צריכה לענות "pissed off!" אהההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ד"א, אני שונאת אנשים כמוך, אני הילדה הכי טובה שיש ומורות לא אוהבות אותי!
זנות, פשוט זנות..! נקודת האור בחיי, בשבת הבאה אני הולכת עם חברות למקס ברנר...יאמי!
אה, כן וגם זאת נקודת אור חלקית, נראה לי רק כרמל תביןo_O

Kill Bernard

New member
../images/Emo6.gif זה הענין, לא צריך להיות "טובים"

כדי שהמורים יאהבו אותך. זה יותר אממ... קשה להגדיר. נראה לי
לפחות לי זה עבד כל השנים.. הערות ציניות, משפטים שנונים, חכמים ואינטיליגנטים (גם אם הרעיון שעומד מאחוריהם הוא שבי"ס זה הדבר האחרון שיש לך כוח אליו), הומור מטומטם קצת וחיוך תמים בכל פעם שהם מתעצבנים עליך שאתה מפריע להם בכיתה. אני רצינית, זה עבד על כל המורים שלי, בצורה אותי טיפה יותר מידי על חלקם... (אביבה
) הייתי מנסה את זה
(מקס ברנר?) (אה, כן, ובדיוק משהו כזה קרה לי עם המורה לביולוגיה שלי, שעובדת עם אמא שלי בבי"ס שלה ובדיוק התקשרתי לאמא שלי שהייתה באיזה ישיבה להתלונן על המורה ההיא והיא אומרת לי כזה "רק שניה היא פה לידי" ואני פשוט לא יכולתי להתמודד עם לדבר איתה - ידעתי שהיא תרצח אותי לגמרי.. אז זרקתי את הטלפון על חברה שלי
בסוף היא אפילו לא כעסה עלינו)

hbam

New member
:)

בתור אחד שהיה שם, זה לא תמיד עובד ככה... השורה התחתונה היא איך המורה עצמו/ה - יש כאלה שלא משנה כמה תתחנפו אליהם ותנסו להרשים ותגידו משפטים חכמים ומה שלא יהיה, הם עדיין יתייחסו אליכם כאל כל אחד (לפחות מבחינת הציונים וזה). ויש כאלה שאין צורך אפילו להוציא הגה כל השנה ובכל זאת הם יהיו נחמדים אליכם ויתנו לכם בונוס שמן במגן בכל מקרה... אפשר בקלות לזהות איזה מורים כדאי לנסות להרשים ואילו לא.. פשוט תבחרו בחוכמה והכל יהיה בסדר :) איילת, מקס ברנר החדש? בתל אביב? מקום שווה ביותר... תזמיני את הקפוצ'ינו בכוס חיבוקי :)

Kill Bernard

New member
לאאאאאאאאאא ../images/Emo13.gif

זה לא העניין להרשים ואני בטח לא מדברת על ציונים.. אין קשר. יש כאלה שמה לעשות, אין להם ברירה אלא לתת לך ציון נמוך, אבל אתה עדיין התלמיד המועדף שלהם.

hbam

New member

אני כבר לא התלמיד המועדף של אף מורה :( חח הייתה בדיוק מורה אחת שאהבה אותי וכשחושבים על זה היא גם הייתה המורה היחידה שאהבתי.. היא הייתה ממש נחמדה והיא גם הייתה מורה טובה - אי אפשר לבקש יותר. בואו נשנה את הנושא אוקיי? אני מבין שבי"ס זה נושא כואב וכאוב אצלכן/ם :(

hbam

New member

המלצתי - ופל בלגי עם קפוצ'ינו - מעדן. יקר, יקר מאוד אפילו, אבל טעים :) ד"א - קיבלת את המסר שלי? :[

Nerade

New member
הממ...

גמני רוצה ללכת למקס ברנר.:[ זה נשמע מעולה.
אבל אני לא צריכה ללכת למקס ברנר כדי לאכול ופל בלגי עם קפוצ'ינו - יש לי מכונה או משהו להכנת ופל בלגי בבית.
נמ. לא חשוב.

Nerade

New member
בלה.

