אממ...סיכום שבועי!!!

crazy smiley

New member
אממ...סיכום שבועי!!!

פתחתי היום כי מחר אני לא יכולה לענות..... שיר השבוע: שיר השבוע של הבויז: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: איך עבר השבוע? תוכניות לשבוע הבא:

זאתי הפינה שלי ../images/Emo20.gif

אני כל פעם פותחת שירשור "סיכום שבועי" , נו טוב פעם אחת לא תהרוג אותי
שיר השבוע: Avril Lavigne - Girlfriend
שיר השבוע של הבויז: Safest Place To Hide
תמונת השבוע:
השמיניה , מה אתם רוצים אני אוהבת אותם
ציטוט השבוע: "אני שונאת את המחשב ! כמה וירוסים אפשר שיהיו לו ? אני רוצה ללמוד !"
איך עבר השבוע? בסדר , כולי ישנונית .
תוכניות לשבוע הבא: ביום רביעי יש לי יומולדת ! ואולי עוד כמה דברים בדרך !

crazy smiley

New member
סיכום שלי!!

שיר השבוע: evanescence-lithium שיר של הבויז: אממ..wierd world תמונת השבוע:-->>>איזה חמוד..חח ציטוט השבוע: שיחה מוזרה ביני לבין החברה המוזרה שלי- אני: "אור, תיזהרי לא להחניק את עצמך"(יצא לי בטעות) אור: "בשביל זה יש חנקן...כדי שלא ניחנק.." אה...ויש לי עוד שיחה מוזרה שהייתה לי איתה: אני: "אור צאי החוצה!" אור:"!!!...we are outsiding..." איך עבר השבוע: בסדר תוכניות לשבוע הבא: מבחן בספרות...

Eti No Name

New member
אני :) ../images/Emo14.gif

שיר השבוע: כל האלבום של ג'ון מייאר
שיר השבוע של הבויז: Heart Without A Home של ניקו'ש
תמונת השבוע: סקסאפיל
הופעת השבוע [*הוספתי*]: הגראמייייי
, במיוחד ההופעה של כריסטינה, ג'סטין, מארי ג'יי בלייג' וג'ון מיאר
ציטוט השבוע: "את הגשם תן רק בעיתו ובאביב פזר לנו פרחים, ותן לנו לשוב ולראותו.. יותר מזה אנחנו לא צריכים." לא לא של סאבלימינל, של שלמה ארצי.
איך עבר השבוע? מעולה!!
נולדו לי אחיינים, נשברו לי המשקפיים אז כל השבוע הסתתובבתי עם עדשות
, התקבלתי לתפקיד שרציתי, עברתי טסט פנימי, הצלחתי באיזה מבחן, והיה מושלם קיצר
! תוכניות לשבוע הבא: ללמוד לנהוגגגגג סופסוף ולא לדרוס ילדים קטנים, ללמוד למבחן, לעבוד, לצלם ובלה בלה בלה.. אההה! וברמצווה היא מושלמת בעולם [או- להיות כוסית
]

נמ...

שיר השבוע: חזקה מהרוח- גלי עטרי שיר השבוע של הבויז: Beautiful Woman איך עבר השבוע? בסדר:) תוכניות לשבוע הבא: לא חשבתי על זה.. סוף שבוע נעים לכולנו:)

קשה לי במת'../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שיר השבוע: Lifehouse- Blind Lifhouse- Trying שיר השבוע של הבויז: הדיסק B&B
תמונת השבוע: אין. ציטוט השבוע: Does this darkness have a name? This cruelty, this hatred.How did it find us? Did it steal into our lives or did we seek it out and embrace it? What happened to us? That we now send our children out into the world like we send young men to war, hoping for their safe return but knowing that some will be lost along the way. When did we lose our way? Consumed by the shadows, swallowed whole by the darkness. Does this darkness have a name? Is it your name? יש מצב שזה יגיע לחתימה שלי, רק אם אני אמצע דרך להכניס את כולה
איך עבר השבוע? מעפן כזה. תוכניות לשבוע הבא: מבחן בתנ"ך, מבחן במת', ה' יודע איך אני אעשה את העבודה במת' ואממ זהו

נויה23

New member
מה את לומדת בתנך"? כי אני......

בבית ספר דתי ואני רוצה לגעת מה לומדים בתנך" בבתי הספר החילוניים

נויה23

New member
מה זו יחדת הבקיאות?

אם זה כן אני תותחית בזה אם את צריכה עזרה אני לירשותך.

frackit

New member
אני ני ני ני נייייי

שיר השבוע: under the sea בת הים הקטנה... תכלס כל שירי דיסני ...סיפור ארווווך נורא אחרי הקורס הזה אני מתחרפנת... שיר השבוע של הבויז: quit playing games with my heart כל פעם לפני שמירה היה את השיר!!! תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: " אנשים זה כבר לא קורס אלקטרוניקה...זה קורס אלקטרוניקה, ניקיון, שמירה בע"מ"... או שאנחנו שומרות או שאנחנו במטבח....באסה לנו!!! איך עבר השבוע?יותר נכון שבועיים...אם לא הבחנתם לא הייתי פה שבוע שבעבר קצת סגרתי שבת...לא היה כזה נורא חחחחחח עייפה חולה ורוצה כבר לישון כמו בן אדם!!! תוכניות לשבוע הבא: התחלת הקורס המעשי ...צבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

lidor love lee

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע: השיר החדש של פרגי חרשתי עליו חח שיר השבוע של הבויז: I Still תמונת השבוע: אין ציטוט השבוע: "אני רוצה לישון!" איך עבר השבוע? מצויין וביום האהבה בכלל כיף! תוכניות לשבוע הבא: נראה כבר

Deadly Whisper

New member
...

שיר השבוע: Madonna - Amrican Pie שיר השבוע של הבויז:
תמונת השבוע: אין. ציטוט השבוע: "בניייייייי בוא לגור איתי" איך עבר השבוע? עד אתמול מעולה. תוכניות לשבוע הבא: מבחן בהיסטוריה, מבחן במת'..

Conviction

New member
O

שיר השבוע: The Killers - Read My Mind Daughtry - Crashed
Daughtry - Feels Like Tonight Live - I Alone Live - The Dolphin's Cry Live - Lightning Crashes Metallica - Of Wolf And Man Snow Patrol - Chasing Cars [האא, סוף סוף יש לי מושג מה זה השיר הזה.] U2 - One U2 - Sunday Bloody Sunday שיר השבוע של הבויז: --- תמונת השבוע: יש לי כל כךךךך הרבה, אבל צמצמתי לשתיים. :$
[כריס כזה גמד!
] ציטוט השבוע: --- איך עבר השבוע? נחמד, נחמד. תוכניות לשבוע הבא: יד ושם ביום שני! אני כ"כ מחכה לזה. וכמובן, כרגיל - מבחנים, עבודות, שינה מרובה [הלוואי!], ושגרה.

Eti No Name

New member
וג'ון כזה מושלם../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

הזכרת לי, יש לי כמה שירים שחרשתי עליהם מדוטרי.

למעלה