לא נראה לי שזה היה עובד בביצפר שלנו.
חחחחחחחח המורה שיש לה הכי הרבה בעיה איתי זאת המורה לספורט.
לפני שיעור או שניים היא אמרה לי ולחברה שלי בסוך השיעור שאנחנו גרועות בספורט, אבל אנחנו משתדלות, אז זה בסדר.
או משהו כזה.
(היא לא אמרה "אתן גרועות", היא אמרה משהו כמו "למרות ש... *מחפשת מילה* אתן לא ממש אוהבות את כל הפעילויות והיכולת הגופנית שלכן... *נתקעת ומסבירה עם הידיים*" אני וחברה שלי התאפקנו שלא לצחוק...
)

scoobysnax

New member
חחחחחחחחחחח זה בערך מה שאני-

עושה.. אקסטרה ציניות, הולד ד חיוך מטומטם..

Nerade

New member
מה?../images/Emo12.gif להבין?../images/Emo12.gif מה?../images/Emo12.gif

אני לא יכולה להבין כלום אחרי היום.
התכוונת שאני אבין אותך בקשר ללימודים, או בקשר לזה שזאת נקודת אור חלקית ללכת למקס ברנר?
כי אם זה האחרון אני לא מבינה איך זה חלקי.
ואם זה הראשון - ביצפר מנסה לגרום לנו לחשוב, אבל במקום זה המוח שלנו משתתף בניסוי משתתף בניסוי משתתף בניסוי משתתף בניסוי משתתף בניסוי.

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוקיי..נרגעת...
בשבת הבאה אני הולכת עם חברות למקס ברנר והנושא הזה עדיין בבלאגן
... בעעע...בגלל זה זה חלקי, כי בארגון של היום הזה- יש המון בלאגן, מוזמנת/לא מוזמנת ולמה
ולמה אחרי היום את לא יכולה להבין כלום?

Nerade

New member
אהההה, עכשיו אני נזכרת ומבינה.../images/Emo3.gif

(מה שמכבי ת"א יכולה לעשות לבנאדם
אהמ.
) בכולופן, היום היה שעת אפס מתמטיקה. ואז ספרות (והמספריים שלי נשברו.
), ואז תנ"ך, שיעור משעמם במיוחד. ואז היסטוריה. איך לעזאזל המורה שלי מצליח להפוך נושא ממש מעניין כמו השואה לנושא משעמם כמו אל יודעת מה?!
ואז, נחשו מה? נכון, עוד פעם מתמטיקה!
ואז הלכתי לחברה שלי אחרי ביצפר, אכלנו, וישר התחלנו ללמוד, נכון, נחשתם טוב, למבחן במתמטיקה!
ואז בשלב מסויים הבנו שאנחנו במצב כפית (צחקנו, טוב, אני צחקתי מכל דבר בערך, הסתכלתי על תרגיל והתפקעתי מצחוק.
), אז בלה. יום מעייף.

hbam

New member
:|

חח כזה יום הוא בגדר אסון מקומי.. מזל שהייתי היום כבר ב-1 בבית ראיתי גילמור בלי דאגות בלי עניינים :) איזה נצחון מדהים למכבי הא? בלי פארקר למכבי לא הייתה קבוצה.. איזה בלאגן יהיה פה כשהוא יעזוב :\

Nerade

New member
זה יום כ"כ מזעזע.

וזה עוד יום חמישי, ואנחנו 9 שעות בביצפר.:|*_* מכבי
אני ממש נהינת לראות את המשחקים שלהם, בעיקר בגלל פארקר. היום הוא החליט למשוך את השעון, אז הוא פשוט כדרר את הכדור, אבל פתאום התחשק לו לקלוע - אז הוא קלע, בלי בעיות ובלי עניינים, כל כך שמחתי.
די. הוא לא עוזב.

hbam

New member
פרופורציה

יש ימים שאני קם ב-6:30, מתחיל ללמוד ב-8:00 מסיים ב-18:00 ומגיע הביתה ב~19:00. 12 שעות.. צריך לקחת דברים בפרופורציה.. את בכיתה יא או יב?

Nerade

New member
../images/Emo11.gif

אני בכיתה י"א... אבל איך אתה לומד כ"כ הרבה שעות?
אני מתחילה ללמוד כל יום ברבע לשמונה, ו-3 פעמים בשבוע מסיימת ב-4.

למעלה